Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Αντώνης Σαμαράς - Επιστροφή με νόημα



«Μετράει» 32 ολόκληρα χρόνια στην πολιτική αφού εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής -πάντα στη Μεσσηνία- το 1977. Από τότε μέχρι και σήμερα πέρασε από αρκετές πολιτικές συμπληγάδες όμως φίλοι και εχθροί ένα παραδέχονται. Οτι δεν έχασε ούτε το καθαρό βλέμμα του ούτε το χαμόγελό του. Ο 58χρονος σήμερα Αντώνης Σαμαράς διατηρεί την ίδια φρεσκάδα με αυτήν που τον χαρακτήριζε όταν ξεκίνησε την πολιτική σταδιοδρομία του.
................
Βέβαια, η πορεία ήταν προδιαγεγραμμένη. Στις εθνικές εκλογές του 2007 ο Αντώνης Σαμαράς ξαναπέρασε στην ελληνική πολιτική σκηνή. Κάτι αναμενόμενο, αλλά και αναγκαίο για τη Νέα Δημοκρατία, αφού δεν έχει την πολυτέλεια να αφήνει ανεκμετάλλευτα κορυφαία στελέχη της. Και ο Μεσσήνιος πολιτικός είναι αναμφισβήτητα ένα από αυτά.
.................
Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο κ. Σαμαράς είναι ένας πολύ αγαπητός πολιτικός ανάμεσα στους νεοδημοκράτες, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι προσπάθησαν να τον απαξιώσουν. Το γιατί στελέχη και οπαδοί της Ν.Δ. τηρούν μια τέτοια στάση απέναντι στον Μεσσήνιο πολιτικό οφείλεται στο γεγονός πως παρά το ό,τι συνέβη στο παρελθόν ο Αντώνης Σαμαράς απέδειξε με τη στάση και την εργασία του ότι γνωρίζει να προχωρά.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια τι εγινε ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ το χρυσο μου ? που ειναι ο καλος μου να κανει τις καθημερινες του γλυκες δηλωσεις? που ειναι ο ανταρτης ΤΑΤΟΥΛΗΣ ρε παιδια ? κανενας ξεφτιλας καμπουρακης, κανενας καταπτυστος οικονομεας , καμμια ξεφωνημενη τρεμη , τιποτα φτηνο λυριτζηδες και χαζο χατζηνικολαου ,ο πασπιτης ευαγελατος ? κανενας ρε παιδια δεν εχει πια πρωτη ειδηση τον καλο μου ? Ε ΡΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΕΡΒΙΕΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ, ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ.... τωρα ειναι η σειρα μας να γελαμε με την καταντια σου.. ΜΕΓΑΛΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξεχνάμε το 1993 και ούτε πρόκειται να ξεχασθεί..!

Π.Βουλευτής

Ανώνυμος είπε...

Δέν ξεχνάμε το 1993, δέν ξεχνάμε τί ακολούθησε μετά το 1993 πόσα χρόνια ακόμα φορτωθήκαμε μετά Παπανδρέου, Σημίτηδες να μας φέρουν σε αυτή την κατάσταση.
Όλα χάρη στον Αντώνη Σαμαρά.

Ανώνυμος είπε...

http://www.madata.gr/index.php/24/25/30062.html