Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Τα κατάφεραν Πασόκ και Σύριζα με τις «επαναστάσεις» τους! Προκάλεσαν ανασφάλεια στα σώματα ασφαλείας! Μπράβο τους!

Όλα τα διεθνή ΜΜΕ συνδέουν τη δολοφονία του άτυχου αστυνομικού με τις παρδαλές φωτιές και τη λεγόμενη «επανάσταση του Δεκέμβρη». Μόνο στην Ελλάδα δεν συνδέονται γιατί δεν συμφέρει καταρχήν τα ίδια τα ΜΜΕ που πρωτοστάτησαν και υποδαύλιζαν τις φωτιές. Εξασφάλιζαν άρτον(το Πασόκ στην κυβέρνηση) και θεάματα(τηλεθέαση)! Δεν συμφέρει το Πασόκ λόγω συγκυριών(πρέπει τώρα να υποκρίνεται σοβαροφάνεια) και φυσικά δε συμφέρει το Σύριζα που έκαμε μέχρι και ημερολόγιο τις φωτιές!!!! Φτου κακά!
Η "είδηση κάνει το γύρο του κόσμου" αλλά η αναμετάδοσή της στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου ακριβής.....Τα ελληνικά ΜΜΕ την μεταφράζουν κατά το δοκούν ....
Το σχέδιό τους ήταν πολλαπλό. Μια παράμετρος ήταν να προκληθεί ανασφάλεια στα ίδια τα Σώματα Ασφαλείας. Όταν το δίκαιο προσφέρονταν απλόχερα στους υποτίθεται εξεγερμένους νέους και αφαιρούνταν κάθε δικαίωμα αντίδρασης στους λιθοβολημένους αστυνομικούς οι οποίοι απαθείς έπρεπε να ανοίγουν δρόμους για να κάψουν οι «επαναστάτες» το χριστουγεννιάτικο δέντρο για να «κάμει η είδηση το γύρο του κόσμου»!!! Απίστευτες σκηνές απείρου "δημοκρατικού" κάλλους!
Όσο γι' αυτούς που νομίζουν ότι απλά από εμπάθεια κατηγορούμε το Πασόκ, τα ΜΜΕ και το Σύριζα, καλό θα ήταν να δουν πιο προσεκτικά τα γεγονότα. Εξάλλου στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόνο η κυβέρνηση. Υπάρχει και το Πασόκ που "απαιτεί" με οποιοδήποτε τίμημα, να γίνει κυβέρνηση αν και ξέρουμε πως αντιμετώπισε την τρομοκρατία! Αλήθεια αυτός ο «περιζήτητος» Χρυσοχοΐδης, τι λέει; Πριν λίγες μέρες μιλούσε για λουτρά αίματος[1 και 2]! Τι ακριβώς εννοούσε; Αλήθεια ακόμα πιστεύει ότι εξαρθρώθηκε η τρομοκρατία στην Ελλάδα; Αν και νομίζω ότι θα κατηγορήσει την πολιτική της κυβέρνησης ως υπεύθυνη για την αναβίωση της τρομοκρατίας!!!!!!
[Σύμφωνα με το Associated Press, το σημερινό επεισόδιο συνδέεται με τα επεισόδια του Δεκεμβρίου, ενώ σημειώνεται λίγες μόνο ημέρες πριν από τα πολυαναμενόμενα εγκαίνια του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης, στα οποία πρόκειται να παρευρεθούν πολλές εξέχουσες προσωπικότητες από ολόκληρο τον κόσμο.
Το Reuters παρομοιάζει τη σημερινή επίθεση με την επίθεση που είχε δεχθεί αστυνομικός από τον Επαναστατικό Αγώνα τον Ιανουάριο, στο πλαίσιο του κύματος βίας που ξεσήκωσε ο πυροβολισμός του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου. ]

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεξιές
φαρμακωμένες
ψυχές...
Απο τους κοτζαμάσηδες
στους Γκοτζαμάνηδες...
Από τους ΕΚΟΦίτες και τις "καρφίτσες" στους ΟΝΝΕΔίτες...
Μια ζωή μίσος
και κακία...
και βία...
Άξια η ιστορία σας
μα κίβδυλος ο μισθός σας...

Ανώνυμος είπε...

Για τον μόνο που λυπάμαι είναι γι'αυτόν τον φουκαρά τον Θεσσαλονικάρχη Ψωμιάδη δηλώνει μπουχτιασμένος, αγανακτισμένος, αηδιασμένος απο τα πάντα στην σημερινή Ελλάδα ακόμα και απο το κόμμα του την Νέα Δημοκρατία αλλά ο Κώστας Καραμανλής είναι γι'αυτόν πάνω και απο τον θεό. Αλήθεια Παναγιώτη άν ο Κώστας Καραμανλής που είναι όλες οι εξουσίες στα χέρια του τα τελευταία 6 χρόνια δέν φταίει σε τίποτα τότε ποιός φταίει, μήπως εσύ που είσαι ένας απλός αυλικός του?

GEORGE είπε...

δυστυχώς είναι η μόνη αλήθεια, και το ξαναβλέπουμε πάλι και πάλι πως οι "προοδευτικές" δυνάμεις πλιατσικολογούν πάνω στο πτώμα του νεκρού, όπως πλιατσικολόγησαν και στον θάνατο (και όχι δολοφονία) μικρού Αλέξη.
για τους μελετητές της ελληνικής ιστορίας και ειδικά του ανταρτοπολέμου ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ αυτοί που κάναν τα πλίατσικα και όλα τα εγκλήματα, τα παρεισφρύσαντα στοιχεία όπως τα κατονόμασε ο Μίκης Θεοδοράκης.
Πολλούς χαιρετισμούς από Φλώρινα και δυτική Μακεδονία που γνλωρισε στην κυριολεξία στο πετσί της τι είναι τα παρεισφρύσαντα στοιχεία και που τότε και τώρα μάχονται για μια αυτόνομη Μακεδονία...

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΜΑΤΑΒΑΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Έτσι καλά να πάθουνε όλοι αφού βλέπουνε Λαζόπουλο που τον έχουν ανακυρήξει όλα τα media σε εθνικό ήρωα...ξεσηκώνει τα παιδάκια μας κάτω από την σημαία της αναρχίας και δεν επεμβαίνει ούτε το ΕΣΡ για τις βωμολοχίες του 9μμ το βράδυ...
Ο κύριος αυτός ωθούσε τους κουκουλοφόρους να συνεχίσουν να κάνουν την καλή δουλειά τον Δεκέμβρη στο δελτίο του ALPHA και ο Σρόιτερ τον χάιδευε....αφού όλοι είναι του συστήματος που κατηγορούν! ΑΙΣΧΟΣ

Ξυπνήστε Έλληνες, σε λίγο καιρό θα σας αρπάξουν και τα βρακιά σας και δεν θα καταλάβετε πώς και γιατί...

Ανώνυμος είπε...

Αντε παλληκάρια, πότε θα ανοίξετε πάλι τα ξερονήσια?

Ετοιμους σας βλέπω, έχει γυαλίσει το μάτι σας από την προοπτική απώλειας της εξουσίας.

Κανά πραξικοπηματάκι ίσως, εεεε?

Ανώνυμος είπε...

Αριστερές
φαρμακωμένες
ψυχές...
Απο τους εμφύλιους
στους τρομοκράτες...
Από τους τσίπρες και τους
Μπόμπολες στους πρασινοφρουρούς και στις Αλαφουζοκυριακούλες.
Μην ξεχνάμε τους Κοκκάληδες και τα συγκροτήματα με τα παπαγαλάκια που αθωώνουν διαρκώς το παρελθόν της παράταξης και ενοχοποιούν όποιον δεν συμφωνεί με τα λεφτά συμφέροντά τους.
Μια ζωή πρώτα το κόμμα και μετά η πατρίδα...
Μια ζωή μίσος
και κακία...
και βία...
Άξια η ιστορία σας
μα κίβδυλος ο μισθός σας...

