Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

Στελέχη της ΔΗΜΑΡ αφήνουν τον Κουβέλη και πάνε "58"

Τον εαυτόν τους εκτός της Δημοκρατικής Αριστεράς θέτουν, ουσιαστικά, στελέχη της ΔΗΜΑΡ και πολίτες που κινούνται στον χώρο της Ανανεωτικής Αριστεράς, προκειμένου να ...

ενταχθούν στην Κίνηση των «58». Τα στελέχη που αποστασιοποιούνται από τη γραμμή Κουβέλη, προχώρησαν στη συγκρότηση κίνησης, κατά τη σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή στην Αθήνα, κατά την οποία εκλέχθηκε συντονιστικό όργανο που θα προετοιμάσει πανελλαδική σύσκεψη στελεχών και μελών της κίνησης. 

Οι ίδιοι αναφέρουν πως θέλουν συντεταγμένα να συμβάλουν στην υπόθεση της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης και να εργαστούν για την επιτυχία του ψηφοδελτίου της στις Ευρωεκλογές. 

Το συντονιστικό της Αριστερής Μεταρρυθμιστικής Κίνησης απαρτίζουν οι: 
Αγριαντώνη Χριστίνα, Αντωνίου Γιάννης, Βαρελάς Ανδρέας, Γλαμπεδάκης Μάνος, Δεληπέτρου Εύη, Διόγος Μάκης, Καλατζής Παναγιώτης, Καούνης Γιάννης, Κουρουζίδης Σάκης, Μεϊμάρογλου Γιάννης, Παπαγιαννοπούλου Λέλα, Πλεμένος Γιώργος, Σαμαντάς Τέλης. 

Ωστόσο δεν στηρίζουν αυτή την προσπάθειά τα μέλη από την μειοψηφία της Κ.Ε του κόμματος ούτε ο Σ. Λυκούδης, ούτε Μ. Λιοναράκη, Κ. Κάρης, Δ. Τσικαρδάνη και Γ. Καραγρηγορίου, που έχουν εκλεγεί στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: