Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Πολύ άσχημη η εικόνα Παπανδρέου στη συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ1. Ανευθυνότητα και λαϊκισμός με περιτύλιγμα σοβαροφάνειας!

Παρά του ότι η συνέντευξη ήταν στημένη και οι ερωτήσεις θύμιζαν παιδική χαρά, η εικόνα που αποκομίσαμε ήταν η χείριστη για πολιτικό αρχηγό που διεκδικεί την πρωθυπουργία της χώρας!
Πέραν των πουκαμίσων και των κουστουμιών (τους τίτλους του Mr Koustoumi και «ατσαλάκωτο πουκάμισο», σ’ αυτές τις εκλογές, κατέχει αναμφισβήτητα με τα Armani του ο πρόεδρος Γιώργος ) στην ουσία των λόγων βαθμολογείται πολύ χαμηλά ενώ στην αυτοκριτική παίρνει μηδέν(0).
Ο Γιώργος χωρίς ίχνος αυτοκριτικής διάθεσης ρίχνει το σκάνδαλο Siemens στον πρωθυπουργό. Το ξέραμε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο, τη στιγμή που δεν έχει αναγνωρίσει κανένα λάθος στο παρελθόν του "κινήματος". Ειδικά για την Siemens είπε πως “υπάρχουν σκάνδαλα στη χώρα, την ευθύνη των οποίων έχουν η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός”.

Αναγνωρίζει «ότι τα τελευταία χρόνια να συνταράσσεται η κοινή γνώμη από το θέμα το σκανδάλων, αντί να ασχολούμαστε με τα προβλήματα του τόπου» χωρίς όμως να αναλαμβάνει τις τεράστιες ευθύνες που έχει το κόμμα του στην συνειδητή επιλογή σκανδαλοθηρίας αλλά και την μονόπλευρη ή μονοθεματική σκανδαλοειδησεογραφία των δελτίων των οχτώ που σχεδόν μαζικά στηρίζουν Πασόκ και Γιώργο για πρωθυπουργό.
Μια κατάσταση ανάλογη με αυτή του 1993, όταν τελικά τεράστια συμφέροντα έριξαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη και αμέσως μετά την «παλινόρθωση» του σοσιαλισμού τα πήραν όλα. Ανάλογο πείραμα εξελίσσεται και πάλι! Και το βλέπουμε καθαρά και στην σκανδαλολογία και στα δελτία των οχτώ και στις συνεντεύξεις Παπανδρέου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ


27 - 09 - 2007


Να πάρει θέση ο ΛΑ.Ο.Σ.


Εκλογές ήταν και πέρασαν, το αποτέλεσμα λίγο πολύ αναμενόμενο για όλους μας. Η Ν.Δ κατόρθωσε τελικά να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση με 152 έδρες κάτι που μας κάνει όλος να πιστεύουμε πως πολύ σύντομα θα κληθούμε και πάλι να ψηφίσουμε.


Στην Ξάνθη η Ν.Δ έχασε την δύναμη της κυρίως χάρη στην ψήφο των μουσουλμάνων οι οποίοι άφησαν στην άκρη τις κομματικές τους προτιμήσεις και ακολούθησαν πιστά την εντολή του Τούρκικου προξενείου η οποία έλεγε ψηφίστε τον Τούρκο υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ.

Εμάς τους Πομάκους της Ξάνθης δεν μας εκπλήσσουν καθόλου οι επιλογές της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, μας έχουν συνηθίσει να στηρίζουν μουσουλμάνους που αγωνίζονται για τον εκτουρκισμό όλων των μουσουλμάνων της Θράκης.


Εκείνο που κυριολεκτικά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό είναι η απόφαση του Γιώργου Καρατζαφέρη να βάλει στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ τον Ιμάμ Αχμέτ, έναν μουσουλμάνο που εδώ και πολλά χρόνια δηλώνει Τούρκος και όχι Πομάκος κι αυτό δεν το λέω μόνο εγώ.


Στην Ξάνθη ακόμα και τις πέτρες να ρωτήσετε ξέρουν ποιος είναι ο Ιμάμ Αχμέτ και τι ρόλο παίζει στην Θράκη. Ο άνθρωπος αυτός δεν δίστασε ακόμα και λίγες μέρες πριν τις εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής πλέον του ΛΑ.Ο.Σ να δηλώσει ανοιχτά ότι είναι Τούρκος και όχι Πομάκος.


Κατά τα άλλα όμως ο Γ Καρατζαφέρης στηρίζει τους Πομάκους της Θράκης. Κρίμα γιατί εμείς οι πραγματικοί Πομάκοι της Θράκης περιμέναμε και ελπίζαμε πως με τον Γ Καρατζαφέρη στην βουλή ο αγώνας μας κατά του εκτουρκισμού των Πομάκων θα αποκτούσε ακόμα μεγαλύτερη δύναμη, όμως ο Γ Καρατζαφέρης πριν ακόμα μπει στην βουλή φρόντισε να ισοπεδώσει αυτές μας τις ελπίδες.


Φυσικά η επιλογή του συγκεκριμένου υποψήφιου δεν έγινε προσωπικά από τον Γ Καρατζαφέρη αλλά από κάποιους ΑΞΙΟΥΣ ανθρώπους που δήθεν ενδιαφέρονται για τους Πομάκους. Αυτό όμως δεν απαλλάσσει τον Γ Καρατζαφέρη από τις ευθύνες του αφού δεν επιτρέπεται μια παράταξη που αγωνίζεται να δείξει τον σοβαρό της χαρακτήρα να αναθέτει σε (ΑΞΙΟΥΣ) εντελώς άσχετους με την πολιτική και με τους Πομάκους ανθρώπους να επιλέγουν τους υποψήφιους βουλευτές της και μάλιστα σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή σαν την Θράκη.

Ο Γ Καρατζαφέρης που εμείς ξέρουμε θα έπρεπε ήδη να είχε τραβήξει το αφτί αυτών των ανθρώπων και να τους είχε απομακρίνει από την παράταξη του. Εκτός κι αν το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν οι ψήφοι και όχι οι Πομάκοι της Θράκης. Ποιοι ψήφοι δηλαδή, 144 ψήφους πήρε ο άνθρωπος κι αυτό δηλώνοντας Τούρκος.

Aρα 144 Τούρκικες ψήφους πήρε ο Γ Καρατζαφέρης στην προσπάθεια του να μπει στην βουλή. Aντε βρε και εις ανώτερα. Εμείς πάντως οι λίγοι ίσως αλλά αληθινοί Πομάκοι όχι απλά περιμένουμε αλλά απαιτούμε από τον Γ Καρατζαφέρη να πάρει επίσημη και ξεκάθαρη θέση για την υποψηφιότητα Ιμάμ Αχμέτ.


Ας μας εξηγήσει επιτέλους αν θέλει πραγματικά να στηρίξει τους Πομάκους ή τόσο καιρό απλώς μας κοροϊδεύει. Γιατί εμείς χορτάσαμε πια από τέτοιες ψεύτικες στηρίξεις. Εμπρός κ Καρατζαφέρη, ο λόγος σας ανήκει.

του Σεμπαϊδιμ Καραχότζα


http://web.archive.org/web/20071201062846/http://elkosmos.gr/site
/index.php?option=com_content&task=view&id=761&Itemid=1