Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2009

Καστανίδης: Θα κάνουμε προανακριτική για τη Siemens, θα προσευχηθούμε στο Θεό να βρούμε κάτι για την τελευταία διετία και άλλες υπεκφυγές…

Κρίμα γιατί από τον κύριο Καστανίδη (έναν από αυτούς που ΔΕΝ ήταν στο περιβάλλον Χριστοφοράκου) θα περιμέναμε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Η εξεταστική της βουλής με κάποιους από τους 163 λαδοπόντικες να έχουν δικαίωμα ψήφου, θα καταλήξει πάλι σε οπερέτα, όπως ακριβώς αυτές επί Νέας Δημοκρατίας.

Το να κρυβόμαστε πίσω από Γερμανοφοβικά σύνδρομα και να ψάχνουμε μήπως ο Χριστοφοράκος έκανε κάποια ατασθαλία την τελευταία διετία είναι εξ’ ίσου υποκριτικό. Δεν μας ενδιαφέρουν οι ατασθαλίες του Χριστοφοράκου. Μας ενδιαφέρουν οι ατασθαλίες όλων αυτών που υπέγραψαν τους πακτωλούς εκατομμυρίων προς τη Siemens.

Μας ενδιαφέρουν τα καθάρματα στα διοικητικά συμβούλια των ΔΕΚΟ και οι γελοίοι πολιτικοί προϊστάμενοι τους διαχρονικά.

Γι’ αυτό κύριε Καστανίδη αφήστε τις υπεκφυγές και διατάξτε άμεσα αυτεπάγγελτη δίωξη για απιστία σε βαθμό κακουργήματος κατά παντός υπευθύνου. Καλέστε τον Χριστοφοράκο ως βασικό μάρτυρα, ΟΧΙ ως κατηγορούμενο. Και διατάξτε (ο ανακριτής βέβαια) τη βίαιη προσαγωγή του.

Έτσι, κανένας νόμος της ΕΕ, της Γερμανίας, της Σρι Λάνκα κλπ δεν θα μπορέσει να εμποδίσει τις αρμόδιες υπηρεσίες να τον προσάγουν για να καταθέσει.

Τόσο απλό είναι να βρεθούν οι επίορκοι πλιατσικολόγοι της δημόσιας περιουσίας.
olympia

1 σχόλιο:

Doc είπε...

Ένταλμα επιβολής ποινής για το Μιχάλη Χριστοφοράκο από το ειρηνοδικείου του Μονάχου(11/8/2009):

«Συμφωνήσατε, λοιπόν, σε διάφορες συζητήσεις, το αργότερο κατά τα τέλη του 2003, με τους ταμίες των μεγάλων κομμάτων στην Ελλάδα, με τον Κώστα Γείτονα του ΠΑΣΟΚ, τέως Αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου, ο οποίος μέσω του κόμματός του όπως και πριν είχε επιρροή επί των υφισταμένων υπηρεσιών, και με τον κύριο Βαρθολομαίο της ΝΔ, ότι θα παρείχατε στα από αυτούς εκπροσωπούμενα κόμματα, χρήματα της τάξεως συνολικά το λιγότερο διψήφιου νούμερου εκατομμυρίων ευρώ (δηλ. >10εκατομμύρια ευρώ !!!). Τα χρήματα θα έπρεπε να φθάσουν ισότιμα στα ταμεία των κομμάτων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας και από εκεί ενδεχομένως να μοιρασθούν περαιτέρω. Για τον σκοπό αυτό, οι δύο ταμίες, όπως από κοινού είχατε συμφωνήσει, θα ασκούσε ο καθένας κομματικά επί των δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι ανήκαν στο δικό τους κόμμα την απαιτούμενη επιρροή, ώστε να παρακινήσουν τους υπαλλήλους αυτούς, την κρίση τους περί της απόφασης παραλαβής κατά τέτοιον τρόπο να χρησιμοποιούν, ώστε σε περιπτώσεις αμφιβολίας να αποφασίζουν υπέρ της εταιρίας Siemens ενδεχομένως και ενάντια στο καθήκον τους. Σύμφωνα με τον από κοινού με τον κ. Γείτονα και τον κ. Βαρθολομαίο τεθέντα σκοπό σας, επετεύχθη αυτό στο χρονικό διάστημα που ακολούθησε και ο κ. Γείτονας και ο κ. Βαρθολομαίος άσκησαν σύμφωνα με την συμφωνηθείσα τακτική επί των αποφασιζόντων δημοσίων υπαλλήλων την του κόμματος του καθενός επιρροή. Οι αποφασίζοντες δημόσιοι υπάλληλοι το πήραν τουλάχιστον απόφαση, ότι ως αντάλλαγμα για την ευμενή και ενδεχομένως αντίθετη στα καθήκοντά τους ενέργεια κάθε φορά θα εφοδίαζαν οικονομικά το κόμμα του οποίου ήσαν μέλη».
Στη συνέχεια το ένταλμα αναφέρει:
«Για την εκτέλεση των πληρωμών στα δύο κόμματα χρησιμοποιήσατε την εταιρία FAIRWAYS LTD του κ. Λέτσα, του οποίου η οικογένεια είχε στενές σχέσεις με τη Siemens. Ο τελεσιδίκως καταδικασθείς κ.Siekachek έστειλε από τα στη διάθεσή του υφιστάμενα «μαύρα ταμεία» τα ακόλουθα εμβάσματα στον ελβετικό λογαριασμό της FAIRWAYS LTD:
Την 05.08.2004 ένα ποσόν 250.000 ευρώ - από την Tamarind,
Την 06.08.2004 ένα ποσόν 250.000 ευρώ - από την Electronic Technology,
Την 02.09.2004 ένα ποσόν 250.000 ευρώ - από την Weavind
Tην 02.09.2004 ένα ποσόν 250.000 ευρώ - από την Electronic Technology,
Την 07.09.2004 ένα ποσόν 250.000 ευρώ - από την Electronic Technology,
Την 16.09.2004 ένα ποσόν 250.000 ευρώ - από την Weavind,
και την 07.10.2004 ένα ποσόν 250.000 - από την Weavind.
Από τα χρήματα αυτά τουλάχιστον 200.000 ευρώ προωθήθηκαν σε σας σε κάποιο μη εξακριβωμένο χρονικό σημείο μετά τα εμβάσματα αυτά. Σύμφωνα με την συμφωνηθείσα με τους ταμίες των δύο μεγάλων ελληνικών κομμάτων τακτική παραδώσατε σε χρονικό σημείο μη επαρκώς εξακριβωμένο μέχρι το έτος 2005/2006 τα χρήματα στον κ. Βαρθολομαίο, τον επικεφαλής οικονομικού της Νέας Δημοκρατίας και τον κ. Κώστα Γείτονα του ΠΑΣΟΚ. Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τελειωτική παραλαβή του έργου C4Ι»


Tί απαντάτε αγαπητοί Exastal και F5PILOT?
Γιατί δεν άσκησαν οι θιγόμενοι τα προβλεπόμενα εκ του γερμανικού νόμου ένδικα μέσα για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής τους (αίτηση αιτιολόγησης της απόφασης και, σε δεύτερο χρόνο αίτηση ακύρωσης του εντάλματος)?
Ρωτήσατε τους εκπροσώπους σας στα κόμματα σας? Τι σας είπαν?
Ή μήπως τα καλά κομματικά παιδιά δεν κάνουν χαζές ερωτήσεις?