Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Τα γιουσουφάκια του κατεστημένου πάνε να εξαπατήσουν τον κόσμο με την υπογραφή του Γιώργου!

Κάνουν το μαύρο άσπρο και ανάποδα!
Ό,τι και να κάνετε καλοπληρωμένα γιουσουφάκια της διαπλοκής και του κατεστημένου πρόκειται για καραμπινάτη υπόθεση πελατειακών σχέσεων και οικολογικής παράβασης που ακουμπά τον ίδιο το Γιώργο. Ακουμπά τον κανακάρη σας! Τη στιγμή που όπου πάει και όπου σταθεί καταγγέλλει την κυβέρνηση για έλλειψη οικολογικών ευαισθησιών και πελατειακές σχέσεις!
Την υπογραφή σου πρέπει να προσέχεις πάντα που την βάζεις! Σε όλα τα χωριά της Ελλάδας οι αγρότες βιώνουν τις ακρότητες των «χαρακτηρισμών» και των «δασικών εκτάσεων». Οι οικολόγοι, τα χρυσά αγόρια και τα καλοπληρωμένα γιουσουφάκια του κινήματος βάλθηκαν να μας τρελάνουν τελείως. Ερμηνεύουν τους νόμους όπως τους συμφέρει.
Τεράστιες εκτάσεις σε όλα τα χωριά της Ελλάδας, ακόμα και μέχρι πριν λίγα χρόνια καλλιεργήσιμες και σχεδόν μόνο με γαϊδουράγκαθα, έχουν κηρυχθεί δασικές ή αναδασωτέες "εκτάσεις"! Για να αποχαρακτηριστούν χρειάζονται πελατειακές σχέσεις, υπογραφές από ψηλά και τώρα όπως αποδεικνύεται …. πρόεδρο Γιώργο!
Χιλιάδες αγρότες βρίσκονται στα δικαστήρια και διεκδικούν χωρίς κανένα αποτέλεσμα αποχαρακτηρισμούς εκτάσεων και είναι αδύνατη η κατάληξη ευνοϊκής ρύθμισης υπέρ των αγροτών και μιλάμε ακόμα και για εκτάσεις φαλακρές. Δεν έχουν Γιώργο! Πως η Ανθούσα καταφέρνει να αποχαρακτηρίσει έκταση που την αφορά; Με την υπογραφή του Γιώργου. Απ’ ό,τι φαίνεται μούγκα και οι ψευτοευαίσθητοι οικολόγοι που είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να κάψουν το κέντρο της Αθήνας!
Σκεφτείτε το διαφορετικά. Σκεφτείτε αν ο Καραμανλής ή η Ντόρα είχαν βάλει την υπογραφή τους για τον αποχαρακτηρισμό της Ανθούσας τι θα γινότανε σήμερα! Κόλαση! Σκεφτείτε τι θα λέγανε οι συνιστώσες του Σύριζα και οι οικολόγες του Τρεμόπουλου!

47 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριαρχία Καραμανλή ναυάγιο Παπανδρέου
Η στάση του προκάλεσε την αντίδραση του Καραμανλή ο οποίος τον κάλεσε να απαντήσει συγκεκριμένα έστω και σε ένα ερώτημα.

Δεύτερο ναυάγιο Παπανδρέου σε διάστημα μιας ημέρας. Η ιστορική πρώτη τηλεμαχία των δύο υποψήφιων πρωθυπουργών, εξελίχτηκε σε παταγώδη αποτυχία του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ο οποίος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά την αποκάλυψη Καραμανλή ότι τον Αύγουστο του 2002 είχε υπογράψει τον αποχαρακτηρισμό τεράστιων δασικών εκτάσεων στην Ανατολική Αττική. Ο Παπανδρέου δεν τοποθετήθηκε επί του θέματος ενώ νωρίτερα ... έκαψε το «χαρτί» που προσπάθησε να βγάλει εναντίον της κυβέρνησης. Εμφάνισε κοινή υπουργική απόφαση με ημερομηνία 10 Σεπτεμβρίου, με την οποία αναπροσαρμόζονται τα επιδόματα των υπαλλήλων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Πρόκειται για ανειλημμένη υποχρέωση του Δημοσίου του απάντησε ο πρωθυπουργός και εκείνος δεν επανήλθε καταλαβαίνοντας προφανώς την τεράστια γκάφα του. Ο Καραμανλής ήταν ξεκάθαρος, διαυγής, αποφασισμένος και αποκαλυπτικός αφού τόλμησε να αναφερθεί και στο ΝΑΙ του Παπανδρέου για το Σχέδιο Ανάν αλλά και ονομαστικά στον πρόεδρο Πούτιν με τον οποίο συνυπέγραψε τη συμφωνία για τους τρεις αγωγούς. Στο τέλος μάλιστα του πρότεινε ευθέως να υπάρξει και δεύτερο ντιμπέιτ μεταξύ τους αλλά ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ το έβαλε κυριολεκτικά στα πόδια αρνούμενος να απαντήσει ακόμη και όταν ρωτήθηκε μετά το τέλος της τηλεοπτικής αναμέτρησης.

