Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Ησυχία. Ο πρόεδρος Γιώργος συγκρούεται με το κατεστημένο, τους νταβατζήδες, τα συμφέροντα των λίγων και τα γιουσουφάκια τους!

Τέρμα τα μπιλετάκια των νταβατζήδων... διάβαζα πριν λίγες σε χουντοπασοκικό ιστολόγιο! Επαληθεύτηκε ο ιστολόγος με το σημερινό διάγγελμα του προέδρου Γιώργου. Ο πρόεδρος αποσαφήνισε την πρόθεσή του, με «δύναμη και τόλμη να συγκρουστεί με κάθε κατεστημένο που κρατά τη χώρα μας καθηλωμένη». Η «παιδική χαρά» της Ιπποκράτους, μέρες τώρα, διαρρέει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να γευτούν την εξουσία, τις καρέκλες και το δημόσιο χρήμα, τα γιουσουφάκια των νταβατζήδων. Χαρωπά τα δυό μου χέρια τα χτυπώ! Ο κύκλος των «έντιμων»(!) πολιτικών που περιτριγυρίζουν τον Πεταλούδα-Κανάκια του σοσιαλισμού, την σπόρτικη προεδράρα του Πασόκ, αναγνωρίζει ότι υπάρχουν γιουσουφάκια των νταβατζήδων στη «μεγάλη δημοκρατική παράταξη» …. Θα λάβουν μέρος στις εκλογές (οποία εντιμότης), θα βγουν, αλλά δε θα φάνε καρέκλες! Γουάου αντίσταση κατά του κατεστημένου. Κατά της καναλαρχίας που ξεροσταλιάζει κάτω από το μπαλκόνι του προέδρου και έξω απ’ την πόρτα του, για κανά κουραμπιέ. Τα κανάλια που αποκρύβουν με νύχια και δόντια το έργο της κυβέρνησης και ξεμπροστιάζουν τη ΝΔ για τα εκατό χιλιάρικα του Παυλίδη και παράλληλα δε λένε κουβέντα για τα εκατομμύρια που ρούφηξε το κίνημα από την Siemens και άλλα σκάνδαλα. Α ναι! το σκάνδαλο Siemens το έκαμε ο Καραμανλής (εδώ γελάτε παρακαλώ!).
Προσέξατε ότι τα Γιωργοκάναλα στις πρόσφατες πυρκαγιές, εξαφάνισαν όλους τους πρώην υπουργούς Γεωργίας του Πασόκ; Προσέξατε ότι οι αναφορές στις πυρκαγιές γίνονταν μόνο σε σύγκριση με τις φωτιές του 2007; Για να δίνετε η εντύπωση ότι πυρκαγιές (και το τέλος του κόσμου!) είχαμε μόνο το 2007 και το 2009. Ποτέ παλαιότερα! Σε συνεννόηση με τα άδυτα της Ιπποκράτους εξαφανίστηκαν οι Τζουμάκας, Ανωμερίτης, Στάθης, Δρυς και Μωραΐτης. Λέγεται ότι ένας εξ’ αυτών απαίτησε να βγει σε δελτίο, για να υπερασπιστεί τον εαυτό του(κατηγορήθηκε για τις δασικές υπηρεσίες) αλλά δεν του επετράπη από το επιτελείο του προέδρου(!!!!) μια και θύμιζε στους τηλεθεατές τους κάκιστους χειρισμούς των πυρκαγιών του 1998! Επίσης εζητήθη από τον Ε. Αργύρη να μπει στο ψυγείο επειδή διετέλεσε Υφυπουργός Γεωργίας την περίοδο 2001-2004, παρά του ότι είναι Τομεάρχης Γεωργίας. Καθ’ ύλην αρμόδιος δηλαδή. Ακόμα και οι φωτογραφίες στον «δημοκρατικό» τύπο είναι «μιλημένες»! Σ’ αυτούς που «καθαρίζουν»(με τη μαφιόζικη έννοια) τα πτώματα και τα σκάνδαλα του κινήματος, ο Γιώργος διατυμπανίζει πως κάνει αντίσταση. Παθητική φυσικά. Τάχουν ήδη κάμει πλακάκια. Και όλα γίνονται όχι βέβαια για το «καλό της χώρας» και «το καλό μας»! Αλλά για «την τσέπη τους»!
Πλάκα μας κάνεις ρε Γιώργο; Πως ακριβώς θα γκρεμίσεις το κατεστημένο; Με τα λόγια; Ή μήπως νομίζεις ότι «οι νέοι» που προωθείς, κινούνται εκτός «συστήματος Πασόκ». Έξω από το σύστημα που έφτιαξε το ίδιο το κίνημα ακριβώς για να «διαφημίζει» τις ικανότητες της «δημοκρατικής παράταξης» και την «ανικανότητα» της Δεξιάς. Γι΄αυτό δεν «τα φτιάξατε»; Ή μόνοι τους χορεύουν βαλς στις πλάτες του λαού; Πως ακριβώς το Πασόκ θα απεμπλακεί από το «σύστημα Πασόκ»;
Αλλά τι περιμένεις από μια πολιτική ομάδα που θέλει να μας κυβερνήσει, στήνει διάλογο με υπόδικους φυγάδες και τους φτύνουν οι δικηγόροι του! Την απαξίωση που ‘έλαβαν ως απάντηση από το δικηγόρο του Χριστοφοράκου την εξέλαβαν ως ανυπαρξία στοιχείων που εμπλέκουν το Πασόκ σε ένα σκάνδαλο που δεν τους αφορά καθόλου! «Αφορά μόνο τη Δεξιά!» Εν ολίγοις, άδικα περιμένουν κάποιοι ότι το Πασόκ άλλαξε και έχει λύσεις ΤΩΡΑ για τα προβλήματα του τόπου. Θα μείνουν στο περίμενε.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κατεστημένο είναι το ίδιο το Πασόκ ή το σύστημα Πασόκ που δεν το πείραξε καθόλου ο Καραμανλής ή είναι τόσο ισχυρά που έμειναν αλώβητα, αν κοιτάξουμε σε βάθος το "βαθύ κράτος" και τους κρατικοδίαιτους νταβατζήδες

