Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Η Κάτια Μακρή θεωρεί τώρα, «γκάφα» …… τις εκλογές το Μάρτη! Τι λε ρε ακατοίκητη;

Είχα να δω πολλές μέρες ειδήσεις. Χθες και σήμερα έκαμα ένα γύρο στα κανάλια και ….. αποβλακώθηκα! Τιν τούτο; Τόσο γονατισμένοι πιά; Τέτοιο γλείψιμο δεν ξανάγινε! Γονατισμένα τα γιουσουφάκια υμνούν με «σοκ και δέος» το Γιώργο! Πόσο χαμηλά θα πέσουν πια; Χθες μιλούσε ο Καραμανλής στις Σέρρες. Η συγκέντρωση ήταν μεγαλειώδης. Τα γιωργοκάναλα της διαπλοκής, των οποίων η ενημέρωση εξαρτάται από την διάθεση των εργοληπτών του δημοσίου, έδειξαν περισσότερα αποσπάσματα από προχθεσινές και αντιπροχθέσινες ομιλίες του Γιώργου παρά από την ανέλπιστα μεγάλη συγκέντρωση Καραμανλή, την οποία και ξεπέρασαν με μια γρήγορη ματιά και υποτιμητικά σχόλια!!!! Το ξέρουμε ότι τα μεγάλα συμφέροντα και οι καναλάρχες στηρίζουν Πασόκ , ψηφίζουν Γιώργο και «δημόσιες επενδύσεις»(έτσι λέμε τώρα το mega-φαγοπότι!!!). Αλλά και τόσο μίσος πια! Αυτό δεν ξανάγινε!
Σήμερα μου έκανε εντύπωση η Κάτια Μακρή. Θεωρεί «μεγάλη γκάφα» τις εκλογές το Μάρτη. Τόσους μήνες, που το ίνδαλμά της ο Γιώργος, απειλούσε με εκλογές το Μάρτη ήταν «δημοκρατία» και «πολιτική ευφυΐα»(!!!). Τώρα που ξανασέρνεται το σενάριο των εκλογών του Μάρτη, αλλά από την ανάποδη, είναι γκάφα και πολιτικός αμοραλισμός!!! Είναι συνταγματική εκτροπή! Μάλλον οι εκλογές το Μάρτη δεν συμφέρουν τα γιωργοκάναλα και τα κρατικοδίαιτα συμφέροντα…. Τι λέτε ρε ακατοίκητα; Δημοκρατία είναι ότι συμφέρει εσάς; Για κουνήστε λίγο το κεφαλάκι σας γιατί μάλλον το έχετε υπερφορτώσει με «Γιώργο», "αναδιανομές"και «σοσιαλισμό» …..

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Παπανδρέου διατηρείτε ακόμα την αμερικανική υπηκοότητα;


Να μια ερώτηση που πρέπει να κάνει ένας τολμηρός δημοσιογράφος στο debate. Δεν είναι απαράδεκτο για υποψήφιο ηγέτη πολιτισμένης χώρας να έχει υπηκοότητα της (έστω φθίνουσας) υπερδύναμης που έχει γεωπολιτικά συμφέροντα στην περιοχή μας;

http://zorro-gr.blogspot.com/2009/09/blog-post_3015.html

F5PILOT είπε...

Ρε φουκαράδες για να μπορέσετε να κάνεται εκλογές τον Μάρτιο θα πρέπει να πάρετε σε αυτές τις εκλογές 121 βουλευτές. Βγάλτε πρώτα 90 και μετά το συζητάμε.

Ο ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΗΡΕΥΕΤΑΙ

Μου αρέσει ότι κατηγορούν το ΠΑΣΟΚ ότι άρχησε να ζητάει εκλογές από την επομένη των εκλογών. Εδώ έχουν αρχίσει να ζητάνε εκλογές 2 εβδομάδες πριν γίνουν εκλογές.

Έλεος ρε παιδιά έλεος. Οποία σοβαρότης οποία αξιοπιστία. Μου αρέσει ότι τους ενδιαφέρει το εθνικό συμφέρον.

Ανώνυμος είπε...

Καλά εσύ πιλότε της συμφοράς γιατί στριγγλίζεις. Αφού όπως λέει ο Κούλογλου θα πάρετε 512 έδρες . Τέρμα. Μια χούντα ο Παπαδόπουλος και δεύτερη εσεις. Θα πάρετε το 95,5% των ψήφων (όπως Κούβα) και θα κυβερνήσετε. Γιατί σκάς; Φρόντισε ν΄αρχίσεις ν΄ανησυχείς για το τί θα πάθετε όταν δεν θα τους είστε πλέον χρήσιμοι.......

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 18, 2009 9:02 πμ

Καλά καλά ναι ναι. ¨Ετσι λένε οι γιατροί.

Ψυχραιμία παιδιά!!

Α!! ΜΗ ξεχάσω πάρε τη μπανάνα σου.

http://www.youtube.com/watch?v=Im5SjTKQH2Y&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Όλοι στηρίζουμε Γιώργο! 100 μέρες για να λυθούν τα προβλήματά μας.

http://www.youtube.com/watch?v=qvciDmwzy6A&feature=player_embedded

SKANDALOS είπε...

Ωραία ξεφτίλα δημοκρατία ζούμε, πολύ πριν γίνουν εκλογές τα ...κάναλα και οι "δημκσκοπήσεις" βγάλανε κυβέρνηση,
ωωωω τι προοδευτισμός.

F5PILOT είπε...

@Makedon
Καλά εσύ που είσαι; Δεν διβάζεις τα άρθρα εδώ μέσα. Έχει αρχίσει ήδη η αντιπολίτευση.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ,
Η ΓΕΛΟΙΑ, ΤΟ 2007 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ
ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗΝ Ν.Δ.!!!!!!!!!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙ ΜΠΑΝΑΝΑΣ, Ο ΛΟΓΟΣ

ΠΙΛΟΤΑΚΟ, ΠΛΥΣΟΥ ,ΒΑΛΕ ΛΑΔΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ!!!!!!!