Ανώνυμος είπε...

Σας "ταϊσανε" καλά από τη ΝΔ?

Μόλις τελείωσε το debate, έκανα μία "βόλτα" σε όλα τα κανάλια για να ακούσω τις πρώτες γνώμες: Σεφερτζής, Κύρτσος, Λιβάνιος (τους 2 τελευταίους δεν τους λες και Πασόκ ακριβώς!) λένε όλοι ότι ο Καραμανλής βγήκε χαμένος και ο Παπανδρέου πέρασε μία άλλη εικόνα και κέρδισε τις εντυπώσεις. Στον Alpha, ο Γ.Βλάχος μεταδίδει μία παγωμένη εικόνα από τους συνεργάτες του "κουρασμένου", οι οποίοι αρχίζουν και ρίχνουν στην τηλεοπτική πιάτσα το κόλπο του 2ου debate, μην καταλαβαίνοντας οι άχρηστοι ότι έτσι προδίδουν τον πανικό τους! Στο Μέγκα ο Τσίμας γελά με τις ανοησίες του Χατζηδάκη και ο Παντελής Καψής των "Νέων" τους κράζει για το γελοίο επιχείρημα του Καραμανλή ότι ο Γιώργος αποχαρακτήρισε δάσος το 2002 και αποκαλύπτει ότι η έκταση δεν ήταν δάσος αλλά ανήκε στην Κοινότητα Ανθούσας! Ολοι αρχίζουν το γιουχάρισμα του τσιβδού Χατζηδάκι!

Και ενώ όλοι αναγνωρίζουν το προφανές, ότι δηλ. ο Καραμανλής πήγαινε να νικήσει και βγήκε ηττημένος, έρχεται το γνωστό ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ site, που παραπλανητικά πλασάρεται ως "πολιτικό", και ισχυρίζεται ότι ... "ο Καραμανλής κέρδισε"!!!

Και αναρωτιέσαι: μα οι υπόλοιποι καρα-δεξιοί αναλυτές αυτομόλησαν όλοι στο Πασόκ? Και ο Κύρτσος? Και ο Βλάχος? Και ο Λιβάνιος? Αμέσως μετά, βέβαια, βλέπεις τις ΚΡΑΤΙΚΕΣ διαφημίσεις με τις οποίες η ΝΔ έχει γεμίσει το site (3 εκ των οποίων τις έχουμε σημειώσει: ΟΠΑΠ, ΟΑΕΔ, ΤΑΧ.ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ!) οπότε καταλαβαίνεις: διατεταγμένη και πληρωμένη (από τα χρήματα όλων μας!) υπηρεσία εκτελούν οι άνθρωποι. Μέχρι τις 4 Οκτωβρίου... Μετά θα τους ζητηθεί ο λογαριασμός.

Στέλιος

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήξερε!
-Δύο φορές ο Ευαγγελάτος τον ρώτησε αν γνωρίζει πόσο πληρώνονται οι των stage!!!
-Δεν ήξερε, δεν απάντησε!
-Δεν ήξερε, ότι οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί πρόσθετης διδακτικής στήριξης έχουν δώδεκα (12) μήνες απλήρωτοι, ενώ έχουν πληρώσει το φόρο που αναλογεί, σε αυτά που ΘΑ πάρουν, στην εφορία!
Ο πρώην καταλληλότερος!

http://respentza.blogspot.com/
2009/09/blog-post_4110.html

Ανώνυμος είπε...

Την Κυριακή αναμένεται προβοκάτσια από εφημερίδα. Κλείνει η ψαλίδα μάλλον επικίνδυνα. Ετοιμαστείτε....

Ανώνυμος είπε...

Κουίζ


Απαντείστε σωστά στις παρακάτω ερωτήσεις και δεν θα είστε πια αναποφάσιστος-Πλούσια δώρα:

1. Ποιό το όνομα -με βάση τη σημερινή τηλεμαχία- του Πρωθυπουργού και ποιό το αντίστοιχο του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης;

2. Τι χρονιά έχουμε φέτος:
α. 2004
β. 2009
γ. 1989

3. Γιατί ψηφίζουμε στις εκλογές;
α. Για να προσδοκούμε (έστω) κάτι καλύτερο για το αύριο ή
β. για να θυμόμαστε όλα τα δεινά του χτες;

Ανώνυμος είπε...

Η φυλή των "ειδικών" ...

Ο Μαύρος στη ΝΕΤ κι ο Φλέσσας στο ALTER (και νωρίτερα στη ΝΕΤ) παρουσιάστηκαν ως ειδικοί (δημοσκόποι) , αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για πληρωμένους αναλυτές και υπερασπιστές των πεπραγμένων της Ν.Δ. Το Φλέσσα τον ξεμπρόστιασε στο ALTER ο Μίμης Ανδρουλάκης. "Όταν μιλάς μ' αυτόν τον τρόπο (σαν οπαδός της Ν.Δ. ) δεν έχεις δικαίωμα να παρουσιάζεσαι στη συζήτηση ως ειδικός" .
Στη ΝΕΤ, βεβαίως, δε βρέθηκε κανείς να φτύσει με τον ίδιο τρόπο το Δ.Μαύρο. Ο πληρωμένος δημοσκόπος, καταθέτοντας στο...