stefanos είπε...

Δήλωση Γιώργου Παπανδρέου, Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

«Έλληνιδες, Έλληνες, ήλθε η ώρα του λαού, ήλθε η ώρα να αποφασίσουμε για το σήμερα και το αύριο το δικό μας και των παιδιών μας. Ήλθε η ώρα για μια νέα αρχή, για μια νέα πορεία» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού για προσφυγή στις κάλπες. «Η κυβέρνηση κατέρρευσε υπό το βάρος των αδιεξόδων που η ίδια δημιούργησε» είπε ο κ. Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι «ο ελληνικός λαός έδωσε δύο φορές εντολή εμπιστοσύνης στην σημερινή κυβέρνηση η οποία αυτή την εντολή όχι μόνο δεν την τίμησε, αλλά ακόμα και αυτονόητες αρχές και αξίες δεν τήρησε. Έχει η ίδια αποκλειστικά την ευθύνη για την βαριά κρίση που περνά σήμερα η χώρα». «Σήμερα δεν αναμετρώνται απλώς τα κόμματα, αναμετρώνται δύο ριζικά διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις και επιλογές: Από τη μια, μία νεοσυντηρητική επιλογή πελατειακής και αδιαφανούς διαχείρισης διακυβέρνησης της χώρας που μας έφερε στην σημερινή τραγική για τη χώρα κρίση και από την άλλη η προοδευτική λύση, η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για μια άλλη πορεία της χώρας βασισμένη σε αξίες και αρχές δικαίου» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Η δική μας πρόταση για το μέλλον της Ελλάδας χτίζει ένα μεγάλο όραμα που μπορούμε να κάνουμε πράξη όλοι μαζί» είπε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι «έχουμε τη γνώση, την πολιτική βούληση, ξέρουμε τα προβλήματα και έχουμε προτείνει λύσεις εφικτές και δίκαιες που σέβονται το βιός και τις ελπίδες του ελληνικού λαού και υπηρετούν τον πολίτη και όχι μικροκομματικά ή ισχυρά συμφέροντα των λίγων». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι το Κίνημα έχει σχέδιο ανάπτυξης και εξόδου από την σημερινή κρίση καθώς και την «δύναμη και την τόλμη να συγκρουστούμε με κάθε κατεστημένο που κρατά τη χώρα μας καθηλωμένη». «Πάνω απ’ όλα όμως έχουμε βαθιά πίστη στις δυνάμεις του κάθε Έλληνα και της κάθε Ελληνίδας» είπε ο κ. Παπανδρέου τονίζοντας πως «θα χρειαστεί η συνεργασία όλων των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου, όλων εκείνων που θέλουν να δουν την χώρα να προοδεύει, να προστατεύεται ο πλούτος της και να πρωταγωνιστεί». Απευθυνόμενος σε όλους τους πολίτες, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου είπε ότι «είναι η ώρα να πάμε μπροστά, η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει» και κατέληξε λέγοντας «σας καλώ να συμβάλουμε όλοι στη μεγάλη εθνική προσπάθεια, και σε μια νέα ενότητα των Ελλήνων για το μέλλον» και εκφράζοντας την βεβαιότητά του ότι «μαζί μπορούμε και μαζί θα πετύχουμε».

