Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Γιωργάκη, πήρες χαμπάρι τι γίνεται στον κόσμο…;

Όλος ο κόσμος μαστίζεται μέχρι απελπισίας από την εφιαλτική οικονομική κρίση -τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα στην Ιστορία της Ανθρωπότητος- και το επικίνδυνα ανεύθυνο και δημαγωγικό ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει μικρόψυχα και παρωπιδικά το πρόβλημα και να κάνει φτηνή αντιπολίτευση ενάντια σε μια Ελληνική Κυβέρνηση που δίνει ηρωικές μάχες για να κρατήσει -μέσα στον παγκόσμιο όλεθρο- ζωντανή και με θετικά πρόσημα ανάπτυξης την Εθνική μας Οικονομία, και κυρίως να ελαχιστοποιήσει τα ζοφερά απόνερα της κρίσης στον κρίσιμο κοινωνικά και ανθρωπιστικά τομέα της απασχόλησης (απολύσεις, ανεργία, κλπ).

Δεν ξέρουμε εάν ο ακαταλληλότερος Γιωργάκης έχει επιτέλους αντιληφθεί τι συμβαίνει πραγματικά στην Υφήλιο -και μάλιστα στις κατεξοχήν οικονομικά και τεχνολογικά ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου- ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει, σφυρίζοντας αδιάφορα και κάνοντας πανάθλια σπέκουλα επάνω στην αγωνία και την αβεβαιότητα που προκαλεί η κρίση, γι' αυτό και τον καλούμε -προτού προβεί σε νέες απελπισμένες αντικυβερνητικές ρητορείες χωρίς έρμα, ειρμό και αντίκρισμα- να παρακολουθήσει τα παρακάτω βιντεάκια που σκιαγραφεί την μελανή πραγματικότητα όπως έχει διαμορφωθεί σε παγκόσμια κλίμακα μέχρι και την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2009.

Σημασία πάντως έχει να αντιληφθούμε εμείς, οι Πολίτες αυτής της χώρας, ότι δεν είναι πλέον καιρός για ανευθυνότητα και μικροκομματική αδολεσχία, αλλά για σύνεση, περισυλλογή και υπομονή, μέχρι η ανθρωπότητα να βρει την έξοδο στο βάθος του σκοτεινού τούνελ που έχει εισέλθει…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από το καλοκαίρι του 2007 φαινότανε ότι αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε κι αυτό! Τότε είχαν αρχίσει να διαφαίνονται οι πρώτοι μεγάλοι προσεισμοί στα παγκόσμια χρηματιστήρια... Αλλά φυσικά,οι τράπεζες το χαβά τους..Να είστε σίγουροι πάντως πως μερικά κοράκια θα βρούνε την ευκαιρία να επωφεληθούνε της κρίσης και να κερδίσουν ανέξοδα πολλά εκατομμύρια! Μπορεί και στην Αμερική να πηγαίνουμε για δικτατορία...Η Νέα Τάξη Πραγμάτων τώρα άρχισε,ακόμη δεν έχετε δει τίποτα.. Όταν θα εφαρμοστεί κομμουνισμός από το πουθενά,εκεί που κανείς δε θα το περιμένει,τότε θα τρέχουμε όλοι!! Αλλά θα είναι αργά!