τραπέζι της συζήτησης την ταυτότητα του ειδικού, προσπάθησε με το γνωστό σύστημα (σας το έχουμε επισημάνει εδώ και καιρό) Γκέμπελς να παρουσιάσει νικητή τον Καραμανλή (που φυσικά δεν ήταν) και ηττημένο τον Παπανδρέου, που στην πραγματικότητα ήταν ο νικητής.
Έβαλε "δύσκολες" , "επιστημονικές" επισημάνσεις στο τραπέζι για να τις απαντήσουν οι καλεσμένοι του παρουσιαστή της εκπομπής της ΝΕΤ, Κωνσταντίνου Ζούλα.
Οι "επιστημονικές" και "δύσκολες" επισημάνσεις στόχευαν την αποδόμηση της εικόνας του νικητή (Παπανδρέου) με τα ερωτήματα που (θα μας πάει) και πως (θα τα καταφέρει) . Προηγουμένως στην εισαγωγή του είχε παρουσιάσει κυρίαρχο του ντιμπέιτ και νικητή επικοινωνιακά σ' όλα τα σημεία τον Καραμανλή.
Μίλησε δε, για δυο "φυλές" των ψηφοφόρων, που απόψε σκίστηκαν στα δυο (η φυλή των Νεοδημοκρατών και η φυλή των Πασοκτζήδων) .
Συγνώμη, αλλά θα το πούμε απλά και λαϊκά. Σα δε ντρέπεται το γαϊδούρι! ...

nonews

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ Ο ΔΕΙΛΟΣ ΑΥΤΙΑΣ

Του την πέταξε την βόμβα, σήμερα το πρωί του Αυτιά, ο Τριανταφυλλόπουλος και τον... μούδιασε!

"Υπάρχει πολιτικός ηγέτης που έχει πάρει, παρακείμενο του σπιτιού του, οικόπεδο με την μέθοδο της χρησικτησίας, που το έχει καταπατήσει δηλαδή" είπε περίπου ο Μάκης στον Αυτιά και τον άφησε σέκος!

Ο Αυτιάς ήξερε το θέμα, αλλά επειδή πρόκειται για τον ίδιο τον Καραμανλή (ναι, ο μπούλης της Ραφήνας είναι που έχει καταπατήσει κι άλλο κομμάτι γης, δίπλα στο σπίτι του) ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ και το γύρισε σε άλλο θέμα!

BOMBER

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ, ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΗ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

Ρε αλήτες, το φτωχαδάκι είναι που έχει ένα αυτοκινητάκι 10-20 χρόνια και το συντηρεί από το πενιχρό εισόδημά του.

Πληρώνει με το ζόρι τα σέρβις, την ασφάλεια και τα τέλη κυκλοφορίας και το έχει για να κάνει λίγες εκδρομές τον χρόνο και να μετακινείται στην πόλη όταν βρέχει.

Για τις άλλες μέρες έχει το μηχανάκι του για πιο οικονομικά.

Γιατί ρε καθάρματα, ρε όργια της κοινωνίας, τον χαρατσώνετε κι άλλο στα τέλη κυκλοφορίας και τον "υποχρεώνετε" να χρεωθεί 8-9 χιλιάρικα στις πουτάνες τράπεζες για να αγοράσει καινούριο;

Ποιά υπηρεσία προσφέρεις στην φτωχή κοινωνία, ρε αλήτη Καραμανλή;

BOMBER

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΣΑΛΩΣΑΤΕ ;
ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΨΩΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.Κ. ΣΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ!!!!!!!!!!!

Ε ΟΧΙ ΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΩΣ ΚΑΡΑΔΕΞΙΟΥΣ!!!!!!!!!

ΕΛΟΣ ΠΙΑ , ΚΑΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ !!!!!!!

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΣΥ ΒΟΜΒΕΡ , ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΣΤΝ ΜΑΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η στάση του προκάλεσε την αντίδραση του Καραμανλή ο οποίος τον κάλεσε να απαντήσει συγκεκριμένα έστω και σε ένα ερώτημα.