© 2009 ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

stefanos είπε...

(Και μόνο γιαυτό
επιβαλλόταν να πάμε σε Εκλογές)

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑ ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΥ
Ξήλωμα για τον ανακριτή της Siemens!

Χρειάστηκε να περάσει πάνω από 1 χαμένος ανακριτικός χρόνος, να διαφύγουν οι βασικοί κατηγορούμενοι της υπόθεσης Siemens Μ. Χριστοφοράκος και Χρ. Καραβέλας στο εξωτερικό, να τεθεί στο ποινικό απυρόβλητο ένα μεγάλο μέρος των αδικημάτων διακίνησης μαύρου πολιτικού χρήματος που φέρονται ότι διαπράχθηκαν την περίοδο της Ν.Δ., για να γίνει το αυτονόητο: να οριστεί εφέτης-ανακριτής σε μια υπόθεση που συνταράζει συθέμελα το πολιτικό σύστημα της χώρας.

Καταλύτης, ωστόσο, των ραγδαίων εξελίξεων φαίνεται πως ήταν η επείγουσα πειθαρχική έρευνα που διέταξε και διενεργεί κατά του έως σήμερα ανακριτή της υπόθεσης Ν. Ζαγοριανού, ο προϊστάμενος επιθεώρησης στον Αρειο Πάγο, α' αντιπρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Ι. Παπανικολάου.

Η προκαταρκτική πειθαρχική εξέταση κατά του κ. Ζαγοριανού κινήθηκε αυτεπάγγελτα, με αφορμή δημοσιεύματα, και περιλαμβάνει το σύνολο των αιτιάσεων που έχουν διατυπωθεί εναντίον του. Από την άρνησή του να χορηγήσει αντίγραφα της δικογραφίας στους κατηγορούμενους, μέχρι τους λόγους που τον έκαναν να μην εκδώσει έγκαιρα εντάλματα σύλληψης κατά των δύο φυγόδικων υποδίκων και να μη συμπεριλάβει στο αρχικό κατηγορητήριο πράξεις που τελέσθηκαν την περίοδο 2004-2007!

Η αναζήτηση, μάλιστα, από την κορυφή της ελληνικής δικαιοσύνης πιθανής χειραγώγησης του ανακριτή στις παραπάνω ενέργειές του (προφανώς από ανωτέρους του ή τρίτους) αφήνει έκθετο και τον πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά ενώ δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τον ρόλο της κυβέρνησης στον χειρισμό της όλης υπόθεσης.

Οπως και να έχουν ωστόσο τα πράγματα, το βέβαιο είναι ότι, έστω και καθυστερημένα, η νέα ηγεσία της εισαγγελίας του Ανωτάτου Δικαστηρίου υπό τον κ. Ι. Τέντε αλλά και η επιθεώρηση του Αρείου Πάγου, επιχειρεί να αποκαταστήσει το τρωθέν κύρος της ελληνικής δικαιοσύνης, τόσο στη χώρα όσο και στο εξωτερικό. Τις σοβαρές παραλείψεις του Ελληνα ανακριτή επικαλούνται στο γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο οι συνήγοροι του Μ. Χριστοφοράκου για να πετύχουν την αναστολή της έκδοσής του στην Ελλάδα. Αλλά ακόμη και εάν αυτό συμβεί, ο πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens έχει το ακαταδίωκτο (λόγω δεδικασμένου) στη χώρα μας, για τη μετά το 2004 περίοδο.