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 11.36 επειδη το παραμυθι με τα ξερονησια παρατραβηξε πες μας σε παρακαλω εσυ που ταξερεις ολα μηπως τα ξερονησια τα ανοιξαν καποιοι που ονομαζονταν Παπανδρεου Σοφουλης Βενιζελος? Επισης βρες και διαβασε το λογο που εκφωνησε ο ¨γερος της δημοκρατιας¨στο βραχο της ΑΚΡΩΠΟΛΗΣ μετα την απελευθερωση. Οι αποψεις που εκφραζει για το ΚΚΕ και τη δραση του θα ειναι πολυ διδακτικες για σενα.

Ανώνυμος είπε...

Χαμένοι παλιοδεξιοί χάνετε την εξουσία και τάχετε πάρει στο κρανίο.
Σας φταίνε οι άλλοι και δε βλέπετε τα χάλια σας που καταστρέψατε και κάψατε την Ελλάδα.
Φύγετε νάρθει ο Γιώργος Παπανδρέου να σω΄σει τη χώρα.
Εσας θα σας θυμόμαστε ότι κάψατε και λεηλατήσατε.
Ήρθε το τέλος σας
και έρχεται ο Γιώργος μας.

Ανώνυμος είπε...

Αν όλοι αυτοί που μεγάλωσαν γενιές και γενιές με τα ηλίθια συνθήματα όπως "Μπάτσοι, Γουρούνια, Δολοφόνοι" έχουν ίχνος φιλότιμου και ντροπής, θα πρέπει σήμερα να ζητήσουν ένα μεγάλο συγγνώμην.
Και θα πρέπει με την ίδια ευκολία που κατεβάζουν το κόσμο στους δρόμους για κυριολεκτικά "ψύλλου πήδημα", να οργανώσουν ένα συλλαλητήριο για τον Νεκτάριο Σάββα και τους άλλους δολοφονημένους εργαζόμενους-αστυνομικούς.
Λυπάμαι που ετούτη την ώρα δεν είμαι στο Γαλανάδο. W

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε χαθείτε δεξιά καθίκια

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι φύγετε όλοι να έρθει να κυβερνήσει η πατριωτάρα... ο Giorgos!!!

Ο 25% Ελληνας!!! Σωθήκαμε επιτέλους!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

σταλινακια πασοκάκια τσιπράκια οτι και να κανετε ηιστορια δεν παραγραφεται.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΙΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΡΑΧΗ .ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΛΩΝΟΕΒΡΑΙΟΣ πρωθυπουργος ζητω η νεα ταξη πραγματων

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω πολλά νευράκια τα πασόκια.
Γιατί άραγε αφού έχουν νικήσει και έγιναν πρωθυπουργοί και υπουργοί;
Θα έπρεπε να πλέοηυν σε πελαγη ευτυχία και ηρεμίας και όχι να φοβούνται ξερονήσια και άλλες βλακείες;

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο πρόσεξε. Τα μάτια σου δεκατέσερα. Αυτοί είναι έτοιμοι για πραξικόπημα με πρόσχημα την επανάσταση του Δεκέμβρη με τα δίκαια ετοίματα των νέων για ψωμί παιδία και ελευθερία.
Γιώργο μαζί σου να διώξουμε τους παλιοδεξιούς.

Ανώνυμος είπε...

Πέθανε ένα απο τα ηγετικά στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης ΕΛΑ

Απεβίωσε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες σε νοσοκομείο των Αθηνών, ο Κώστας Αγαπίου, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ποινή φυλάκισης 25 ετών, καθώς είχε κριθεί ένοχος για συμμετοχή στον ΕΛΑ.

Ο Κώστας Αγαπίου έπασχε από καρκίνο και το τελευταίο τρίμηνο δεν είχε δυνατότητα να παρίσταται στη δίκη του, καθώς είχε επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Ανώνυμος είπε...

Δικαιούται το ΠΑΣΟΚ να κομπάζει για την τρομοκρατία;

By Factorx | June 18, 2009
______________________________________________________________________________________________
Κανείς δεν μπορεί βέβαια να περιμένει από τη Νέα Δημοκρατία που εκτός από τα αυγά και τα πασχάλια έχει απολέσει και την μνήμη της και το …κράτος να πει, ή να πράξει, κάτι ουσιαστικό για την Τρομοκρατία. Αποτελούν όμως προσβολή στη λογική κάθε εχέφρονος πολίτη οι κομπασμοί του ΠΑΣΟΚ για την δήθεν «αποτελεσματικότητά» του στην καταπολέμηση της Τρομοκρατίας.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ενεργειών της 17Ν από την ίδρυσή της (για να αναφερθούμε μόνο σε αυτή) μέχρι την περίεργη έκρηξη στα χέρια του Ξερού έγιναν επι ΠΑΣΟΚ. Ποτάμια αίματος αθώων θυμάτων χύθηκαν επι θητείας του ικανού ΠΑΣΟΚ. Από τις 76 γνωστές ενέργειες της 17Ν οι δυο έγιναν πριν το 1981, οι 24 την «περίοδο Μητσοτάκη» (90-93) και όλες οι υπόλοιπες επι κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.

Και όλοι φυσικά γνωρίζουμε ότι έπρεπε να αναλάβουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να ασκήσουν αφόρητες πιέσεις οι ΗΠΑ στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ και του κ. Σημίτη, να τους πει ο τότε αρχηγός της CIA με ιταμό ύφος «πιάστε και κανέναν τρομοκράτη ρε γαμώτο», για να γίνει ξαφνικά «αποτελεσματική» η ελληνική αστυνομία, να βρεθούν μάρτυρες και αποδείξεις και να αυτοανατιναχθεί μάλιστα ένα βασικό στέλεχος της 17Ν για να «εξαρθρωθεί» η «ελληνική τρομοκρατία».

Μπορεί επίσης το ΠΑΣΟΚ να μας πει τι ακριβώς έγινε το 1995 με την εκπαραθύρωση του τότε υπουργού Δημοσίας Τάξης Στ. Παπαθεμελή ο οποίος υποστήριξε ότι ύστερα από τις έρευνές του στα αρχεία μυστικών υπηρεσιών Δύσης και Ανατολής και κυρίως της Στάζι μπορούσε να είχε κάνει συλλήψεις από τότε;

Γιατί το 1995 ο ΕΛΑ - που ήρθε πάλι στην επικαιρότητα με την Κυριακίδου - σταμάτησε την δράση του, αλλά χρειάστηκε να περάσουν επτά χρόνια και να χυθεί κι άλλο αίμα για να «συλληφθεί» και η 17Ν; Μήπως στο διάστημα αυτό έγινε κάποια παράδοση - παραλαβή και το ηλίθιο το ποίμνιο που τους ψηφίζουμε δεν πήραμε χαμπάρι;

Πάμε παρακάτω: Σε δήλωσή του στην «Καθημερινή», το δραματικό καλοκαίρι του 2002, ο τότε υπουργός Δημόσιας Tάξης Mιχάλης Xρυσοχοΐδης έσπευσε να πανηγυρίσει για «νίκη κατά της τρομοκρατίας στο σύνολό της». «Τώρα πλέον γνωρίζουμε» έλεγε τότε και εξηγούσε αυτήν τη βεβαιότητα με μια λίστα με 103 ονόματα, «εκτός εκείνων που είχαν ήδη συλληφθεί».

Τελικά τι έγιναν όλοι αυτοί κ. Χρυσοχοίδη; Δεν τους συλλάβατε; Σας διέφυγαν; Τους ξεχάσατε; Έχουν καμιά σχέση με όσα γίνονται σήμερα;

Και ο κ. Χρυσοχοίδης και το υπουργείο του διέρρεαν τότε τα εξής (αντιγράφουμε από την ίδια «Κ»): «Ένα από τα βασικά συμπεράσματα των ερευνών είναι ότι η πολυδιάσπαση της τρομοκρατικής δράσης στη χώρα μας, η παρουσία αρκετών οργανώσεων, είναι φαινομενική. Oι διωκτικές αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όλες οι ενέργειες «εποπτεύονταν» από τον ίδιο κεντρικό μηχανισμό, από μια χούφτα ανθρώπων, που το 1975 αποφάσισαν να προχωρήσουν στην ένοπλη πάλη.

Τι απέγιναν άραγε κι αυτοί; Κανείς δεν ρωτά τον κ. Χρυσοχοΐδη στα κανάλια όπου περιφέρεται. Το 45αρι που βρίσκεται; Η γραφομηχανή; Η περίφημη «γυναίκα»;

Οι απαντήσεις επαφίενται στην κοινή λογική εκάστου εξ ημών. Εμείς θα θυμίσουμε μόνο τι είπε ο συνήγορος του A.Γιωτόπουλου, κ. Pαχιώτης, στην αγόρευσή του, στο δικαστήριο για την 17Ν (21-11-2003): «Από τίποτα δεν αποδείχθηκε ότι έχετε εδώ το σύνολο της οργάνωσης και των υποστηρικτών της. Αυτοί που δικάζετε, ακόμη και αν τους κηρύξετε όλους ενόχους, δεν φτάνουν να στελεχώσουν ούτε τις ενέργειες της 17Ν. Mερικές ήταν πολύ πιο πολυπρόσωπες απ’ αυτές που παρουσιάζονται στο κατηγορητήριο. Νομίζετε ότι εδώ έχετε όλους τους ανθρώπους. Πολύ βολικό το σενάριο αυτό. Βάζετε ό,τι λείπει πάνω στον Γιωτόπουλο και έτσι κλείνει το θέμα».

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ
(ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ)
ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ
ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΩΜΕΝΑ ΔΕΞΙΑ ΟΡΚ
ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΑ!
ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ
(ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΝ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ, ΚΛΠ)
ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΤΕ
ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΑΣ…
ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ…
ΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Giorgo γερά...θα ρίξουμε πολύ γέλιο όταν αναλάβεις τα ηνία της "Πατρίδος σου"!!!

Να μην ξεχάσεις να χορέψεις ζεϊμπέκικο στα Ίμια, να δωσεις το όνομα "Μακεδονία" στα Σκόπια, να δώσεις την Θράκη στους Τούρκους, τους Πομάκους να τους αφήσεις στην μοίρα τους για άλλη μια φορά, να ψηφίσεις πάλι υπέρ στο νέο σχέδιο Ανάν που έρχεται, να δώσεις από τον μισθό σου χρήματα στα περήφανα γηρατειά και τα περήφανα νιάτα, να θυμηθείς να ανακοινώσεις σε όλους του Ελληνες πού θα βρεις τα λεφτά για να φτιάξεις την οικονομία...ακύρωσε τις συμφωνίες για τους αγωγούς με την Ρωσία γιατί άλλωστε θα είμαστε πλήρης με τους αγωγούς της Αμερικής και πάρε μπόλικα F-16 μιας και μας δίνουν ολόκληρο το πακέτο και δεν μας τα κατευθύνουν αυτοί!!!!

Ααα ξέχασα!!! Πάρε μαζί σου και την Ντόρα γιατί κάτι μου λέει ότι εσείς οι δύο θα τα βρείτε μια χαρά σε αυτά τα θέματα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι παίρνουν τα περισσότερα λεφτά νομίζω ότι φαίνεται χωρίς προσπάθεια μεγάλη...ωραίο κτίριο ο Περισσός, ωραία περιοχή η Φιλοθέη και η Κηφισιά!!!!

Γιώργος είπε...

Ένας 47χρονος ιδιοκτήτης οπλοπωλείου συνελήφθη από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος, κατηγορούμενος για εμπρησμό, σχετικά με τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την περασμένη Δευτέρα στην Άνω Γλυφάδα.

Η φωτιά αποτέφρωσε 5.000 στρέμματα στον Υμηττό, ενώ απείλησε κατοικημένες περιοχές στην Άνω Γλυφάδα και τη Βούλα.

Από την έρευνα που έκανε η Πυροσβεστική προέκυψε ότι ο 47χρονος, ο οποίος έχει οπλοπωλείο στα νότια προάστια, πήγαινε συχνά στην περιοχή και δοκίμαζε όπλα και φυσίγγια. Την Δευτέρα ήταν και πάλι εκεί για τον ίδιο λόγο και προκάλεσε την πυρκαγιά που πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων.

Ανώνυμος είπε...

Για τον Καραχάλιο το ρεντίκολο δε θα γράψει κανένας;

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς συμβαίνουν τρομερά πράγματα από αμέλεια και ανευθυνότητα,ανομία,μη έλεγχο και μη πρόληψη.

Ανώνυμος είπε...

Οχι μόνο τον Καραχάλιο αλλά και για όλους τους εθνικούς μειοδότες και λαμόγια ανεξαρτήτου κόμματος!! Οι Ελληνες εαν δεν αφήσουν τα κομματικά πίσω και δεν ενωθούν, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ούτε τα ατομικά τους αλλά ούτε τα κοινωνικά τους προβλήματα.

Η διχόνια είναι η αιώνια αρρώστια της Ελλάδος δυστυχώς...ελπίζω κάποια στιγμή να υπάρξει ίαση...

Ανώνυμος είπε...

Kαλά δέν παίζεσαι με τίποτα μέχρι τώρα έριχνες στο ΠΑΣΟΚ όλα τα κακά τώρα είδες οτι δέν πιάνει και του βάζεις παρτενέρ τον ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι γιατί δέν μπορούσες να κάνεις διαφορετικά γιατί μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταφερθεί εναντίον της αστυνομίας, αλλά να του βάλουμε και λίγη μαγειρεμένη σάλτσα με ΠΑΣΟΚ δέν βλάπτει καθόλου.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΕΞΙΑ ΟΡΚ...
ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥΣ
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ...
ΔΕΣ ΤΕ ΠΟΣΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ
ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ!
ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ
ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΣ ΤΕ
ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ FYROM
ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
ΤΟΝ κ. ΜΙΛΟΣΟΣΚΙ..
ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΔΕΞΙΑ "ΟΡΚ"
ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ?
"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"....
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ?
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΑ ΤΟΥ κ. ΛΟΒΕΡΔΟΥ...
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ?
Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ....!!!!
ΑΔΥΝΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΛΑ...
ΟΥΣΤ ΡΕ, δεξια "ΟΡΚ"...
ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ-ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

To πρόβλημα με τον Παυλόπουλο άσχετα άν έχει ή όχι ικανότητες είναι οτι ο καταλληλότερος των μεταρρυθμίσεων του έχει αναθέσει πάρα πολλά πράγματα άσχετα μεταξύ τους. Έτσι όσο και άν μερικές φορές προσπαθεί τα έχει κάνει όλα σαλάτα.

Ανώνυμος είπε...

Παλιολαμόγια δεξιοί φύγετε να έρθει να κυβερνήσει ο Παπανδρέου.
Ο μεγαλύτερος Έλληνας είναι γι' αυτό τον φοβάστε.
Είναι ο μόνος που θα κυβερνήσει δίκαια και συνετά και με γνώμονα μόνο το συμφέρον της πατρίδας μας.
Καθίκια δεξιοί φύγετε

Ανώνυμος είπε...

Καλά εσύ που έχεις κόλλημα με τον Παπανδρέου έχεις πολύ πλάκα!!!

Η δεν ζούσες όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών και Υπουργός Παιδείας ή τον έχεις σόι. Κάτι τέτοια κομματόσκυλα έφεραν την Ελλάδα σε αυτήν την κατάσταση, 3 οικογένειες 40 χρόνια!!!!

Μπράβο παιδιά ψηφίστε τους πάλι και πάλι αλλά μην δω μετά κανέναν να διαμαρτύρεται στους δρόμους και να κάνει απεργίες γιατί τότε σημαίνει ότι είστε μαζόχες μέχρι τα κόκκαλα και θα χαίρομαι να σας βλέπω να σέρνεστε γιατί έχετε την ευκαιρία να τους στείλετε όλους στον "έξω από εδώ" που σας έχουν κατακλέψει και σας αφήνουν να ψοφάτε με 3 και 60 κι εσείς τους δίνετε και από πάνω χέρι βοήθειας!!!

Ουστττ καλά να πάθουμε!! Τέτοιος λαός είμαστε, τέτοιοι πολιτικοί μας αξίζουν!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού φάγαμε στη μούρη
τον παρλαπίπα της Ραφήνας
και τη μαυρίλα της παρέας του,
ο Παπανδρέου φαντάζει
σαν αύρα...