Δεύτερο ναυάγιο Παπανδρέου σε διάστημα μιας ημέρας. Η ιστορική πρώτη τηλεμαχία των δύο υποψήφιων πρωθυπουργών, εξελίχτηκε σε παταγώδη αποτυχία του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ο οποίος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά την αποκάλυψη Καραμανλή ότι τον Αύγουστο του 2002 είχε υπογράψει τον αποχαρακτηρισμό τεράστιων δασικών εκτάσεων στην Ανατολική Αττική. Ο Παπανδρέου δεν τοποθετήθηκε επί του θέματος ενώ νωρίτερα ... έκαψε το «χαρτί» που προσπάθησε να βγάλει εναντίον της κυβέρνησης. Εμφάνισε κοινή υπουργική απόφαση με ημερομηνία 10 Σεπτεμβρίου, με την οποία αναπροσαρμόζονται τα επιδόματα των υπαλλήλων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Πρόκειται για ανειλημμένη υποχρέωση του Δημοσίου του απάντησε ο πρωθυπουργός και εκείνος δεν επανήλθε καταλαβαίνοντας προφανώς την τεράστια γκάφα του. Ο Καραμανλής ήταν ξεκάθαρος, διαυγής, αποφασισμένος και αποκαλυπτικός αφού τόλμησε να αναφερθεί και στο ΝΑΙ του Παπανδρέου για το Σχέδιο Ανάν αλλά και ονομαστικά στον πρόεδρο Πούτιν με τον οποίο συνυπέγραψε τη συμφωνία για τους τρεις αγωγούς. Στο τέλος μάλιστα του πρότεινε ευθέως να υπάρξει και δεύτερο ντιμπέιτ μεταξύ τους αλλά ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ το έβαλε κυριολεκτικά στα πόδια αρνούμενος να απαντήσει ακόμη και όταν ρωτήθηκε μετά το τέλος της τηλεοπτικής αναμέτρησης.

F5PILOT είπε...

Μετά το χτεσινό Πλέον είναι ξεκάθαρο ο Παπούλια ποιόν θα ορκίσει πρωθυπουργό και η Ντόρα ποιόν θα διώξει απο την ΝΔ.

Χαχαχαχαχαχα

Άντε νάστε καλά να τον θυμάστε τον μπουχέσα και καλά κόλυβα

F5PILOT είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
F5PILOT είπε...

Ρε σεις αυτό με την Ανθούσα ποιός τον συμβούλευσε να το κάνει; Κάποιος που πρέπει να είναι πολύ κολλητός της Ντόρας. Συζητάμε χωρίς να το ψάξει κατευθείαν τράβηξε τα ατού και πήγε άπατος. Συζητάμε ότι το άτομο είναι πολύ βλάκας τελικά.

Χαχαχαχαχα

F5PILOT είπε...

Pε τον βλάκα. Πόσο βλάκας μπορεί να είναι;
Η υπόθεση αφορούσε ένα οικόπεδο στο κέντρο της Ανθούσας που ήδη είχε χτιστεί το Δημαρχείο και η Αστυνομία και η Πυροσβεστική. Έλεος ρε γκαφατζή έλεος. Άνοιξε και διάβασέ το τεμπελχανά. Κυκλοφορούν και κωλοδάχτυλα της Ντόρας. Τι νομίζεις εσύ άρρωστη ήταν; Σχεδίαζε απλώς πως θα σε ροκανίσει βρε βλάκα. Ξύπνα Καραμανλή. Το μόνο που σε σώνει είναι να προσχωρήσεις στο ΠΑΣΟΚ μπας και δεις καμιά χαρά.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ προς πρασινοφρουρούς:

Καλά γιατί αφρίζετε εφόσον ο μεγας ηγέτης Γιωργάκης τα πήγε τόσο καλά, και έχετε προδικάσει το αποτέλεσμα των εκλογών;

Μην ανησυχείτε θα βγείτε κυβέρνηση και θα φάτε καλά! Δεν είναι χαζός ο Καραμανλής να μείνει στην κυβέρνηση . Ασε τον χαζογιώργο να υπογράφει Σκόπια και νέο σχέδιο Αναν για την Κύπρο. Αυτός -ο Καραμανλής-θα έρθει μετά να σώσει την κατάσταση.....Τώρα μη φοβάστε ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

F5PILOT είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
F5PILOT είπε...

Όταν ένας βλάκας τζεφρυ που δεν ξέρει να μιλά ελληνικά αμερικανός ταπώνει τον ρήτοράς σας και αποδεικνύεται ότι ο βασιλίάς όχι μόνο είναι γυμνός και βλάκας αλλά ότι είναι ψεύτης λασπολόγος και διαστρεβλωτής της αλήθειας το χαιρόμαστε γιατί δικαιονώμαστε που το λέγαμε τόσο χρόνια.

Γιατί είσαι τόσο κακός όμως; Γιατί δεν του εύχεσαι καλύ επιτυχία. Διότι η επιτυχία του ως πρωθυπουργός θα είναι και δική σου επιτυχία.
Αφού είσαι σίγουρος λοιπόν για το αποτέλεσμα ευχήσου τον λοιπόν καλή επιτυχία.

F5PILOT είπε...

Χτες Ο Καραμανλής έμοιαζε σαν τον χαμένο χαρτοπαίκτη που παρακαλάει τους υπόλοιπους για ένα γύρο ακόμη για να ρεφάρει αφού έχει ήδη βγει ο ήλιος και έχει ξημερώσει και έχει τελειώσει το παιγνίδι.

Ανώνυμος είπε...

egw ws oikologos thewrw aparadexto k ypokritiko to prasino profil toy Papandreou.H moni oikologiki dynami einai oi oikologoi prasinoi.H moni politiki dinami pou apo xronia exei theseis k programma gia to perivallon k tin prasini anaptiksi.Fola stous antigrafeis tou PASOK.

F5PILOT είπε...

Ρε παιδιά για πρωθυπουργό πάμε να ψηφίσουμε όπως λέει και ο Καραμνλής δεν κάνουμε ούτε καλλιστεία ούτε σε ρεάλιτυ τραγουδιού ψηφίζουμε. Εμείς θέλουμε έναν πρωθυπουργό να μην κουράζετε για να ΚΑΝΕΙ την δουλειά του πρωθυπουργού όχι να την ΛΕΕΙ την δουλειά του πρωθυπουργού.

F5PILOT είπε...

Σεπτέμβριος 23, 2009 8:39 πμ

Καλά ρε παιδί μου μην ορκίζεσαι κιόλας
Χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

otan o Xrysogelos me ton Tremopoulo asxoliontan me tin oikologia o Goofy ekane podilato.posous apoxaraktirismous ektasewn k poses nomimopoihseis authairetwn eginan epi PASOK?To paizete ki oikologoi tromara sas...Elate na sas didaksoume oikologia. PSEUTOARISTEROI!

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 23, 2009 9:21 πμ

Τότε να τον ψηφίσεις για πρωθυπουργό.

F5PILOT είπε...

Έχω να κάνω και μια καταγγελία εναντίον της ΕΡΤ για το χτεσινό Debate.
Nομίζω ότι θα πρέπει να επέμβει το Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο. Νωρίς τέτοια ώρα που ακόμα τα παιδιά βλέπουν τηλεόραση και να δείχνουν τέτοιες σκηνές σκληρού πορνό χωρίς να μας ενημερώνουν και χωρίς καν να βάζουν το σημαδάκι στην εικόνα του αυστηρώς ακατάλληλου;

Ανώνυμος είπε...

Επειδή βλέπω οτι δίνετε τεράστια σημασία στα debate λές και σβήσατε με μιά γομολάστιχα όλα τα αίσχη των 5,5 τελευταλιων ετών ζαχόπουλους, βατοπέδια, ομόλογα, πραξικοπηματικής μορφής αποχώρηση απο επιτροπές κλείσιμο της βουλής έτσι μόνο απο περιέργεια στήθηκα στην τηλεόραση χθές το βράδυ να το δώ. Το θέαμα που αντίκρισα μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι έναν πρωθυπουργό σε έξαλλη κατάσταση να φωνάζει, να απειλεί, να χειρονομεί, να προσπαθεί να φορτώσει τα πάντα στο ΠΑΣΟΚ του πρό του 2004 και μετά του 2009, τον αρχηγό της αντιπολίτευσης να του θέτει τα θέματα με επιχειρήματα και αυτός να σκούζει σάν ηλίθιος. Στο τέλος έμαθα οτι ζήτησε και δεύτερο debate προφανώς σάν αναγνώριση της αποτυχίας του πρώτου.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Agg3los είπε...

Ο Χατζιδακης το ειπε καλα.."Ιδού η Ρόδος ιδού και το ΠΗΔΗΜΑ!" οποτε αν ο Γαπ θελει και αλλο ΠΗΔΗΜΑ ας ερθει και σε 2 τηλεμαχια και 3η και σε 4η..και μετα ας ερθει καποιος για να μαζεψει τα κομματια του Γωγακη να συναρμολογησει...

Agg3los είπε...

δεν τραβαει το αλογοοοο ρεεε...
μην το πιεζετε ,βγαλτε το απο την πιστα μην σπασει κανα ποδι και σας φωναζει η μαργκαρετ..

οσο προχωραει η τηλεμαχια ο Καραμανλης λυνεται και γινεται καλυτερος και πιο ελευθερος και ανετος,ενω ο γαπ οσο πιεζεται τοσο ρεταρει...

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα.
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑ;
Γιατί με λέτε Πινόκιο;
ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ;
Μόνο 100 ημέρες.
Αφού σας το υποσχέθηκα.
Σε 100 ημέρες όλα θα έχουν αλλάξει.
Αφού σας το εγγυήθηκα, τι, δεν με πιστεύετε;
Αν είναι δυνατόν!
Αφού είμαι ο μάγος.
Είμαι ο Ντέϊβιντ Κόππερφιλντ.
Βγάζω και λαγούς από τα καπέλα.
ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ.
Γιατί, δύσκολο είναι;
Ψηφίστε με εσείς ΤΩΡΑ και ΜΕΤΑ θα δείτε.
ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΤΟΠΑ, ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
Εγώ είμαι εδώ.
Κάρτες, στεγαστικά, επιχειρηματικά, καταναλωτικά, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!
Ψηφίστε με εσείς ΤΩΡΑ και ΜΕΤΑ θα δείτε.
Εμπιστευθείτε με.
Είμαι φερέγγυος.
Σας το εγγυώμαι.
Προσωπικά.
Τι είπατε;
Θα κλείσουν ένα σωρό μικρομεσαίες επιχειρήσεις με αυτά που λέω;
Ας κλείσουν.
Καλύτερα να κλείσουν, οι περισσότεροι είναι νέο-δημοκράτες.
ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ;
Και πού θέλετε να πάει;
Αστη πάει όπου θέλει.
Εμένα τι με νοιάζει;
Εγώ, θα πάρω μπόλικα δανειάκια για κανα δύο χρόνια, θα βολέψω στο δημόσιο κάμποσες δεκάδες χιλιάδες ψηφοφόρους μου και κανένα πρόβλημα.
Γαία πυρί μυχθήτω.
No problem.
Τελικά, μεγάλος μάπας αυτός ο Καραμανλής.
Αντί να κάνει το ίδιο, ο μπουνταλάς, βάλθηκε να φτιάξει την οικονομία, εν μέσω της παγκόσμιας κρίσης.
Εδώ δεν τη φτιάξαμε ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΙΣΗ, τώρα θα τη φτιάξουμε;
Τώρα, που έχουμε και το καλύτερο άλλοθι;
Τελικά, δεν παίζομαι ο μπαγάσας, είμαι μέγας οικονομολόγος.
Καλά μου τάλεγε η mummy ότι είμαι φτιαγμένος για πρωθυπουργός.
Φτού μου, να μην με ματιάσω.
Φτού.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΡΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

H oikologia tha mpei sti bouli!Para tis stimenes epitheseis apo Pasokous dimosiografous se entetalmeni ypiresia pou theloun na skotwsoun to kinima tis fysis.TREMOPOYLOS RE

F5PILOT είπε...

@Ολα τα μικρά γαλάζια στρουμφάκια

Μην την επεκτείνετε την ξεφτίλα σας δεν σας φτάνει η χθεσινιβραδυνή;

F5PILOT είπε...

@Agg3los
Χτες Ο Καραμανλής έμοιαζε σαν τον χαμένο χαρτοπαίκτη που παρακαλάει τους υπόλοιπους για ένα γύρο ακόμη για να ρεφάρει αφού έχει ήδη βγει ο ήλιος και έχει ξημερώσει και έχει τελειώσει το παιγνίδι.

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 23, 2009 12:22 μμ

O Μιχάλης Ψηφίζει ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

O Mixalis einai o politikos tou mellontos me logikes theseis se ola ta zitimata.

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 23, 2009 12:56 μμ

Εμένα μου λες;

socrates είπε...

Στην κοσμάρα του ζεί το πράσινο ιπτάμενο ούφο, ο φτού-πάρε-πέντε.
Φαντασιώνεται ότι ο Γιωργάκης δεν είναι πολιτικός απατεώνας.
Φαντασιώνεται ότι το bravo-giorgo δεν είναι ψευταράς.
Φαντασιώνεται ότι το Giorgakis δεν είναι επιτετραμμένος των Αμερικάνων.
Το καλύτερο είναι που φαντασιώνεται ότι οι κανονικοί Έλληνες θα εμπιστευθούν τις αερολογίες του γιού της κυρίας τσάντ.
Συνέχισε αγόρι μου τις φαντασιώσεις σου.
Αφού τις προτιμάς από την πραγματικότητα, με γειά σου με χαρά σου.
Όπως έλεγε και μία άλλη μοναχική ψυχή:
MΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ, ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΔΩ.
Να τις προσέχεις όμως αγόρι μου τις φαντασιώσεις.
Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Στις 4 Οκτωβρίου τελειώνουν οι φαντασιώσεις και αρχίζει η πραγματικότητα.
Θα ρίξουμε το γέλιο της αρκούδας.
Keep dreaming, ούφο.
Όσο ακόμα μπορείς!
(Αλήθεια, ακόμη τα κουβαλάς επάνω σου τη μπανάνα και το αγγουράκι;
Που τα κρύβεις βαθειά ρε μεγάλε και δεν φαίνονται;)

F5PILOT είπε...

@leonidas

leonidas
Φοράς την Ρομπούλα σου;

Για να δικαιολογήσω το παραπάνω σχόλιό μου δείτε και αυτό

Fού-πέντε,
Τί έγινε πρωί - πρωί;
Νευράκια, νευράκια;
Μην μου κουράζεσαι όμως.
Κράτα δυνάμεις γιατί σας έρχεται μπόρα, έρχεται καταιγίδα.
Έρχεται το σημερινό ντιμπέϊτ.
Θα γελάσει κάθε πικραμένος σήμερα με τον απόφοιτο του πίκπα.
Και πού είσαι;
ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ;
Είναι μόνο μια ανάμνηση πιά.
Θυμάσαι που σου έλεγα να έχεις μερικά μπουκαλάκια δίπλα στον καναπέ σου για να πίνεις για να ξεχάσεις ΜΕΤΑ το σημερινό debate;
Άστο, δεν κάνει.
Άρχισε να πίνεις από νωρίς το μεσημέρι.
Έτσι δεν θα καταλάβεις το ρεζιλίκι του Βλακο-γιώργου.
Δεν θα καταλάβεις την ξεφτίλα.
Οι αμερικάνοι το λένε denial, δηλαδή άρνηση της πραγματικότητας. Είναι μηχανισμός αυτοάμυνας για να μην τρελλαθεί ο άνθρωπος.
Ακουσέ με που σε λέω, δεν θα είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.
Όλοι οι πρασινοφρουροί το ίδιο θα κάνετε σήμερα!

Αυτό το έγραψε ο παπαρολόγος μετά το debate της Δευτέρας.
Μεγάλη ρόμπα δεν συμφωνήτε;

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΙΑ ΒΑΘΕΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΑΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΩ ΕΝΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΣΤΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣΗΣ.
ΑΠΛΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ.

Βέβαια σε αυτό έβαλε και ο Παπανδρέου το χεράκι του.


Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Νάσαι καλά ρε παπαρολόγε ξεράθηκα στα γέλια

socrates είπε...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΛΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.
(τρίτη φορά δεν στο βάζω, δεν μπορώ πιά να ασχολούμαι και με τις αναγνωστικές δυσκολίες του κάθε κακομοίρη).
.................
Στην κοσμάρα του ζεί το πράσινο ιπτάμενο ούφο, ο φτού-πάρε-πέντε.
Φαντασιώνεται ότι ο Γιωργάκης δεν είναι πολιτικός απατεώνας.
Φαντασιώνεται ότι το bravo-giorgo δεν είναι ψευταράς.
Φαντασιώνεται ότι το Giorgakis δεν είναι επιτετραμμένος των Αμερικάνων.
Το καλύτερο είναι που φαντασιώνεται ότι οι κανονικοί Έλληνες θα εμπιστευθούν τις αερολογίες του γιού της κυρίας τσάντ.
Συνέχισε αγόρι μου τις φαντασιώσεις σου.
Αφού τις προτιμάς από την πραγματικότητα, με γειά σου με χαρά σου.
Όπως έλεγε και μία άλλη μοναχική ψυχή:
MΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ, ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΔΩ.
Να τις προσέχεις όμως αγόρι μου τις φαντασιώσεις.
Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Στις 4 Οκτωβρίου τελειώνουν οι φαντασιώσεις και αρχίζει η πραγματικότητα.
Θα ρίξουμε το γέλιο της αρκούδας.
Keep dreaming, ούφο.
Όσο ακόμα μπορείς!
(Αλήθεια, ακόμη τα κουβαλάς επάνω σου τη μπανάνα και το αγγουράκι;
Που τα κρύβεις βαθειά ρε μεγάλε και δεν φαίνονται;)
................
ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΜΟΥ.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ.

ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΝΑΛΟ-ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΟΥΦΤΑ.

(εκείνο το ξεφτίλισμα που σου έκανα το είχα σχεδόν ξεχάσει, να είσαι καλά αγοράκι μου που μου το θύμησες, μούφτιαξες τη μέρα).

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ κατέφυγε ο Κ. Καραμανλής προκειμένου να αιφνιδιάσει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: βάφτισε την αναγνώριση της Κοινότητας Ανθούσας και την ένταξή της στο σχέδιο πόλης- την οποία είχε υπερψηφίσει και η Ν.Δ.- ως πράξη αποχαρακτηρισμού αναδασωτέων εκτάσεων στην Ανατολική Αττική!
Κάνοντας αναφορά σε συγκεκριμένη ρύθμιση και...

επιδεικνύοντας το φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, στο οποίο είχε δημοσιευθεί τον Αύγουστο του 2002, ο Πρωθυπουργός κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου ότι είχε συμβάλει στην εξαίρεση «σοβαρών αναδασωτέων εκτάσεων».
Όπως, ωστόσο, προκύπτει από τον συγκεκριμένο νόμο η ρύθμιση αφορούσε την περιοχή της... Ανθούσαςκαι δεν επρόκειτο για δασικές εκτάσεις, αλλά για μία ολόκληρη κοινότητα με πάνω από 5.000 κατοίκους και 1.700 κατοικίες, που είχε εσφαλμένα χαρακτηριστεί αναδασωτέα από το 1934. Το αποτέλεσμα ήταν να θεωρείται όλη παράνομη, ακόμη και το κτίριο που στέγαζε την κοινότητα!
Επί σειρά ετών γίνονταν προσπάθειες προκειμένου να επιλυθεί το λάθος αυτό και μάλιστα ο τότε κοινοτάρχης Ανθούσας Θωμάς Μπακαλάκος είχε ζητήσει σχετική γνωμοδότηση από τον καθηγητή Σπύρο Φλογαΐτη, που είναι σήμερα ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών. Στη γνωμάτευσή του είχε υποστηρίξει πως κακώς η περιοχή είχε ενταχθεί στις αναδασωτέες εκτάσεις!
Η απόπειρα παραπλάνησης στην οποία προέβη ο κ. Καραμανλής αποδεικνύεται εξάλλου και από τη δεύτερη παράγραφο της επίμαχης τροπολογίας. «Από τη ρύθμιση της προηγούμενης παραγράφου εξαιρείται η υπό στοιχεία... περιοχή, ως αποτελούμενη από δάση και δασικές εκτάσεις».
Δηλαδή, όπως ανέφερε στα «ΝΕΑ» και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και τότε υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Βάσω Παπανδρέου, έκταση περίπου 1.000 στρεμμάτων η οποία ήταν πραγματικά δασική δεν αποχαρακτηρίστηκε αλλά παρέμεινε ως δάσος. «Ήταν πολύ φτηνό το επιχείρημα του κ. Καραμανλή» σχολίασε η κ. Παπανδρέου. Μάλιστα, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Θανάσης Κατσιγιάννης είχε πει στην ομιλία του ότι «το θέμα έπρεπε να είχε λυθεί από δεκαετίες»! Ενδεικτικό επίσης είναι πως το ΥΠΕΧΩΔΕ σε ανακοίνωσή του στις 29 Σεπτεμβρίου 2005 για την τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Κοινότητας Ανθούσας αναγνώριζε πως ο νόμος του 2002 είχε εξαιρέσει από οποιαδήποτε πολεοδόμηση τις πραγματικές δασικές εκτάσεις! ● Ένα ακόμη ψέμα είπε ο κ. Καραμανλής στο χθεσινό ντιμπέιτ. Αφορούσε τη στάση της Ν.Δ. στο σχέδιο Ανάν. Υποστήριξε ότι η Ν.Δ. κράτησε σθεναρή στάση στο σχέδιο, κάτι που βοήθησε τους Κύπριους αδελφούς να ψηφίσουν όπως ήθελαν. Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Καραμανλής τάχτηκε υπέρ του σχεδίου Ανάν- γνωστές είναι οι εντολές που δόθηκαν στους ευρωβουλευτές της Ν.Δ. υπέρ του σχεδίου με τις οποίες διαφώνησε ο ευρωβουλευτής του κόμματος κ. Χρ. Ζαχαράκης. Ψέμα που αποκάλυψε και ο κ. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ: «Εσείς στο Συμβούλιο Αρχηγών είπατε το "ναι". Εκτός, μασήσατε τα λόγια σας. Και τα στελέχη σας έλεγαν το "όχι"».
www.tanea.gr

