Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Οι Γερμανοί έφτυσαν κανονικότατα την επιστολή Πασόκ!


Με δήλωση στον τηλεοπτικό σταθμό Mega o Γερμανός δικηγόρος του Μ.Χριστοφοράκου χαρακτηρίζει «γελοίο» το αίτημα του ΠΑΣΟΚ, όπως αυτό διατυπώθηκε στην επιστολή του Γ.Ραγκούση, για παροχή στοιχείων που ισχυρίζεται ότι διαθέτει ο Χριστοφοράκος του και αφορούν στο ΠΑΣΟΚ. Ο Kursawe ανέφερε χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ότι «το αίτημα αυτό είναι γελοίο και ποτέ δεν θα μπορούσαν να δοθούν αυτά τα στοιχεία, ειδικά όταν έχουμε μία υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη για τόσο καιρό». Εκτός από το προφανώς απαράδεκτο του τρόπου και του ύφους των απαντήσεων, από το όλο ζήτημα των δηλώσεων προκύπτει και ένα ακόμα θέμα:.. Δεν μπορεί ένα ελληνικό κόμμα να συνδιαλέγεται με κάποιον, ο οποίος βαρύνεται με τόσο σοβαρές κατηγορίες και εξαιτίας δικονομικών .. «λύσεων» καταφέρνει να βρίσκεται εκτός Ελλάδος. Η προσπάθεια για συνεννόηση, ακόμα και με τις πιο αγνές προθέσεις, οδηγεί σε τέτοιες απαντήσεις ...; (newsblog)

1 σχόλιο:

Παπουτσάκης είπε...

O ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ



Αθήνα, 19 Αυγούστου 2009



Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Ευάγγελος Αντώναρος, απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Είναι πράγματι ανοίκεια η συμπεριφορά του ΠΑΣΟΚ και του προσωπικά πια εκτεθειμένου αρχηγού του που δείχνουν να μην καταλαβαίνουν τι σημαίνει η εμμονή τους να είναι επίσημοι συνομιλητές ενός υπόλογου κατηγορουμένου.

Η επιλογή τους να αυτογελοιοποιούνται αφορά τους ίδιους. Όμως η στάση τους εγείρει πολλά ερωτήματα.

Αδυνατούν να αντιληφθούν την πρωτοφανή στα διεθνή δικαστικά χρονικά γκάφα τους;

Ή απλά ξέρουν κάτι περισσότερο σχετικά με τα όσα υπαινίσσεται στην αρνητική του απάντηση ο συνήγορος του κατηγορουμένου με τον οποίον επιδιώκουν αγωνιωδώς να έχουν διάλογο;»

«Η πολυλογία του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ δεν σημαίνει ότι έχει κάτι να πει. Αντίθετα, είναι μια αγωνιώδης προσπάθεια να συγκαλύψει τη σύγχυση και την αμηχανία του κόμματος του που επιτείνουν οι άστοχες ενέργειες του αρχηγού του, του κ. Παπανδρέου».