Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Nigel Farage: ζήτησε να μετονομασθεί η "Νέα Δημοκρατία" σε "No Democracy" [video]

Απάντηση από τον αρχηγό του UK Independence Party (UKIP), Nigel Farage, στη σημερινή "πανηγυρική" ομιλία, Σαμαρά στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου ο Σαμαράς πήγε να πουλήσει τις κορδέλες της Ανάπτυξης και τις χάντρες της Ευρωπαϊκής Προεδρίας: ....


«Συγχαρητήρια κύριε Σαμαρά για την ανάληψη από την Ελλάδα της προεδρίας της Ε.Ε, φαντάζομαι θα είναι χιλιάδες τώρα στους δρόμους της Αθήνας και θα πανηγυρίζουν. Δεν έχει, βέβαια, σημασία που η ανεργία έχει φτάσει το 30% και η ανεργία στους νέους αγγίζει το 60%! Δεν κυβερνάτε εσείς την Ελλάδα. Η τρόικα κυβερνά! Το κόμμα σας ονομάζεται «Νέα Δημοκρατία», αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να το ονομάσετε «No Democracy» (ΟΧΙ Δημοκρατία), διότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον υπό ξένη κατοχή!»
(You're not in charge of Greece, and I suggest you rename and rebrand your party - it's called 'New Democracy', I suggest you call it 'No Democracy'). Because Greece is now under foreign control. .

Ανήμπορος ο Σαμαράς απλά άκουγε και χαμογελούσε. Αν ήταν αντιπολίτευση θα είχαν τραντάξει τα πατώματα, οι συνήθεις εθνοπροδότες, συγνώμη ΕθνοΠατριώτες με τα Ε και Π κεφαλαία. Μη μας κάνει καμιά μήνυση το περιβόητο "Δίκτυο 21".
Είναι πρωτάκουστο να απευθύνονται με αυτό τον απαξιωτικό και προσβλητικό τρόπο στον Έλληνα πρωθυπουργό και αυτός να κοιτά με απάθεια και χαμογελάκια, σα να είναι κοπελίτσα που τις κάνουν καντάδα!. 
Σκεφτείτε να μην ήταν εκεί ο "Μακεδονομάχος" Σαμαράς που μας παρουσίαζαν τα ακροδεξιά blogs, που έκαναν τα πάντα για να τον κάμουν Αρχηγό της ΝΔ και σήμερα φωνάζουν δυνατά "Αίμα - Τιμή ... Χρυσή Αυγή".
Λυπηρό! Φρίκη! Αν και όλοι μαζί πληρώνουμε διαχρονικά, τα τεράστια λάθη και τις μάταιες "Πατριωτικές" επιλογές ..... 
Τις ζούμε καθημερινά στο πετσί μας!Να μας λείπει τέτοια πατρίδα (με το π μικρό) έτσι όπως την κατάντησαν .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: