Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Σάκης Ιωαννίδης: "Γελοίο να συζητάμε το 2015 αν μπορούμε να δούμε μία θεατρική παράσταση"

Δριμεία επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο Σάκης Ιωαννίδης με αφορμή τα σχόλια του πρώτου μετά την φωτογραφία που ...
.... έβγαλε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ με τον Λάκη Λαζόπουλου μετά το τέλος της παράστασής του.
Μιλώντας στον Παραπολιτικά 90.1 ο Σάκης Ιωαννίδης σημείωσε πως δεν μπορεί να γίνεται θέμα η παρακολούθηση μίας παράστασης, ενώ έστρεψε τα βέλη του ειδικά κατά του υποψηφίου προέδρου της ΝΔ, λέγοντας πως "δεν μπορεί αυτός που έβριζε μέχρι το 2012 τη ΝΔ τώρα να με κατηγορεί για ένα τέτοιο θέμα". Όσο για τον Γιώργο Μουρούτη που επίσης σχολίασε αρνητικά τη φωτογραφία, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δεν θέλησε να πει κάτι.
"Σε μία ελεύθερη χώρα εν έτει 2015 ο καθένας μπορεί να δει όποια παράσταση θέλει. Είναι γελοίο να το συζητάμε. Αν κάποιοι για να εκμεταλλευτούν μικροκομματικά οφέλη εν μέσω προεκλογικής περιόδου, κάνουν σχόλια, θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.
Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με τον Άδωνι, αλλά από τη στιγμή που ο ίδιος και οι συνεργάτες του με μέμφονται, πρέπει να απαντήσω. Δεν μου κόβει κανείς το δικαίωμα να πάω να δω μία γαλλική παράσταση, παρόλο που ο Λαζόπουλος πράγματι έχει πει χοντράδες για τη Νέα Δημοκρατία αυτά τα χρόνια. Είναι δυνατόν να με ρωτάνε αν μετάνιωσα που πήγα στον Λαζόπουλο;
Ποιος ήταν ο μεγαλύτερος υβριστής της ΝΔ πριν το 2012; Ας δει κάποιος βίντεο με τον Άδωνι να βρίζει τους Καραμανλή και Σαμαρά. Με τον Γ. Μουρούτη από την άλλη, δεν θέλω καν να ασχοληθώ. Όταν έρχονται δύο χρόνια πριν στη ΝΔ, δεν ξέρουν τον πολιτισμό μας. Πρέπει να τιμούν τις δημοκρατικές αρχές και τις αξίες μας. Ο καθένας έχει δικαίωμα να έρχεται στη ΝΔ και να εκφράζει την άποψή του. Αλλά δεν μπορώ να δεχθώ πως τέτοιοι υβριστές να ασκούν κριτική σε εμένα για τον Λαζόπουλο", σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς για τις διαρροές που θέλουν τον Κώστα Καραμανλή να στηρίζει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο Σάκης Ιωαννίδης σημείωσε πως δεν μπορεί να μιλήσει εξ ονόματος του πρώην πρωθυπουργού.
Τέλος, εμφανίστηκε βέβαιος πως οι εκλογές της άλλης Κυριακής θα διεξαχθούν κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: