Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Πολύ καλά έκαμε ο Καραμανλής και σούταρε το Σάββα!!!

Κάποιος φαίνεται σφύριξε στο πρωθυπουργικό περιβάλλον περίεργα μαντάτα για το Σάββα. Ενώ του έδωσαν την ευκαιρία της καθόδου στις εκλογές του 2007 με αποτέλεσμα την επανεκλογή του, ο Σάββας υπερέβαινε τα εσκαμμένα! Λίγο με δηλώσεις, λίγο με συνεντεύξεις, δε σταματούσε τις προκλήσεις! Τι τα θες ρε Σάββα όταν τα κανάλια σε φωνάζουν κουμπάρο; Γιατί προκαλείς; Τι σου φταίει μια ολόκληρη παράταξη να αναγκάζεται να σε υποστηρίζει και να γίνεται αντικείμενο σκανδαλοθηρίας και χλεύης;
Το σημαντικότερο όμως είναι τα απωθημένα που είχες μαζέψει και τα βγάζεις με την πρώτη ευκαιρία! Που τάχες μαζεμένα; Αντί να φωνάζουμε εμείς που αναγκαζόμασταν να σε στηρίζουμε, βγαίνεις κι’ από πάνω! Δε λέει!!!
Καληνύχτα σας κυρ Σάββα! Στο καλό!
Παρατήρησε μόνο, ότι αυτοί που σ’ έβριζαν και σε συκοφαντούσαν, έγιναν ξαφνικά υμνητές της «γενναιότητάς»(!!!) σου, γιατί στρώνεις το έργο τους για την «παλινόρθωση του σοσιαλισμού»! Γιατί συνεχίζεις να ταλαιπωρείς μια παράταξη που αντιστέκεται στα διαπλεκόμενα κέντρα λήψης αποφάσεων και στα άπληστα συμφέροντα που αυτά εκπροσωπούν! Είναι κρίμα να φορτώνεις αυτά τα συμφέροντα στη ΝΔ, τη στιγμή που έχουν κηρύξει αδίστακτο πόλεμο στον Καραμανλή και την πολιτική του!
Πού σαι Σάββα! …. Άει στο διάστημα! Αλήθεια ξέρετε πόσοι άνθρωποι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο διάστημα;

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΙΑ:

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΠΗΡΕ exastalako ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗ "ΓΡΑΜΜΗ" ΤΗΣ ΦΕΒΡΩΝΙΑΣ;
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ...
ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΧΑΛΙΦΗΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 1981; Ή ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ ΚΙ΄ΑΛΛΟ;
ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

"ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ"...

ΣΑΒΒΑΣ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Σάββας Τσιτουρίδης

«Η απόφαση αποκλεισμού μου από τα ψηφοδέλτια της Νέας δημοκρατίας είναι μία ανήθικη πολιτικά απόφαση αυτών που φαίνεται να κάνουν κουμάντο σήμερα στην Ρηγίλλης και στο Μαξίμου.
Η απόφαση αυτή, πριν απ’ όλα, παραβιάζει μία βασική αρχή μίας πολιτείας δικαίου. Αυτή που επιβάλει ώστε ο καθένας να κρίνεται από την αποδεδειγμένη αλήθεια και μόνο απ’ αυτήν. Και κανείς δεν μπορεί να συκοφαντείται, να απαξιώνεται και να ευτελίζεται αυθαίρετα από κρυπτόμενες εξουσίες για επικοινωνιακούς λόγους ή για να χρησιμοποιηθεί, για μία ακόμη φορά, ως σωσίβιο στην προσπάθεια αποτυχημένων και διαπλεκομένων να διασωθούν.
Στο παρελθόν, όταν και πάλι σήκωσα τον σταυρό άλλων, προέταξα την ανάγκη της συντεταγμένης πορείας και σιώπησα. Τώρα δεν θα κάνω το ίδιο. Το οφείλω στους γονείς μου. Το οφείλω στα παιδιά μου. Πρώτιστα όμως το οφείλω σ’ αυτούς που με πιστεύουν, είναι υπερήφανοι για μένα σε όλη την Ελλάδα και με εξέλεξαν και το 2007 στο Κιλκίς, κλείνοντας τα αυτιά τους στη λάσπη και στη συκοφαντία και εκείνης της εποχής.
Από τότε έως και σήμερα υπηρέτησα συντεταγμένα και με ευθύνη την παράταξη και στήριξα με όλες τις δυνάμεις μου τις κυβερνήσεις του Κ. Καραμανλή.
Η απαράδεκτη απόφαση αποκλεισμού είναι προσβλητική για αυτούς που με τίμησαν το 2007. Στημένες και ιδιοτελείς δημοσκοπήσεις επαγγελματιών μυστικοσυμβούλων και σταλινικές πρακτικές αποκεφαλισμού διαφωνούντων με τους εκλεκτούς της διαπλοκής, δεν μπορούν να υποκαθιστούν την κρίση των πολιτών.
Είμαι υποχρεωμένος να αντιδράσω. Για το πλαίσιο και τη βάση της περαιτέρω πολιτικής πορείας μου θα μιλήσω στις επόμενες ημέρες.
Θέλω να διαβεβαιώσω στους φίλους μου και σε όσους με πιστεύουν ότι δεν θα κάνω το χατίρι σε κανένα να καθίσω στο σπίτι μου. Οι αρχές, οι ιδέες, οι αξίες και η φλόγα που μας οδήγησαν στον ριζοσπαστισμό του 1997 και αποτέλεσαν την βάση για αντίσταση σ’ αυτούς που θέλουν να διαφεντεύουν τον τόπο εξωθεσμικά, θα είναι και πάλι ο δρόμος για πολλούς από εμάς. Δύσκολος και ανηφορικός δρόμος. Αλλά πιο αναγκαίος από ποτέ.»

Ανώνυμος είπε...

Κι' εμείς ανήθικα τον στηρίζαμε τόσα χρόνια!!!!

Ρε Σάββα

Αει στο διάστημα, που λέει και η ανάρτηση!

Ανώνυμος είπε...

Το εθνικό σκάνδαλο των Υποκλοπών, που στοίχισε τη ζωή του Κώστα Τσαλικίδη, μετέτρεψε τον Ελληνα πρωθυπουργό σε έρμαιο της διαπλοκής.
Γύρευε πόσο "προσωπικές" συνομιλίες του, κρατάνε στα συρτάρια τους συγκεκριμένοι Νονοί του τόπο


Πέντε χρόνια υποδύθηκε τον πρωθυπουργό, ενώ στη πραγματικότητα δεν ήταν παρά έΠέντε χρόνια υποδύθηκε τον πρωθυπουργό, ενώ στη πραγματικότητα δεν ήταν παρά ένας άβουλος αιχμάλωτος της διαπλοκής.
Το εθνικό σκάνδαλο των Υποκλοπών, που στοίχισε τη ζωή του Κώστα Τσαλικίδη, μετέτρεψε τον Ελληνα πρωθυπουργό σε έρμαιο της διαπλοκής.
Γύρευε πόσο "προσωπικές" συνομιλίες του, κρατάνε στα συρτάρια τους συγκεκριμένοι Νονοί του τόπου-για να μην μιλήσουμε για συλλογή απο video, πιο αποκαλυπτικά ακόμη κι απο το περίφημο του Ζαχόπουλου, που έχουν στη διάθεσή τους. (Ο Καραμανλής βρισκόταν "υπο στενή παρακολούθηση" απο τότε που έγινε αρχηγός της ΝΔ-1997)
Είναι εκείνοι που ξέσπασαν σε τρανταχτά γέλια, βλέποντάς τον στο σουβλατζίδικο (όπως το χαρακτήρισε ο Παπανδρέου) του Μπαιρακτάρη, να τους απειλεί έχοντας πιει κι ένα ποτηράκι παραπάνω... νας άβουλος αιχμάλωτος της διαπλοκής.

F5PILOT είπε...

Αυτά να τα πει η Φεβρωνία στο Κιλκίς που για πρώτη φορά στην ιστορία η δεξιά δεν θα βγάλει βουλευτή εκαί.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ - ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ (14/09/2009, ΓΡΑΦΕΙΑ Ν.Δ.):
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΕΧΙΔΝΕΣ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΙ,
ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ.

ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΣΚΥΛΟΙ.....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η Ν.Δ. ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΙΛΟΤΑΚΟ.
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΑ ΞΕΝΟΠΗΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ-ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΚΑΡΤΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ Μ.Μ.Ε. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!!!!!

doleros είπε...

«...έντονες συζητήσεις προκαλεί στο κυβερνητικό «στρατόπεδο» μια δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού, Σάββα Τσιτουρίδη, με πολλούς αποδέκτες. «Πρόωρες εκλογές εισηγούνται στον πρωθυπουργό όσοι θέλουν να τελειώσουν μια ώρα αρχύτερα αυτόν και την παράταξη. Αν υπάρχουν κάποιοι τέτοιοι υπουργοί καλύτερα να βελτιώσουν το έργο στους τομείς τους υπό τον Κώστα Καραμανλή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιτουρίδης, απηχώντας τις απόψεις σημαντικού αριθμού «γαλάζιων» βουλευτών...»

Απογευματινή 29 Αυγούστου 2009

«Λίγο με δηλώσεις, λίγο με συνεντεύξεις, δε σταματούσε τις προκλήσεις!». Παρόμοιες δηλώσεις εννοείτε; Αν όχι αναρτήστε δηλώσεις και συνεντεύξεις που οδήγησαν τον Σ.Τ. στην έξοδο.

Ξέρετε, προκαλεί γέλωτα αλλά και ναυτία, όταν κάποιος (χωρίς εμφανή αιτία) εκπαραθυρωθεί όλοι οι υπόλοιποι να τον φτύνουν, όπως καλή ώρα εσείς τώρα.

Να δούμε, όσο περνάνε οι μέρες, που σταματάει ο κατήφορος. Μάλλον στον πάτο ε;

δολeros

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 15, 2009 9:29 μμ
Έχεις καμιά ιδέα από την εκλογική περιφέρεια του Κιλκίς; Έχεις ιδέα από τις δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούν τελευταία; Αν έχεις τότε δεν θα μιλόυσες. Άρα δεν έχεις ιδέα απλώς ελπίζεις γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Αλήθεια αφού τα γνωρίζεις τόσο καλά για πες μου με τον Συμπιλίδη τι έγινε και δεν είναι υποψήφιος; Και ποιά είναι η επιπτωση αυτής της κατάστασης στους ψηφοφόρους του Κιλκίς;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΕΤΙΚΕΤΕΣ , ΜΙΚΡΕ ΜΟΥ ΠΙΛΟΤΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙ ΠΛΑΣΤΟΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΔΕΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η Ν.Δ. ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟΓΙΑΤΡΟ (ΨΥΧΙΑΤΡΟ) ΤΕΛΙΚΑ.
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ!!!!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

opoios xairetai me to gegonos oti parakolou8ousan arxhgo kommatos kai prw8upourgo oi e8nikoi kai xenoi ntavatzhdes, tote eiste axioi ths moiras sas giati shmainei oti panta ayto kanane kai 8a synexisoun na to kanoun........
to politiko telos tou GAP einai prodiagegrammeno...ali apo mas!

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 15, 2009 10:13 μμ
Κατάλαβα είσαι άσχετος.
Δεν σου μίλησα για τα 35 χρόνια πριν. Σου μιλώ για τις επερχόμενες εκλογές.

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 15, 2009 10:32 μμ
Στη πασιέντζα το είδες;

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΠΙΛΟΤΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ;
ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ Γ.Α.Π.!!!!!

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 15, 2009 11:51 μμ
Αλλοίμονο εγώ γιατί; Ούτε ο Παπανδρεόυ. Απλούστατα οι μαλακίες της απερχόμενης κυβέρνησης και του κακομοίρη του πρωθυπουργού φταίνε.

Τον είδες σήμερα για λύπηση είναι ο φουκαράς.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 16, 2009 1:07 πμ
Άσε με να κάνω λάθος. Το θέμα όμως είναι εσύ έχεις σκεφτεί μήπως εγώ δεν κάνω λάθος; Ή είσαι 100% σίγουρος; Γιατί απότι φαίνεται την μέρα των εκλογών πρόκειται πολλοί να κάνουν το ίδιο λάθος με μένα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΙΛΟΤΑΚΟ, ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΘΑΣΟΚ!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗΣ ΜΙΛΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΤΟ 2004
ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΖΟΥΛΑ ΟΤΙ :ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ Ν.Δ.

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ!!!!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΛΑΘΟΥΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΝΘΗΜΑ :ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Ο
ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ!!!!!!!!

ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΩΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ -ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ!!!!!

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ!!!!!

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 16, 2009 1:46 πμ
Δυστυχώς για σας ο λαός και δεν κοιμάται και δεν παραμυθιάζεται και δεν ξεχνά και λάθη κάνει αλλα έχει την ικανότητα να αναγνωρίζει τα λάθη για τον λόγο αυτόν λοιπόν σας στέλνει τα τάρταρα. Γιατί τον κοροιδέψατε, γιατί του είπατε ψέματα, γιατί προδώσατε τις ελπιδες του και τις προσδοκίες του, γιατί τον λοιδορίσατε πάντα με αμετροπέπεια και αλαζονία.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή εσείς λέτε την αλήθεια;

Ανέκδοτο έχετε καταντήσει.

Καταρχήν κανένας δεν ξέρει τι ακριβώς λέτε. Ένας μιλά και δέκα αντιμιλάνε.

