Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Παιχνίδια Γοναδοτροπίνης: 28χρονος επετέθη σε Κρητικό ιερέα στην Φλόριντα, επειδή … τον πέρασε για τρομοκράτη!!!

Πηγές: huffingtonpost , thinkprogress , tampabay , Miamiherald
Ο 28χρονος στρατιωτικός Jasen Bruce, εργαζόμενος και στην φαρμακευτική APS, ερευνητής στη χρήση ορμονών (κυρίως της ορμόνης HGC), και «μοντέλο» σε διάφορα περιοδικά, όπου επιδεικνύει τους μυς που απέκτησε με "προσωπικό πρόγραμμα" στη χρήση τεστοστερόνης, επετέθη με σιδερένιο κατσαβίδι, χωρίς καμιά αιτία, στον Κρητικό ιερέα Αλέξιο Μαράκη, σπουδαστή στην Ελληνορθόδοξη Σχολή της Μασαχουσέτης. Ο μικροκαμωμένος ιερέας, απλά ζήτησε με σπασμένα Αγγλικά, βοήθεια γιατί χάθηκε στο δρόμο της Τάμπα. Βρίσκεται μόλις μια βδομάδα στη Φλόριντα, για να εργαστεί στον καθεδρικό ναό του «Αγίου Νικολάου» στο Tarpon Springs. Ο Jasen Bruce, με ειδικότητα στην ασφαλή αύξηση τεστοστερόνης, συνελήφθη (εδώ το arrest record) και του επεβλήθη πρόστιμο $7,500. Στην ανάκριση άλλαξε πολλές φορές την αιτιολογία της πράξης του. Αρχικά δήλωσε ότι νόμιζε πως ο ιερέας ήταν κλέφτης, έπειτα ότι του επετέθη ο μικροκαμωμένος κληρικός(!), αργότερα ότι του έκαναν μεγάλη εντύπωση η μακριά γενειάδα του και τα σανδάλια που φορούσε και ότι τον παρενόχλησε σεξουαλικά και τέλος ότι τον πέρασε για τρομοκράτη! Ο Αλέξιος Μαράκης που δεν γνωρίζει καλά Αγγλικά, ενημερώθηκε για το περιεχόμενο της ανάκρισης, στην αρχή εκνευρίστηκε με τις δικαιολογίες του στρατιωτικού αλλά δεν ήθελε να δώσει συνέχεια. Είπε ότι ο Jasen Bruce λέει ψέματα, δεν έκανε μήνυση και δήλωσε ότι συγχωρεί τον Jasen, ο οποίος ακόμη δεν έχει ζητήσει συγνώμη!
Το «Tampa Human Rights Council» ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα διότι πρόκειται για ρατσιστική επίθεση ενός υπερμυώδους στρατιωτικού εναντίον ενός μικροκαμωμένου άνδρα που φορούσε τη στολή του κληρικού! Ο κληρικός δεν μοιάζει ούτε με τρομοκράτη, ούτε με κάποιον που θα μπορούσε να απειλήσει ή παρενοχλήσει κάποιον…. και ιδίως κάποιον σαν τον δράστη. Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι είδαν έναν υπερμεγέθη άνδρα να χτυπά ξαφνικά έναν κληρικό, ο κληρικός χτυπημένος να ξεφεύγει από τα χέρια του άνδρα, να συνεχίζει να τον κυνηγά φωνάζοντας στα Αραβικά «Allahu Αkbar» (ο Θεός είναι μεγάλος), να τον ξαναπιάνει και να συνεχίζει να τον χτυπά φωνάζοντας ..... "να έρθει η αστυνομία, συνέλαβα ένα τρομοκράτη"! Μάλλον ο δράστης είχε βγει στο δρόμο για κηνύγι τρομοκρατών επηρεασμένος από το πρόσφατο «μακελειό στο Τέξας», στο οποίο ο ταγματάρχης Νιντάλ Μαλίκ Χασάν, σκότωσε 13 άτομα στη στρατιωτική βάση Φορντ Χουντ!
Φαίνεται ότι η υπερβολική χρήση τεστοστερόνης προκαλεί σύγχυση και έχει συνέπειες που δεν έχουν ακόμα ερευνηθεί!
Jasen Bruce
The Mysterious Case of Jasen Bruce and the Allegedly Terrorist-Type Priest-Person
Ο Jasen Bruce και τα περίεργα παιχνίδια με την ορμόνη Human Chorionic Gonadotropin (HCG) ή the Safe Way To Increase Testosterone
Reservist: I Thought Priest Was Terrorist

Διαβάστε και για τις πολλαπλές παρενέργειες που έχει η υπερβολική χρήση τεστοστερόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: