Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Προφυλακιστέος ο Γιώργος Σκαρπέλης, το μεγαλοστέλεχος του Πασόκ.-

Πουθενά δε γίνεται λόγος για την πολιτική του ταυτότητα!!! Κρύβουν επιμελώς το πασοκικό του παρελθόν!!! Τώρα δεν τον ξέρουν!!!
Προφυλακιστέος κρίθηκε και χθες ο Γιώργος Σκαρπέλης, πρώην «μεγαλοστέλεχος» του ΟΤΕ, που κατηγορείται στην υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens. Ο Γ. Σκαρπέλης, που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με σύμφωνη γνώμη του 4ου ειδικού ανακριτή Νίκου Ζαγοριανού και του αρμόδιου εισαγγελέα, παράλληλα με την προφορική απολογία του κατέθεσε χθες και πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα. Σε αυτό αρνείται τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί και ειδικότερα τη δωροδοκία και το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την κατηγορία, εμφανίζεται ως δικαιούχος τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό ύψους 3,8 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία εμφανίζονται να προέρχονται από τα "μαύρα ταμεία" της εταιρείας. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπόμνημά του υποστηρίζει ότι δεν είναι εκείνος που κρύβεται πίσω από το κωδικό όνομα "Franz", στο οποίο γίνονταν οι καταβολές εμβασμάτων και αρνείται ότι εισέπραξε το σχετικό ποσό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://citypress-gr.blogspot.com/2009/08/t.html

Τι έχει να μας πει ο Μιχάλης Καρχιμάκης, κουμπάρος του Πέτρου Λάμπρου για το θέμα;;;;;

Κανένα σχόλιο για τον τέως ταμία του ΠαΣοΚ και κουμπαράκι του;