Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Κυριάκος Μητσοτάκης | Έχω μεγαλύτερη απήχηση στον μεσαίο χώρο

Βασικό μου συγκριτικό πλεονέκτημα ότι μπορώ να έχω μεγαλύτερη απήχηση στον μεσαίο χώρο, δήλωσε στον Αθήνα 9.84 ο υποψήφιος για την ...
....προεδρία της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Παίρνω ένα προσωπικό στοίχημα του να μιλήσω τη γλώσσα της αλήθειας», υπογράμμισε, ενώ αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε από τον ανθυποψήφιό του Ευάγγελο Μεϊμαράκη, που τον χαρακτήρισε αλαζόνα, επεσήμανε ότι ο ίδιος θα μιλά μόνο πολιτικά. 
«Θα αποφύγω οποιονδήποτε προσωπικό χαρακτηρισμό. Πρέπει και ως επόμενος πρόεδρος της ΝΔ, εφόσον με επιλέξουν, να διασφαλίσω την ενότητα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά. 

Επανέλαβε ότι ο δεύτερος γύρος ξεκινάει από το μηδέν και έθεσε ως ένα από τα βασικά διλήμματα το ποιος μπορεί να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα. 
Αναφερόμενος στο σύμφωνο συμβίωσης και την ψηφοφορία στη Βουλή από την οποία απουσίαζε ο κ. Μεϊμαράκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε ότι υπάρχει πάντα η δυνατότητα επιστολής προθέσεων, προσθέτοντας ότι θα ήθελε αυτή την κίνηση από τον ανθυποψήφιό του. 
«Το σύμφωνο συμβίωσης είναι μία ενδιαφέρουσα πρόκληση για τη ΝΔ» σημείωσε για να προσθέσει ότι αποτελεί ανάγκη το κόμμα να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των καιρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: