Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Υβριστική για τη λαβωμένη Δημοκρατία μας, η ανακοίνωση της ΝΔ, για την ... πίστη του Τσίπρα! Βγαίνουν οι σκελετοί απο τη ντουλάπα της Συγγρού!

Με μια κατάπτυστη ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία απαιτεί να μάθει τη θρησκευτική πίστη του Τσίπρα. Ανακοίνωση που στοχεύει στους Χρυσαυγίτες και τους ακροδεξιούς της ...

Νέας Δημοκρατίας. 
Ανακοίνωση που ψαρεύει στα θολά νερά άλλων εποχών, σκοτεινών, καταδικασμένων ιστορικά. 
Η Νέα Δημοκρατία μπροστά στην επερχόμενη ήττα στις ευρωεκλογές, καταφεύγει στα "όπλα" που διαχρονικά χρησιμοποιούσαν οι προπάτορες της Λαϊκής Δεξιάς και οι καθοδηγητές της Πολιτικής Άνοιξης. 
Απαιτεί δηλώσεις μετανοίας και δηλώσεις ορθής ακροδεξιάς συμπεριφοράς. 
Όποιος δε συμμορφώνονταν παλιότερα βασανίζονταν κι έκανε διακοπές σε διάφορα ξερονήσια. 
Άραγε σήμερα μέχρι που θα φτάσει ο ξεπεσμός και η εξαλλοσύνη τους; 
Είναι γνωστό ότι έχουν ξεφύγει τα αγόρια της Συγγρού και έχουν πανικοβληθεί από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων που χρυσοπληρώνουν. Τσάμπα τις έχουν υιοθετήσει όλες τις διαφημιστικές και όλες τις εταιρείες ερευνών.
Περιμένουνε με αγωνία να δούμε έως που θα φτάσουν: ....


Για την ιστορία: «Ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, με αφορμή τις δηλώσεις του υπευθύνου Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Αμανατίδη στον ΣΚΑΪ και τον Σπύρο Μάλλη ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος. 
... « ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος. Δικαίωμα του. Όμως, ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας, γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το βουλευτή του» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΝΔ. 
 «Υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όπως πρόσφατα το παρουσίασε στον Ελληνικό λαό ο κ. Τ. Κουράκης. Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος» προσθέτει η Συγγρού. 

«Απειλούν με “χειροβομβίδες”, εμπλέκουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα σχέδιά τους, τώρα ακόμα και την Εκκλησία. Ως πού θα φτάσει ο κατήφορος του κ. Σαμαρά;» απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: