Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Γιορτάστε με τους Έλληνες σχεδιαστές μόδας στο Pop-Up Fashion Bazaar της Aθήνας [δελτίο τύπου]

Γιορτάστε με τους Έλληνες σχεδιαστές μόδας στο Pop-Up Fashion Bazaar της Aθήνας, το 360 SPECIAL XMAS*SALES EDITION!  
Είσοδος: ελεύθερη
Άλλος ένας χρόνος φτάνει στο τέλος του... Και το 360 Pop-Up Fashion Bazaar ντύνεται στα κόκκινα, στολίζει γιορτινά το κέντρο της Αθήνας και σας προσκαλεί όλους για ...

360 μοίρες *ΧΜΑS*SALES*!!! 
Εξάλλου, ο Άγιος Βασίλης έχει πολλά πρόσωπα κι έρχεται να δώσει σε όλους μας τα καλύτερα δώρα και πολύ πολύ αγάπη! Επιλεγμένες boutiques και γνωστοί Έλληνες σχεδιαστές σάς υποδέχονται στην πλέον εορταστική ατμόσφαιρα, με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και μοναδικές δημιουργίες σε super τιμές-έκπληξη! 
Ελάτε στο πιο fashionable bazaar της πόλης ν’ αποχαιρετήσουμε μαζί το 2013, να τσουγκρίσουμε τις πρώτες σαμπάνιες και να εκφράσουμε τις ευχές μας για το νέο έτος με πολύ καλή μουσική! 
Στο 360 *ΧMAS*SALES* μπορείτε να βρείτε: 
 Limited-edition συλλογή για αισθησιακές εμφανίσεις από Chara Lebessi, μοναδικές πλεκτές δημιουργίες Smaragdi Chercheletzaki Knitwear, prêt-à-porter by Vassilis Zoulias με αέρα από την Αθήνα των 50s, prêt-à-porter συλλογή by Athina Korda με rock διάθεση, tailor-made κάπες από Katerina Alexandraki, casual prêt-à-porter από Eleni Aroni, 
 Aκόμα, Baroque new collection by Christos Stratikopoulos, girly style από MeMeMe, παραμυθένιες δημιουργίες από Lila Nova. vintage μοναδικά κoμμάτια του Treasure House, πρωτότυπο design Electricity, Unique Casual by Athina Skaltsa, θηλυκές δημιουργίες από Carolina de Souza, τα μπλουζάκια της αγάπης από την Μάγδα Κούρκουλου. ιδιαίτερα hand-made κοσμήματα από Viktoria V., Emily J., Eleni Papastergiopoulou, T-shirts, εσάρπες και κασκόλ He-m-n-oid, Dafni handmade art clothing, υπέροχο second hand clothing “Used Not Confused”, εναλλακτικό design από Razzmatazz, αλλά και κλασικά κομμάτια by Vera prêt-à-porter. 

 Tip: Μαζί μας, ως συνήθως, είναι οι πιο pop DJs και ραδιοφωνικοί παραγωγοί της Αθήνας που στο 360 *ΧMAS*SALES* θ' απογειώσουν την θερμοκρασία από την κονσόλα! 
 Γιατί οι γιορτές θέλουν την καλύτερη μουσική και 360 χωρίς τον ρυθμό της πόλης, απλά δεν γίνεται! 
Διασκεδάστε το!!! 
360 *ΧΜΑS*SALES*
*S P R E A D L O V E*
TETAΡΤΗ 11- ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Kολοκοτρώνη & Βουλής 3-5 
Είσοδος: ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια: