Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Δυνατό χαστούκι, χθες, στους «Ανασφαλίτες» του Πασόκ από το «State Department»

Ασφαλής χώρα η Ελλάδα, εκτιμά ΣΗΜΕΡΑ το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, μετά το θόρυβο που δημιούργηθηκε (κυρίως από Πασόκ και ΜΜΕ) από το "ενημερωμένο" travel info της προηγούμενης εβδομάδας! (Έχει να κάμει άραγε με τις σκέψεις για επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα του Ρώσου προέδρου;)
Στην προσπάθειά του να επανορθώσει το State Department τη ζημιά που προκάλεσε στον ελληνικό τουρισμό και στην ελληνική κυβέρνηση, ο εκπρόσωπος του Robert Wood, τόνισε σήμερα ότι «Η Ελλάδα είναι ασφαλής χώρα». Προφανώς ειδοποιήθηκε από την αμερικάνικη πρεσβεία στην Ελλάδα για την πολιτική καπηλεία που επιχειρείται από τους συνεργάτες της προβοκάτσιας και της παραπληροφόρησης στην Ελλάδα, δηλαδή το Πασόκ και τα κανάλια του. Έτσι προσπάθησε να υποβαθμίσει τις πρόσφατες επισημάνσεις που περιλαμβάνονταν στη σχετική ιστοσελίδα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και αφορά το travel info για την Ελλάδα(και πολλές άλλες χώρες φυσικά).
Εντύπωση προκαλούν οι χθεσινές δηλώσεις Χρυσοχοΐδη(είναι αυτός που διαδίδει ότι η Ελλάδα είναι Πακιστάν(ή Πα-σο-κιστάν άραγε εννοεί;)) που παραδέχονταν ΧΘΕΣ (;) ότι η Ελλάδα είναι ασφαλής χώρα ενώ λίγες ώρες μετά ελεεινολογούσε και πάλι, αυτοδιαψεύδοντας τον εαυτό του και σπέρνοντας για άλλη μια φορά πανικό και ανασφάλεια (του τράβηξε φαίνεται το αυτί ο πρόεδρος)! Φυσικά και δεν εκπλήσσει πια κανένα όταν οι επικεφαλείς του ΠΑΣΟΚ αυτοαναιρούνται μέσα σε λίγες ώρες. Οι διαγκωνισμοί, οι ανακολουθίες και οι αντιφάσεις χαρακτηρίζουν πια όλες τις δημόσιες τοποθετήσεις της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Πως θα χωνέψουν άραγε σήμερα, οι ηγέτες του Πασόκ, τις φρέσκες επισημάνσεις του State Department για τη δεδομένη ασφάλεια στη χώρα μας; Να δεις που δε θα κοιμηθεί ο πρόεδρος! Να του κάνουν τέτοια χουνέρια οι φίλοι του στο State; Η ακριβής τοποθέτηση Wood επί του θέματος έχει ως εξής (έχουν τεράστια σημασία στην αμερικάνικη διπλωματία ακόμα και οι λέξεις που χρησιμοποιούνται-Daily Press Briefing,17/03/2009-):
QUESTION: Mr. Wood, the U.S. Embassy in Athens, under Ambassador Daniel Speckhard, released the Consular Information Sheet describing Greece as a terrorist country. May we know the reason of this detrimental statement against Greece?
MR. WOOD: I don’t know what you’re referring to, Mr. Lambros, but I can assure you we are not mentioning that Greece is a terrorist state. Greece is not a terrorist state.
QUESTION: I can quote you --
MR. WOOD: You can quote me on that.
QUESTION: It says, quote, “The U.S. Government remains deeply concerned about the hiding threat of terrorist attack against U.S. citizens and interests abroad,” unquote. How do you explain this?
MR. WOOD: That’s different than what you first said. Obviously, there are concerns not just in Greece but other parts of the world where there may be a heightened concern about the possibility of terrorist attacks. That’s just the nature of the world in which we live. But you gave the impression that, you know, we were calling Greece a terrorist state, which was not the case.
QUESTION: Do you consider Greece as a safe country?
MR. WOOD: Greece is a safe country, yes.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άρα θέλεις να μας πεις ότι στην Ελλάδα όλα είναι μια χαρά.
Ε;
Δεν έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα
Δεν έχει υποβαθμιστεί η επιχειρησιακή ικανότητα της αστυνομίας.
Όλα μια χαρά.
Εύγε!

Παπουτσάκης είπε...

Υπάρχουν και προβλήματα και εγκληματικότητα και "κουκούλες" αλλά εσείς το "παραχέσατε" ρε παιδάκι μου. Κάματε σημαία σας την κινδυνολογία. Φέρατε τη "δευτέρα παρουσία".
Ε δεν είναι έτσι όπως τα λέτε γιατί απλά τα παραλέτε!!!!!
(και μην ξεχνάς το ρόλο που παίζουν τα κανάλια στο πακέτο εγκληματικότητα-ικανότητα αστυνομίας που έχεις στο μυαλό σου )

Ανώνυμος είπε...

Οι ΠΑΣΟΚΟΙ είναι τόσοι δόλιοι και εμπαθείς που δεν διστάζουν να πουν οτιδήποτε ακόμα και εναντίων θεσμών προκειμένου να πάρουν την εξουσία. Είναι από τους χειρότερους ριψάσπιδες.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι άνθρωποι του διαδικτίου που ασχολούνται με τα blogs ξέρετε τί θα ψηφίσουν όταν γίνουν εκλογές?
Από γκαλοπ που έγιναν στα μπλογκς του Ατσαραντου, του Μικρου Φωκιωνα, του busy bee και Press-gr βγήκαν τα εξής αποτελέσματα.


14,75 ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

46,84 ΠΑΣΟΚ

4,55 ΚΚΕ

10,31 ΣΥΡΙΖΑ

9,07 ΛΑΟΣ

8,51 ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

1,85 ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

3,92 ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ

Τα βλέπεις φίλε Exastal 14,75% !!!!, βλέπεις πόσο μηδενική μειοψηφία είναι όλοι αυτοί που σχολιάζουν στο δικό σου blog, μή βιαστείς να πείς τίποτα για Πασοκικά blogs γιατί στα παραπάνω όλοι οι δικοί σου αλωνίζουν γράφοντας τα ίδια ακριβώς μηνύματα εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου. Μή στενοχωριέσαι πάντως απο τα αποτελέσματα αυτά και τόσο, στις πραγματικές εκλογές η διαφορά θα είναι αρκετά μικρότερη δέν θα είναι 35 μονάδες υπέρ του ΠΑΣΟΚ θα είναι γύρω στις 10.

Ανώνυμος είπε...

Προηγούμενε ανώνυμε 6:37, εάν αληθινά τα πιστεύεις αυτά που γράφεις θές γιατρό.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 06:37
μιλάς λες και τελείωσε ιστορία. Καλά είσαι τόσο εύπιστος και θεωρείς αντικειμενικές τις μετρήσεις του του Ατσαραντου, του Μικρου Φωκιωνα, του busy bee και Press-gr;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Έλεος
Μόνοι τους ψηφίζουν.
Έχει αποδειχτεί πάρα πολλές φορές ότι
μαγειραύουν τις δημοσκοπήσεις τους.
Αλλού να πλασάρεις τα
πασοκικά blogσ σου

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή 6:37
εκεί που ο Τσίριζα των κουκουλουφόρων έφτανε το ποσοστό του Πασόκ τώρα γύρισε ανάποδα και θα ξεπεράσει σε λίγο τη ΝΔ.
Τι στενοχωριέσαι
Επιτέλους έφτασε η ευλογημένη μέρα που θα κυβερνήσετε ανανόχλητοι όλα τα φωτισμένα τρωκτικά του συστήματος Πασόκ. Και με τη στήριξη των Τσιπραλαβάνων.
Μεγαλεία.

Ανώνυμος είπε...

Μη μου αγχώνεσαι μεγαλοπασόκε των 6:37.
Ήρεμα γιατί σκοτώνεις το κούφιο μυαλουδάκι σου;
Κανονικά έπρεπε να κάνετε από τώρα πάρτυ ή
να κάνατε ένα συνεχές πάρτι από τις 7 του Μάρτη μέχρι σήμερα.
Θα σας ταίριαζε με τα μυαλά που κουβαλάς.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 8:24, 8:25, 8:27, 8:30 ανήκεις στο 14,75 των ανθρώπων που καταλαβαίνουν απο υπολογιστές. Μήν μιλάς για Πασοκικά blogs γιατί και εσύ είσαι τακτικότατος επισκέπτης, αναρτών και ψηφίζων, τα θεατρινιλίκια για δημιουργία εντυπώσεων αλλού.

Ανώνυμος είπε...

Τσ τσ τσ τσ .....
Αυτό που μετρά στους Πασοκιστανούς είναι η κομματικοποιημένη ειρωνία.
Εκεί δίνουν τα ρέστα τους τα παιδάκια του καφέ-Ιπποκράτους.
Εκεί φοράνε τις κουκούλες της προβοκάτσιας και βαράνε αδίστακτα όποιον αντιστέκεται στην διαδικτυακή τρομοκρατία τους. Όταν δεν τους βγαίνει φταίει η χούντα της δεξιάς και όχι το κακό τους το κεφάλι.

Ανώνυμος είπε...

Ηρεμήστε!
Καλά έκανε το State Department και ξεκαθάρισε τις οδηγίες για την Ελλάδα γιατί πήγαιναν να μας τρελάνουν, κυρίως όμως τα κανάλια και όχι τόσο το Πασόκ. Το Πασόκ είδε φως και μπήκε. Έγινε και π΄λαι η τσόντα των εργολάβων όσο και αν αυτό δυσαρεστεί τους ειλικρινείς θιασώτες του σοσιαλισμού. Σε πολλά ιστολόγια κυκλοφορούν απόψεις που δικαιολογούν την ταύτιση των συμφερόντων Πασόκ και Νταβατζήδων.
Εκεί έφτασε το αγωνιστικό φρόνημα των φίλων του μικρού Γιωργάκη.

Ανώνυμος είπε...

Έψαχνα να βρω τις δηλώσεις του εκπροσώπου στα site της αμερικάνικης κυβέρνησης και δεν μπόρεσα με τίποτα.
Τελικά πρόσθεσες το σχετικό ink που παραπέμπει στο κείμενο του briefing. Αν δεν υπάρχει το επίσημο κείμενο δεν είναι τόσο πιστευτή η είδηση και γι' αυτό την θεώρησα ψεύτικη εξαρχής. Τελικά είναι αλήθεια. Με εκπλήσσει λίγο η αποσαφήνιση του κυρίου Wood. Να πω την αλήθεια δεν την περίμενα. Τι άραγε μεσολάβησε και γιατί ο κύριος Χρυσοχοΐδης ήταν ενημερωμένος πριν από όλους τους άλλους και πριν το briefing στην Ουάσιγκτον; Σίγουρα δεν ήταν τυχαίες οι μεσημβρινές δηλώσεις του που αργότερα αναγκάστηκε να ανασκευάσει.

Ανώνυμος είπε...

Ο τελευταίος ανώνυμος είναι όλα τα λεφτά!!
Προσπαθεί να μάθει απεγνωσμένα αν λέει το σαιτ αλήθεια ή ψέματα. Αλήθεια πότε θα χαρεί περισσότερο άραγε;
Γιαννης

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΑΚΙΑ,
ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΞΑΫΛΩΘΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΜΑΥΡΙΛΑ ΣΑΣ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΘΑΜΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΩΣΥΝΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΑΒΑΝΑ! ΠΟΙΟΣ ΒΡΕ ΣΑΣ "ΚΑΡΦΩΝΕΙ" ΟΤΑΝ Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΔΗΛΑΔΗ 50 ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΑΕΣΤΡΙΚΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ "ΙΔΙΩΝΥΜΑ" ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΑΧΝΑΣ ΤΗΣ ΝΕΟΔΕΞΙΑΣ! ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ! ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ.