Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Φωνάζουν τον Αντώνη Σαμαρά …. Νικολά! Θού Κύριε!

Αντουά Νικολά ... Προσοχή! Μην το πείτε στον Σαρκοζί!
Γνωστά πρωτοπαλίκαρα του Αντώνη Σαμαρά, αυτοί που πιστεύουν, σχεδόν ψυχασθενικά, ότι πρόκειται για τον «σωτήρα του έθνους, της πατρίδας και του πλανήτη», οι ίδιοι που ...
... οραματίζονται επιστροφή του Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις τους, όπου σκευωρούν και μηχανοραφούν εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, αποκαλούν τον Αντώνη Σαμαρά, Σαρκοζί και ενίοτε Νικολά. Αντουάν Νικολά ένα πράμα! 
Όπως λέει γύρισε νικητής και καβαλάρης στ’ άλογο ο Σαρκοζί, έτσι θα γυρίσει και ο Αντώνης, ο εθνάρχης της ακροδεξιάς συνιστώσας της ΝΔ και μάλιστα λίαν συντόμως! Σε δύο με τρία τέρμινα!
Ναι, αυτός που κοίταζε στην κοίτη του ποταμού και έκανε τα ποτάμια να μη γυρίζουν πίσω! Και μη χειρότερα δηλαδή! 
Φανταστείτε να είχαμε και καύσωνα! 
Μαθαίνουμε μάλιστα ότι στις μυστικές συνάξεις που πραγματοποιούν, συμμετέχει λέει και ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Η «υπερεπιστήμη» της φλύαρης και χωρίς καμία ουσία πασοκαρίας. 
Το νούμερο "1" «Νικολά» Σαμαράς και το νούμερο "2" Ευάγγελος Βενιζέλος, δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς εξουσία και πιστεύουν ακράδαντα, ότι πολύ σύντομα θα κληθούν να "σώσουν" για άλλη μια φορά την πατρίδα και να «συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν»! Είναι γεννημένοι για τη σωτηρία μας! Ακόμη και αν το αγνοούμε! Τους προστατεύει όπως λένε, ολόκληρο το σύστημα της διαπλοκής και αυτό τους αρκεί!
Όπως καταλαβαίνετε οι σαμαράνθρωποι, στις μυστικές αυτές συνάξεις, κοιτάζουν όλοι μαζί το ταβάνι και πάνε να μας τρελάνουν ομαδικά με την τόση πολύ σουξεδιάρικη σωτηρία που έχουν αποθηκεύσει στο κούφιο το κεφάλι τους …! 
Ας προσέξουν γιατί σε λίγο θα φωνάζουν τον Αντώνη … Ναπολέοντα! 
Μια και δεν πήραν είδηση ότι πέρασαν από το Βατερλώ τους ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: