Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

O Παπανδρέου εν τω μέσω των καπνών! Στημένα show και επικοινωνιακά τρικ!

Φυσικά και είναι απαράδεκτη η βία από όπου και αν προέρχεται και δεν συμφωνούμε με τίποτα. Όμως να χτυπήσουν τον Παπανδρέου, πάει πολύ. Κάποιον λάκο έχει η φάβα και όπως όλα δείχνουν, επικοινωνιακό παιχνίδι παίχτηκε πάλι. Με το ζόρι θα μας πουν ότι ο Παπανδρέου, βασικός θεσμός του κράτους και της εξουσίας, κάνει αντίσταση και επανάσταση κατά του κράτους. Μην τρελαθούμε τελείως! Όλα κινήθηκαν σε τηλεοπτικά dt και με βάση τους κανόνες επικοινωνιακών σχεδιασμών. Οι υποψίες ξεκινούν από το σημείο που βγαίνει ο εκπρόσωπος τύπου του Πασόκ και επιμένει ότι ο Καραμανλής δεν ήθελε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση Παπανδρέου-αγροτών. Είναι σαφής η μικροπολιτική χειραγώγηση της τηλεοπτικής εικόνας. Σάμπως δεν μπορεί να γίνει πουθενά αλλού συνάντηση, έτσι και η «χούντα του Καραμανλή» είχε αποφασίσει για το αντίθετο ή μήπως έπρεπε να αφήσουν υποκινούμενους αγρότες να "σκάψουν" την Αθήνα όπως απειλούσαν, πριν ανέβουν στην Αθήνα;

Μελετώντας προσεκτικότερα τα γεγονότα μαθαίνουμε ότι ο Παπανδρέου και οι επιτελείς του, δεν είχαν ενημερώσει την αστυνομία για την επικείμενη επίσκεψη στο λιμάνι, όπου η αστυνομία επιχειρούσε. Αφού ξεκίνησαν, ενημέρωσαν το Υπουργείο Εσωτερικών, και μόνον, διότι ξέρουν πόσο «δύσκολο» είναι η ενημέρωση να φτάσει "γρήγορα" στο λιμάνι. Έπειτα βλέπουμε ότι 10 λεπτά, πριν φτάσει, γίνονταν χρήση δακρυγόνων(βρίσκονταν 100 μέτρα από τα γεγονότα) και οι αστυνομικοί, μόλις έφτασε στο λιμάνι, τον αναγνώρισαν και αιφνιδιάστηκαν! Καθόλου παράξενο η συγκεκριμένη χρήση δακρυγόνων να προκλήθηκε "τεχνηέντως" για να δημιουργηθούν εσκεμμένα εντυπώσεις και να δώσουν ρεσιτάλ συμπαράστασης στον "διωκώμενο" Γιώργο τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών κέντρων παραπληροφόρησης.


Συμπέρασμα: Οι επικοινωνιολόγοι του Παπανδρέου αποφάσισαν ότι ο «πελάτης» τους έπρεπε σήμερα να εμφανιστεί διωκόμενος από τη «χούντα του Καραμανλή». Γι’ αυτό δεν ενημέρωσαν την αστυνομία για την επικείμενη επίσκεψη, ως όφειλαν. Αυτό όμως αποδεικνύει πόσο επικίνδυνα παιχνίδια παίζουν οι επικοινωνιολόγοι του Πασόκ. Η αστυνομία υποχρεούται να γνωρίζει τις κινήσεις Παπανδρέου και οι Σύμβουλοι του προέδρου, οφείλουν να ενημερώσουν την Αστυνομία. Αυτά για λόγους ασφαλείας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Η στάση τους αποδεικνύει ότι όλη η μασκαράτα της «μάχης της Κρήτης» ήταν στημένη και οργανωμένη από μεγαλοστελέχη του Πασόκ στην Κρήτη και προαποφασισμένη από τους συμβούλους του προέδρου για τις επικοινωνιακές τους στρατηγικές. Είναι «επικίνδυνοι για τον τόπο, την υγεία και ασφάλεια των πολιτών και την οικονομία». Απ’ ό,τι φαίνεται με εικονική πραγματικότητα και επικοινωνιακά τρικ έχουν αποφασίσει να μας κυβερνήσουν. Δηλαδή με αέρα κοπανιστό. Ο αέρας όμως δεν τρώγεται! Παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια με τους θεσμούς, τη στιγμή που ο ίδιος ο Παπανδρέου, εκπροσωπεί θεσμό. Έλεος!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS.
Όποιος δεν πήρε χαμπάρι χθές το βίντεο που έδειξε το τρωκτικό, που έδειχνε το Γιωργάκη και το Μίχα να κλαίνε και οι γύρω τους όχι μόνο δεν είχαν πρόβλημα στα μάτια αλλά είχαν σκάσει στα γέλια, έχασε.
Το blog τους έδωσε μάλιστα και το Όσκαρ ηθοποιίας και όχι άδικα, ήταν και οι δύο πολύ καλοί.
Ο Γιωργάκης έκλαιγε σαν τη Μάρθα Βούρτση όταν την παράτησε ο Γιακουμής, ο Μίχας κτυπιόταν και οδυρόταν γονατιστός σαν επιληπτικός και οι δυό τους κοιτούσαν την κάμερα με την άκρη του ματιού.
Η πασόκα νομάρχης Ηρακλείου και μερικοί άλλοι γύρω είχαν μείνει άφωνοι και ο υπόλοιπος κόσμος είχε κατουρηθεί στα γέλια.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΑΣΕ!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ακριβώς φίλε παρατηρήσαμε όλοι. Οτι γύρω από τον ΓΑΠ γελούσαν κι αυτός ....εκλαιγε.

Γι΄αυτό δεν θα φτάσει ποτέ τον Καραμανλή, η ΚΑΤΙΝΑ της Αμερικής. Θυμάστε ποτέ όταν γινόταν καταστολή ακόμη και συνταξιούχων ηλικιωμένων έξω από το Μαξίμου, και ο μοιραίος (για τα εθνικά θέματα και την τσέπη των φτωχων) πρωθυπουργίσκος Σημίτης δεν δεχόταν με τίποτα να τους συναντήσει , θυμάστε τον Καραμανλή να έκανε κάτι ανάλογο με τον Παπανδρέου; Γι΄αυτό ο κόσμος θα τον ψηφίζει γιατί ο άνθρωπος δεν έχει λιγούρα εξουσίας. Δεν είναι ανασφαλής. Είναι ΣΟΒΑΡΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000- 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ.

ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΤΡΑ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Πέστα βρε φίλε να καταλάβουν κάποιοι ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν ζουν στο Καφριστάν, όπως θέλει το ΠΑΣΟΚ και ο Γιωργάκης.Αν νομίζουν ότι θα κερδίσουν με αυτό τον τρόπο να το κάνουν και θα τα βρουν μπροστά τους. Τέτοια σπέκουλα και τέτοια βρωμιά από πολιτικό κόμμα (το ΠΑΣΟΚ εννοώ) πρώτη φορά ζει η Ελλάδα.Να τους χαιρόμαστε!!!

Ανώνυμος είπε...

Από το σημερινό τρωκτικό!
Αποκλειστικό.
ΜΗΝΥΣΗ ΥΠΕΒΑΛΕ Ο ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ – ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
Αλητεία από την Ν.Δ!
Έριξε ειδικό χημικό που πιάνει μόνο τα μάτια του Γιωργάκη!
Δείτε όλους με το βέλος δεν τους πιάνει το δακρυγόνο.
Δείτε τον άλλον πίσω που όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα αλλά τραβάει και με κάμερα. Ο Γ.Μίχας έπεσε μετά κάτω αλλά εδώ είναι μια χαρά.
Ο έτερος ούτε τα χέρια δεν σηκώνει να σκουπίσει τα μάτια του!
Το Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, ο Μίχας με εξαιρετικές πιθανότητες για το Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου..
Το video μελετάνε αυτή την ώρα και στο hollywood πριν την τελική απόφαση.

Ανώνυμος είπε...

Στόχος τους δέν ήταν ο Γιωργάκης αλλά οι Κρητικοί αγρότες ο Γιωργάκης έτυχε να φθάνει εκείνη την ώρα που έπεσε το δακρυγόνο άν το έφαγε ή όχι και παίζει θέατρο είναι άλλη περίπτωση.
Καμαρώνω τον απίστευτο φασισμό σας όχι μόνο να κοπανάτε με γκλόμπς και χημικά ανυπεράσπιστους αγρότες που ήρθαν απο την άλλη άκρη του κόσμου να βρούν το δίκιο τους, αλλά να λέτε με απίστευτη κυνικότητα οτι καλά κάνατε. Ύστερα περιμένετε σε εκλογές να σας ξαναψηφίσουμε, μαύρο που θα φάτε θα μπείτε για πολλές δεκαετίες στα ντουλάπια της ιστορίας.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 5.34 μ.μ. δεν ψήφισες ποτε Ν.Δ., απλά βρίσκεις ευκαιρεία να σπεκουλάρεις παίζοντας τον κοψοχέρι. Άντε παίξε τίποτε άλλο. Δεν θα περίμενα αποΠασοκτζή να πει ότι ο Γιωργάκης έπαιξε θέατρο και ότι η απόβαση των κρητικών δεν ήταν υποκινούμνη απ' αυτόν. Ξέρεις γιατί στενοχωριέμαι μόνο; Γιατί τα στελέχη της Ν.Δ. δεν βγαίνουν όλοι σύσσωμα να καταγγείλουν τη σπέκουλα και τη υποκίνηση του ΠΑΣΟΚ. Τι φοβούνται θα τους κάνει ντα το ΠΑΣΟΚ;

Ανώνυμος είπε...

"...ανυπεράσπιστους αγρότες που ήρθαν απο την άλλη άκρη του κόσμου να βρούν το δίκιο τους"

xaxaxa...
ta trakter ta eixan gia ...parea

250 eyro i metafora ou trakter apo kriti..280 i epistrofi...2 meres "emeinan" ston peiraia..olo kai kati tha fagan..olou kai kapou tha pigan...

periergo pragma...simera opoios antipoliteyete tin nd, me kapoio tropo vriskei lefta gia na to kanei...

pantos poli tha ithela na do, an tous afinan na katalamvanane tin athina ti tha ginotan..na fantasto oti oi "gnostoi agnostoi" itan se etoimotita na "voithisoun" ton dikaio agona merikon politikopoiimenon agroton pou kapileytikan ta opoia provlimata exei o agrotikos kosmos ?? kai giati arage perimenan na teleiosei prota i apergia stin ipoloipi ellada gia na vgoun mprosta ??
xalase to proto sxedio kai mpike viastika se efarmogi to efedriko ?? i theorousan tous ipoloipous agrotes mamakes, kai oti aytoi xoris na tous kouvalane mazi, tha kerdisoun perissotera apo ton ekviasmo tis anarxias pou tha ekanan stin athina ??

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είχαν λεφτά για να μεταφέρουν τα τρακτέρ απο την Κρήτη είναι δικιολογία αυτή να τους κοπανάτε? Δέν πάτε καλά μου φαίνεται άν εσείς οι 2 - 3 που στέλνετε μηνύματα δώ μέσα πιστεύετε τόσο πολύ στις ικανότητες του Καραμανλή ψηφίστε τον μόνοι σας δέν σας το απαγορεύει κανένας, εγώ μαζί με την πλειοψηφία του λαού θα τον καταμαυρίσουμε δικαίωμα μας είναι θα τον κάνουμε Ομπάμα της αντιπολίτευσης.

Ανώνυμος είπε...

Η οικονομική ύφεση έχει αναπόφευκτα τις επιπτώσεις της.
Πάλι στα ληγμένα το έριξαν οι μουτζαχεντίν πρασινοφρουροί.
Ξάπλα και μπόλικο νεράκι παιδάκια!

Ανώνυμος είπε...

9 36 το ποιοί είναι οι μουτζαχεντίν φαίνεται ξεκάθαρα απο το χυδαιότατο ύφος των μυνημάτων σας.
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.