Ενώ ένα είναι σίγουρο. Λέτε ψέματα!

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 16, 2009 10:20 πμ
Τώρα μας τάπωσες. Καλά τα επιχειρήματά σου σπάζουν κόκαλα.

ΠΕΧΛΙΒΑΝ είπε...

ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ,ΜΕ ΑΝΑ ΣΩΡΟ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ;
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ Γ.Α.Π.
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ :ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟ ΘΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ(ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΤΕ ΟΤΑΝ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΝΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΝΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΗ), ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ Γ.Α.Π. ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ!!!!!!!

F5PILOT είπε...

@ΠΕΧΛΙΒΑΝ
Από ότι φαίνεται ο λαός έχει πειστεί ποιός είναι ικανός, υπεύθυνος, έχει σχέδιο και ενδιαφέρεται για τον λαό. Αυτοί που δεν έχουν πεισθεί απότι φαίνεται είστε μειοψηφία.
Τώρα θα καθήστε σαν κότες για να σας κυνερνήσει ο Παπανδρεου σας αρέσει δεν σας αρέσει.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ ΠΙΛΟΤΑΚΟ ΤΟΥ ΔΟΛ ΕΙΣΑΙ Η ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ¨;

ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ,ΑΝ ΕΧΕΤΕ, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΘΕΙ ΠΙΛΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΚΑΡΤΟΥΧΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 16, 2009 12:48 μμ
Χαχαχαχα πολύ πλάκα έχετε ή τρικυμία εν κρανίω
Δηλαδή 43% ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΚΑΡΤΟΥΧΟΙ και είναι του Μπόμπολα και του ΔΟΛ.
Ψυχραιμία παιδιά ψυχραιμίαααααααα!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΑΒΟΥΡΟΦΥΛΛΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ!!!!!!!!
ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΕΥΘΥΝΑ τα κανάλια και οι εφημερίδες, ξέρουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι κάνουν (όποιος πιστεύει ότι οι υστερικές φωνές τους είναι για την τηλεθέαση κοιμάται όρθιος).

Μαζί με τα δεκάδες καλοπληρωμένα blogs, τα κανάλια είναι άλλος ένας μοχλός πλύσης εγκεφάλου στους πολίτες που δεν είναι πονηρεμένοι.

Να μην ξεχνάμε ότι ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ: (1) η συνεχής επανάληψη ψεμμάτων (2) η αποσιώπηση αληθειών.

Ταίζοντας τους καναλάρχες οι αμερικανοί σε λίγο θα μας πείσουν όχι μόνο ότι χρειαζόμαστε καλύτερο πρωθυπουργό (εάν είναι δυνατόν το Γιωργάκη ή τη Ντορούλα) αλλά επίσης ότι δεν υπάρχει ανεξάρτητη Κύπρος και οι σλάβοι Σκοπιανοί είναι απόγονοι του Μεγαλέξανδρου.

Δύσκολο είναι;

Αφού εμείς όλη μέρα βλέπουμε τηλεόραση, λογικό δεν είναι να χαζέψουμε;

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΙΛΟΤΕ!!!!!!!!!!!1

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 16, 2009 1:19 μμ
Ε τότε να διαβάζουμε τους αντικειμενικούς Κουρήδες και τον Ρίζο;

Αν οι δημοσκοπήσεις σας έχουν δημιουργήσει τρικυμία εν κρανίω τότε το βράδυ των εκλογών τι πρόκειται να πάθετε; Ψυχικό τραλαλα;
Σας προτείνω να μην δείτε τα αποτελέσματα αλλά αν επιμένετε πάρτε κανα δυο λαξατονιλ.

ΥΓ. Τα λαξατονίλ μάλλον δεν θα σας κάνουν τίποτε γιατί τα ποσοστά είναι κεραμίδα πάρτε μάλλον κανα δυο ταβόρ.

stefanos είπε...

PILOTε
καθώς τυγχάνει (sic) να είμαι
πολύ απασχολημένος
κράτα ψηλά τις σημαίες μας...
(το τιμόνι το βαστάς καλά:
πάρτους "παραμάσχαλα")
χεχε...

F5PILOT είπε...

@ Stefanos
Μήπως ξέρεις αν υπάρχει απαγορευτικό ή αν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα που αρχίζουν να κυκλοφορούν τα στρουμφάκια στο διαδύκτιο;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΦΑΝΟΠΙΛΟΤΟΙ,
ΜΑΚΑΡΙΟΙ,
ΟΙ ΜΕΤΑΝΟΟΥΝΤΕΣ ΚΟΥΡΗΔΕΣ
ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!

Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!!!!!!!