Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Μαθήματα ήθους από τα αμερικανά προς τους τηλεκανίβαλους των νταβατζήδων

Τα αμερικάνικα κανάλια αντιμετωπίζουν με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια και υψηλό ήθος την καταστροφή που πλήττει την Καλιφόρνια!

Παραδόξως τα Πασόκια δε φωνάζουν «Αμερικάνοι φονιάδες των δασών».
Παραδόξως τα Πασόκια δε φωνάζουν «Αμερικάνοι φονιάδες των δασών». Πολύ που τους ενδιαφέρουν τα δάση! Το μόνο που τους καίει είναι η δυσφήμιση της Ελλάδας στο εξωτερικό(θεωρούν ότι έτσι δυσφημείται μόνο ο Καραμανλής), η εμμονή με το δημόσιο χρήμα και πως θα κάμει το «γύρο του κόσμου η ανικανότητα της κυβέρνησης»! Μόλις αυτοί κυβερνήσουν οι φωτιές θα εξαφανιστούν, η ικανότητα θα ανθήσει ξανά στα πράσινα βολεμένα λιβάδια και το χαμόγελο θα επιστρέψει στο πρόσωπο των φίλων του κινήματος.
Θυμάστε πως έκαναν ρεπορτάζ στα καμένα οι κανίβαλοι των νταβατζοκάναλων του Γιωργάκη; Αν συγκρίνετε με τους «φονιάδες των λαών» δυστυχώς θα διαπιστώσετε ότι ζούμε σε μια χώρα κανίβαλων που κάνουν τα πάντα για να εξυπηρετήσουν μονοκομματικά συμφέροντα και άπληστα οικονομικά κέντρα αποφάσεων. Τα κέντρα των αφεντικών τους. Όχι πως τα κανάλια δεν έχουν ιδιοκτήτες στην Αμερική αλλά εδώ ξεπερνούν όλα τα όρια σε ανθρωποφαγία και κανιβαλισμό!
Θυμάστε το δημοσιογράφο του οποίου οι φλόγες κινδύνευαν να τσουρουφλίσουν τα μαλλιά την πλάτη και τον κώλο (αξέχαστη θα μας μείνει η ξανθιά στον Άλφα που βγήκε από το φράγμα του Μαραθώνα με τις φλόγες στα 5 μέτρα και έσκυβε για να μην της τσουρουφλίσουν τα μαλλιά...) και δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να τσιρίζει και να χτυπιέται για την κρατική ανικανότητα, την αργοπορία, την παντελή απουσία του Κράτους και την μη ανάληψη «πολιτικής ευθύνης» και την παραίτηση του Καραμανλή... σε κάποιο σημείο μάλιστα συντόνιζε και τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης... ζητώντας να αποσταλεί αμέσως πυροσβεστικό αεροπλάνο στο μέρος που βρίσκεται ….. όπου «κινδυνεύουν σπίτια...». ο γελοίος τενεκές του τηλεοπτικού πασοκισμού!

4 σχόλια:

stefanos είπε...

Οι διακοπές μάλλον τερματίζονται…
καθώς πρέπει όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες
να είμαστε επί ποδός για το ενδεχόμενο
κανενός απονενοημένου διαβήματος
από την πλευρά του αποχωρούντος
και χειρότερου πρωθυπουργού
της μεταπολεμικής Ελλάδας..
καλό χειμώνα λοιπόν
και καλή λευτεριά...
----------------------------
απ' ότι βλέπω, συνεχίζεις μωρέ exastal
στο δρόμο των παρωπίδων
και της απώλειας...
κρίμα!!!

Ανώνυμος είπε...

ναι σιγουρα τωρα που θα μας κυβερνησει ο ικανοτερος θα κοιμαμαι ησυχα τα βραδυ.

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου "δημοκράτη", στέφανε.
Ευτυχ'ως που υπάρχετε και εσείς οι πράσινοι αφισσοκολλητές να μας σώσετε από τον κακό Καραμανλή.
Από ότι καταλαβαίνω μάλλον πέρασες δύσκολα παιδικά χρόνια που σε έχουν σημαδέψει αλλά δεν σου φταίει ο κόσμος να ακούει τα παραληρήματά σου.
Αυτό με το Δανίκα πάντως είναι best.
Έχεις απίθανα πρότυπα ρε μπαγάσα.

stefanos είπε...

Ήρεμα καλέ μου "άγνωστε"
(πνευματώδη και σαρκαστικέ)
με τα υψηλά ηθικά, πολιτικά
και άλλα standards...
;o))
Ξέρω ότι το χωράφι της δεξιάς
είναι εξαιρετικά τραχύ
(έως άγονο),
αλλά εγώ τη δουλειά μου...
Κατάλαβες?