(......)

Η ολομέλεια των εφετών που αναμένεται να συνεδριάσει τις προσεχείς δέκα ημέρες, πιθανότατα θα αποδεχτεί την πρόταση του κ. Τέντε. Θα αφαιρέσει τη δικογραφία από τον κ. Ζαγοριανό και θα ορίσει νέο ειδικό εφέτη-ανακριτή (με βοηθούς), ώστε να επιταχυνθεί η ανακριτική διαδικασία. Σε αυτό θα συμβάλει και το γεγονός ότι η ανάκριση θα ολοκληρωθεί με την έκδοση ενός μόνο βουλεύματος, του συμβουλίου εφετών, όσον αφορά το ποιοι και με ποιες κατηγορίες θα παραπεμφθούν σε δίκη.

Ο κ. Τέντες στο έγγραφο-αίτημα
που έστειλε στον διευθύνοντα την εισαγγελία εφετών Αθηνών Φ. Μακρή, θεωρεί «ότι η εξαιρετική φύση
και η σοβαρότητα της υποθέσεως, που έχει ευλόγως ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, επιβάλλει τη διεξαγωγή της ανακρίσεως από εφέτη-ανακριτή, ήτοι από έμπειρο και ανώτερου βαθμού δικαστικό λειτουργό, και τη σύντομη περάτωση της προδικασίας, με έλεγχο των κατηγοριών σε πρώτο και τελευταίο βαθμό από το Συμβούλιο Εφετών».

Και μόνο η αιτιολόγηση της πρωτοβουλίας του αφήνει εκτεθειμένους τους προκατόχους του για τις επιλογές τους. Δηλαδή την υποβάθμιση της υπόθεσης και την ανάθεση της κύριας ανάκρισης σε άπειρο πρωτοδίκη ανακριτή. Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο κ. Σανιδάς, ενώ δεν έκρινε σκόπιμη την ανάθεση της υπόθεσης αυτής σε εφέτη-ανακριτή, το είχε ζητήσει εν τούτοις για άλλες (Βατοπέδι, Τοπλού)…

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΕΡΒΑ
στην Ελευθεροτυπία (2/9/2009)

Ανώνυμος είπε...

Στέφανε, μη νομίζεις ότι θα σε κάνει κυβερνητικό εκπρόσωπο. Εκτός αν είσαι αμερικανάκι ή μιλάς αγγλικά. Γι΄αυτό μην επικαλείσε τα λεγόμενά του αρχηγού σου. Αλλονού είναι . Αυτός ούτε να σκεφτεί ελληνικά δεν μπορεί, όχι να μιλήσει κιόλας. Εγώ πάντως αισθάνομαι εξαίσια, αν και ΝΔκράτισα. Να σας βλέπω να ψήνεστε προσπαθώντας να φάτε (τώρα πια δεν είναι και τόσο εύκολο) και να κυβερνήσετε κιόλας, και βεβαίως επειδή είναι αδύνατο να ικανοποιήσετε όλους τους νταβατζήδες που σας φέρνουν στην εξουσία, θα δείτε να στήνονται ειδικά δικαστήρια, που θα πάει σύνεφο.. Και κλάμα η κυρία (Μάργκαρετ Τσαντ)!!!!!!

Δεν ξέρω αν είδες το ύφος του Μπένυ στη σύναξη του πολιτικού συμβουλίου του πασοκ. Ηταν όλα τα λεφτά. ΄Εχει να τραβήξει το Γιωργάκη πολλά βάσανα!

Προτιμώ πάντως τον Μπένυ -που είναι Ελληνας και Μακεδόνας-από τον αμερικανο Γιωργάκη!

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιωργάκης είναι έτοιμος να κυβερνήσει.
Είναι έτοιμος από καιρό :
Είναι έτοιμος από καιρό να αναγνωρίσει τα σκόπια σαν Mακεδονία.
Είναι έτοιμος από καιρό να υπογράψει το αμερικάνικο σχέδιο Ανάν που δολοφονεί την Κύπρο.
Είναι έτοιμος από καιρό να σταματήσει τους ρώσικους αγωγούς.
Είναι έτοιμος από καιρό να μας γεμίσει αερολογίες για το "σχέδιό" του για την οικονομία, που δεν υπάρχει κάν.
Εσείς οι πρασινοφρουροί, δεν βαρεθήκατε να τρώτε χαζό-χορτο;
Εντάξει, ο Γιωργάκης το τρώει γιατί ταιριάζει στις ανάγκες του εγκεφάλου του αλλά, λυπάμαι, οι υπόλοιποι Έλληνες δεν θα μπορέσουμε να συντονιστούμε με τις επιταγές των καναλαρχών και νταβατζήδων που τον υποστηρίζουν.
Αυτοί θέλουν να ξεκοκκαλίσουν το Δ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, αλλά εμείς ξέρουμε ότι αυτά είναι δικά μας λεφτά.
ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΗ.
Τα κοράκια σαν το Μπόμπολα, το Λαμπράκη, τον Αλαφούζο και τον Κυριακού καραδοκούν.
Ας πάρει ο καθένας μας τις ευθύνες που του αναλογούν.

Ανώνυμος είπε...

apo 4 oktobri ikleftes pane spiti toys

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο προηγούμενε ανώνυμε, ήλθε η σειρά των επαγγελματιών κλεφτών.
Τέρμα τα φραγκοδίφραγκα σαν του Παυλίδη.
Έρχονται οι σοβαροί επαγγελματίες.
Κάτω από 6,5 εκατομμύρια σαν του Τρεπεκλή, του παιδικού φίλου του Γιωργάκη, δεν συζητάμε.
Στην πάντα, είμαστε και ξεκούραστοι γαμώ τη μου.
Μέχρι και η Βασούλα έκανε λίφτιγκ και προσπαθεί να μοιάσει στην Καϊλή, η διαχρονική τσατσά του παζόκ.

Ανώνυμος είπε...

Η διαφορά του ΠΑΣΟΚ απο την Νέα Δημοκρατία είναι οτι στο ΠΑΣΟΚ έκλεβαν αλλά μοίραζαν τα μισά λεφτά στον κόσμο. Στην Νέα Δημοκρατία κλέβουν και τα λεφτά τα μοιράζονται μεταξύ τους όλοι οι εκλεκτοί του Καραμανλή, καιρός τα golden boys οι διοικητάδες με τους αστρονομικούς μισθούς να πάρουν πόδι.

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 45,5 δίς ευρώ (2004) - 66,8 δίς ευρώ (2009)
ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ 167,6 δίς ευρώ (2004) - 245,5 δίς ευρώ (2009)
ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 5,7% του ΑΕΠ (2003) - 7% του ΑΕΠ (2009)

Κατα τα άλλα άριστη δουλειά έκανε η Νέα Δημοκρατία του Καραμανλή στην οικονομία.

Ανώνυμος είπε...

Προηγούμενε ανώνυμε, είσαι επιεικώς άσχετος, απλά αναπάράγεις τα ψέμματα που δημοσιεύουν σήμερα Τα Νέα του Λαμπράκη.
Οι δαπάνες αφορούν το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων που είναι εξαιρετικά βαρύ επί ΝΔ.
Το έλλειμμα αναφέρεται (εκτίμηση των Νέων) στο 2009, άρα περιλαμβανει την παγκόσμια κρίση. Σου θυμίζω ότι τον Αύγουστο του 08 το έλλειμμα ήταν 2,6%.
Και τώρα ερχόμαστε στο πιό σοβαρό οικονομικό μέγαθος, που είναι το χρέος.
Κατ' αρχήν το επίσημο χρέος που άφησε ο Σημίτης τον Απρίλιο του 04 ήταν 182 δισ.
Ακόμα και έτσι, άν σκεφθείς ότι τα ετήσια τοκοχρεωλύσια φτάνουν περίπου τα 12 δισ το χρόνο (κάθε χρόνο), έχουμε 5,5Χ12=66 δις.
Μήπως σου λέει κάτι;
Αυτά που λείπουν.
Με απλά λόγια, με τα χρέη που μας αφήσατε παλεύουμε τόσο καιρό, εκτός από όλες τις άλλες αμαρτίες.
Αλλά τί να σου πεί εσένα βρε άσχετε, ούτε πολλαπλασιασμό δεν ξέρεις και πας και γράφεις σχόλια που αφορούν τα οικονομικά.
Για τα πανηγύρια είστε εκεί όλη η πράσινη παρέα του Γιωργάκη.
Αερολογίες και ανέξοδες κορώνες.
Αρλουμπολόγοι παπαγάλοι.

Αποστόλης είπε...

Εάν νομίζετε πως ο προεκλογικός αγώνας θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα γιά το Γιώργο και το ΠΑΣΟΚ κάνετε λάθος. Αν νομίζετε πως η διαφορά αυτήν τη στιγμή είναι 6,5% όπως λένε τα Μπομποκάναλα είστε γελασμένοι. Στις Ευρωεκλογές μας έδιναν διαφορά 8-11% (η Ζούγκλα) και τελικά έκατσε στο 4,4-4,5%. Σε εθνικές εκλογές που το διακύκευμα είναι η πατρίδα δεν θα ψηφιστεί τόσο εύκολα και με ελαφριά καρδιά ο γιός της Μάργκαρετ Τσαντ. Όσοι φίλοι του ΠΑΣΟΚ το νομίζουν αυτό, κάνουν λάθος.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΗΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!!ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΞΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ''ΕΠΙΔΕΞΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ''.ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ!!ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΠΙΑ!ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ!ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ? ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΗ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ? ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ''ΝΕΜΕΣΙΣ'' ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΕΓΡΑΦΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΟΥΡΓΟΣ!!(ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΞΗΓΟΥΣΕ) ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ,ΤΟΜΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ''ΑΘΛΟΥΣ'' ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΗ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ!!

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα μας έκανε ο Γιωργάκης με το διάγγελμά του! Το απόλυτο κενό που ζητά βουλιμικά την εξουσια

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΡΩΓΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΝΑ ΝΤΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΒΑΦΤΙΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, Ο ΚΚ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΕ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΔΕΞΙΟΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΔ, ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ "ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΣ" ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπουκάλα έμεινε τελικά ο Καραμανλής

http://3.bp.blogspot.com/_vkuZmrBaVEQ/SYQRUg_mO2I/AAAAAAAAIGU/spWpGmArkXg/s1600/Untitled-5%2Bcopy.jpg

stefanos είπε...

Αγαπητοί φίλοι,
παρόλο που το ματς φαίνεται να τελειώνει,
μπορώ έστω και στην παράταση
να πω 2-3 λογάκια δικά μου για τις πυρκαγιές?
(Δεν μπορώ να τον αφήσω "αδιάβαστο"
τον αποχωρούντα πρωθυπουργίσκο)

Λοιπόν, όσο ήμουνα στη Ζάκυνθο,
είχα ένα πολύ ωραίο μπλοκ σημειώσεων
(καντριγιέ των 100 φύλλων και των 70 γραμμαρίων)
όπου έγραφα τηλεγραφικά τις σκέψεις μου
για το αποτρόπαιο κατόρθωμα του Κ.Κ.

Αυτό που μου έκανε φοβερή εντύπωση
ήταν όχι μόνον η αποφυγή της ανάληψης
κάθε είδους ευθύνης (έστω το ψέλλισμα
ενός συγγνώμη, βρε αδερφέ)
αλλά η προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών
στους επικεφαλής της Πυροσβεστικής,
λες και η πολιτική ηγεσία δεν έχει ευθύνη
της επιλογής των Αρχηγών του Σώματος!

Σημείωσα ακόμη (όχι με έκπληξη, ευτυχώς)
την απουσία του κ. Κ.Κ από τις φωτιές!
Το ενδιαφέρον του επικεντρώθηκε
σε 2 δημοσιοσχεσίτικες πτήσεις με ελικόπτερο,
με την ΥΕΝΕΔίτικη ΝΕΤ να φροντίζει
να μας προβάλει τον πρωθυπουργίσκο
την ώρα που μελετάει
της «Αττικής …τις ολόμαυρες ράχες»..

Και το προσωπικό φιάσκο του κ. Κ.Κ
(που φανέρωνε αδυναμία διακυβέρνησης)
συνεχίστηκε με ομιλία προς τους πιλότους
των πυροσβεστικών αεροσκαφών,
όπου χωρίς αιδώ επιχείρησε από τη μια
να εκμεταλλευθεί τα θετικά αισθήματα
της κοινής γνώμης προς τους πιλότους,
και από την άλλη να παραπλανήσει
με εκείνο το περιβόητο: «κλείστε τα αυτιά σας
σε αυτούς που κάνουν κριτική»...
Μα, οι πιλότοι, αλλά και οι δασοπυροσβέστες
ΜΟΝΟΝ ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ…
Αντίθετα, αυτός και οι 2 μοιραίοι υπουργοί του
ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΨΟΓΟ…

Δεν προτίθεμαι να πλατειάσω
με τις γελοίες δηλώσεις Αντώναρου
περί των ιπτάμενων κουκουναριών
και του είδους της ελληνικής χλωρίδας,
με τα όσο είπε ο κ. Δούκας περί αναδάσωσης
από ιδιωτικές εταιρείες
ή με τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν
στα διόδια με τους εθελοντές
από τη Βόρεια Ελλάδα που έσπευδαν
να βοηθήσουν, κλπ…

Θα σταθώ μόνον σε κάτι
που αποδεικνύει την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ
της απερχόμενης κυβέρνησης Καραμανλή:
Στις 23 Μαρτίου του 2009
Είκοσι τρείς (23) δήμαρχοι έστειλαν κοινή επιστολή
στον κ. Μαρκογιαννάκη, όπου πρότειναν
δέσμη μέτρων για την προστασία των δασών.
Προφήτευαν και προειδοποιούσαν
ότι αν δεν ληφθούν μέτρα
η Καταστροφή της Αττικής θα ερχόταν
με μαθηματική ακρίβεια….
Η κυβέρνηση κώφευσε (και κωφεύει)…
Οι πευκώνες της Αττικής χάθηκαν…

Και σημειώστε ότι ο φυτικός και ζωικός πλούτος
δεν είναι τα σπίτια της Ροδόπολης
ή υαλοπίνακες καταστημάτων του «Κέντρου»
κατά τη διάρκεια των νέο-Δεκεμβριανών του ‘08.
3χίλιαρα και 10χίλιαρα δεν περνάνε εδώ,…
μιας και τα δάση δεν εξαγοράζονται!

Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ: ΕΝΟΧΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

στέφανε, 'εχεις χάσει προ πολλού το τρένο της λογικής.
Η αναλυτική σου σκέψη κατατείνει στο ότι ο αστυνομικός είναι μπουζούκι, μόνο και μόνο επειδή είναι όργανο.
Με τα μυαλά που κουβαλάς είαι για λύπηση.
Ούτε ο λιμοκοντόρος ο Παπακωνσταντίνου δεν λέει τέτοιες σαχλαμάρες.

Αποστόλης είπε...

Stefanos
είσαι κουραστικός. Πήγαινε στο troktiko, στο press-gr και στο pressme του Παπαγιάννη να αναπτύξεις τις σοσιαλιστικές μεγαλεπήβολες επιδιώξεις του Τζέφρι. Όποιος ψηφίζει Γιώργο είναι ή συνειδητά προδότης ("Λοβέρδος: Ηπιότερη στάση «έναντι των Μακεδόνων στην Ελλάδα»-->http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&egId=13&eventId=52861, δήλωση σημερινή 3/9/2009, "Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γηs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs, παρά να έχουμε ό,τι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs"-->δήλωση του Γ. Παπανδρέου στον κ. ΘΩΜΑ ΣΑΡΑ, αρχισυντάκτη τηs Βορειο–Αμερικανικήs Επιθεώρησηs «ΠΑΤΡΙΔΕΣ» , Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Συντακτών του Ξενόγλωσσου Τύπου του Καναδά, ως ΥΠΕΞ το 1999, "Ήρθε η ώρα οι μετανάστες να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου"-->Σταύρος Λαμπρινίδης, επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, 14/12/2006), ή λαμόγιο.

Ανώνυμος είπε...

και μην ξεχάστε ποτέ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ Η ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΤΣΑΝΤ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΙΤΑΜΟ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ. Ελπίζω ότι θα μετρήσει αυτό στη συνείδηση των Ελλήνων!

Ανώνυμος είπε...

...ΣΥΓΝΩΜΗ οι παραπάνω εκλογές ήταν του 2004.

Ο ίδιος ανώνυμος

Ανώνυμος είπε...

10:18,10:19 επειδή δέν το θυμώμαστε όλοι οι περισσότεροι δέν το προσέξαμε κάν ξαναθύμησε το λίγο.