F5PILOT είπε...

@leonidas
Γελοίε παπαρολόγε συνέχισε να ξεφτιλιζεσαι. ¨Ετσι πολύ μου αρέσει το διασκεδάζω όταν ξεφτιλιζω έναν φασίστα. Πολύ το διασκεδάζω.

Χαχαχαχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΛΟΤΕ , ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!

Υ.Γ 1
ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΛΕΒΕΙΣ ΑΤΑΚΕΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΛΗ!!!!!!!!!

Υ.Γ.2 ΚΑΛΑ, Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΨΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΚΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΜΠΟΛΟΛΑΜΠΡΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΑΓΩΓΟΥ - ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΧΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σεπτέμβριος 23, 2009 2:10 μμ

Η ΑΝΘΟΥΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΑΣΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ!!!!
ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σεπτέμβριος 23, 2009 2:03 μμ

ΤΟ << ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ : ΤΑ ΝΕΑ>>!!!!!!!!!!!

ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ

ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕ!!!!!!!!!!

F5PILOT είπε...

@Ολα τα μικρά γαλάζια στρουμφάκια

Μην συνεχίζετε την ξεφτίλα σας με τις παπαρολογίες σας δεν σας φτάνει η χθεσινιβραδυνή;

Χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΕ ΑΥΤΟΞΕΥΤΥΛΙΣΟΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ,ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ (ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ)
ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥΡΘΕ!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΕΙΣ ΤΗΝ ΦΘΗΝΗ - ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΣΟΥ ,
ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΜΗΡΥΚΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!

stefanos είπε...

Αυτό με την Ανθούσα πάει πολύ!
Το να φύγεις απο πρωθυπουργός
σαν Κ. Καραμανλής ο Μικρός,
κάτι πάει κι έρχεται...
(σου λέει ο άλλος, εννοούν
μικρός το δέμας)
Το να φύγεις όμως
σαν Κ. Καραμανλής ο Ψεύτης,
ε, αυτό δεν θα το δεχότανε
ούτε ο αποστάτης
Αθανασιάδης-Νόβας
(ο γνωστός και ως "γαργάλατας")

F5PILOT είπε...

@Σεπτέμβριος 23, 2009 2:53 μμ

Τι έχουμε νευράκια νευράκια. Α!! Δεν πάμε καθόλου καλά. Μετά την βαζελίνη οι τοπικές της ΝΔ μοιράζουν και ηρεμιστικά. Εκεί να πας εσύ, Ξέρεις.

socrates είπε...

Γειά σου ρε γιγαντιαίε Στέφανε, μας αποστόμωσες.
Πως τα σκέφτηκες όλα αυτά μαζεμένα ρε μεγάλε;
Μόνος σου;
Έλα ρέ!
Έκανες τάτοιο πράγμα;
Σκέφτηκες;
Απίθανο, συγκλονιστικό.
Μέχρι τώρα μας είχες συνηθίσει να διανέμεις απλά την τροφή για πρόβατα που διανέμει καθημερινά η Ιπποκράτους στα ανεγκέφαλα ζωντανά.
Άντε ρε, και σε ανώτερα.
Θα σου μάθω και την προπαίδεια άμα συνεχίσεις να δείχνεις τέτοιο ζήλο.