Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Ο αποσυμβολισμός της κοινής εμφάνισης Κυριάκου, Τζιτζικώστα, Άδωνη, στη Θεσσαλονίκη, στον αγιασμό των υδάτων

Τον αποσυμβολισμό της κοινής εμφάνισης Κυριάκου Μητσοτάκη, Απόστολου Τζιτζικώστα και Άδωνη Γεωργιάδη, στη Θεσσαλονίκη, έψαχναν όλοι σήμερα. Οι ... 

σεναριογράφοι έδωσαν ρεσιτάλ!
 Όλοι πάντως συμφωνούσαν ότι δεν ήταν καθόλου τυχαία η εικόνα που παρουσίαζαν οι τρεις πολιτικοί. 
Σίγουρα υπήρξε προσυνεννόηση, αυτό τουλάχιστον έδειχνε η εικόνα. 
Απ' ό,τι φαίνεται, μόνο "ουδέτερος" δεν είναι ο Τζιτζικώστας! Το αποτέλεσμα θα το δούμε στις κάλπες, όπως όλα δείχνουν! Κοντός ψαλμός αλληλούια …  Στις 10 του Γενάρη.
Το καλό κλίμα κυρίως μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα ήταν εμφανές τόσο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας,  στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, όπου αντάλλαξαν θερμή χειραψία, όσο και ιδίως κατά την τελετή αγιασμού των υδάτων στον Θερμαϊκό.
Οι δύο άνδρες στάθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλο στην εξέδρα, με τον φωτογραφικό φακό να καταγράφει τα μεταξύ τους τετ – α – τετ, ενδεικτικό των καλών σχέσεων που διατηρούν. 
Εξάλλου χθες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ερώτηση αν με τη δήλωση του για τη στάση που θα κρατήσει κατά τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών ο κ. Τζιτζικώστας «κλείνει το μάτι» προς τη δική του πλευρά, απάντησε χαρακτηριστικά: 
«Διάβασα τη δήλωσή του. Είναι μια δήλωση ουδετερότητας η οποία όμως έχει ορισμένες ενδιαφέρουσες αναφορές σε πράγματα που και εγώ έχω πει. Παράδειγμα η ανανέωση την οποία και εγώ πρεσβεύω, την αντιπαράθεσή του με μηχανισμούς.» 


Δεν υπάρχουν σχόλια: