Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Τι ρόλο παίζει αυτός ο Αλέξης Μητρόπουλος;

Εντάξει θέλει να κατέβει στις επόμενες εκλογές, αφού έχει λύση για όλα τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον κάθε Έλληνα προσωπικά. Και στις προηγούμενες εκλογές ήθελε να κατέβει και δεν προλάβαινε να στέλνει επιστολές στον Παπανδρέου με εξειδικευμένες προτάσεις, για ό,τι ήθελε προκύψει!

Τον θαυμάζει ο Αυτιάς και τον συμπεριλαμβάνει σχεδόν κάθε μέρα στα πάνελ του. Έτσι για αλλαγή πετάγεται μέχρι του Παπαδάκη αλλά στον «ΑΛΦΑ» περνά καλύτερα. Δίνει συμβουλές σα να δίνει συνταγές μαγειρικής ή να εξηγεί τα άστρα. Καθηγητής εργατικού δικαίου είναι αυτός ή κατίνα της «πρωϊνής ζώνης»; Συμπάσχει, κλαίει, αναστενάζει και "αυτομαστιγώνεται" κάθε πρωί για να μας αποδείξει ότι συμμετέχει στα κοινωνικά προβλήματα και ότι μόνο αυτός ξέρει τις λύσεις τους.. Θεωρεί τον Αυτιά «ιερή αγελάδα» της καθημερινής μας παραπληροφόρησης και γι' αυτό δεν του χαλά ποτέ χατήρι. Γιώργο μου, Αλέξη μου, ..... "τα λέγαμε εμείς"! Γελάει ο κόσμος στις πρωινές υποκριτικές φαρσοκωμωδίες. Κάθε μέρα στα κανάλια δε λέει. Φθείρει, διαφθείρει και εξευτελίζει. Άλλη δουλειά δεν έχει; Μάλλον απαξιώνει τον εαυτό του γιατί με το πολύ το "Κύριε Ελέησον" των καναλιών δεν είναι σίγουρο ότι θα πειστεί και θα πιεστεί ο Παπανδρέου για την αναγκαιότητα καθόδου του στις επόμενες εκλογές. Άσε που τα κανάλια έχουν ιδιοκτήτες με άπληστα συμφέροντα και όλο αυτό το αλισβερίσι και η υπερπροβολή προκαλούν υποψίες εύνοιας και εξαρτήσεων…… [Φανταστείτε όμως σενάριο:να λύσει όλα τα προβλήματα ο κυρ-Αλέξης! Τότε τι θα κάμουν όλοι οι άλλοι βουλευτές;.....Θα σκίζουν τα διπλώματα;]

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι είναι! Σε όλη την Ελλάδα εργατολόγος-παπαρολόγος είναι ένας ο Α.Μ.Τίποτα άλλο. Οι άλλοι καθηγητές είναι απλώς οδοντόκρεμες.

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο γελοίος έγινε τελικά αυτός ο "κύριος καθηγητής" μαζί με την ανοργασμική εκείνη κυρία την καθηγήτρια με τα γιαλάκια και το στριφνό ύφος που ΔΕΝ την έδειραν αρκετά, τον "κύριο ψυχολόγο" με το αποβλακωμένο ύφος και τον καθηγητή της Θεσσαλονίκης.
Περιφέρουν σε κάθε κανάλι τη βλακεία τους...

Ανώνυμος είπε...

Mακάρι να τον άκουγε εδώ και 5 χρόνια ο Αλογόδικας να πάρει καμιά ιδέα, δέν θα είχε φτάσει την οικονομία σε τέτοιο χάλι.

Ανώνυμος είπε...

6:47
Αν τον άκουγε ο Αλογόδικος θα είχαμε πάει για βρούβες. Το άτομο είναι για γέλια και για γριούλες.

Ανώνυμος είπε...

Νουδούληδες πάτε να σκάσετε που δεν έχετε αντίστοιχο μυαλό με τόσο τεράστιες επικοινωνιακές ικανότητες. Μακάρι ο Γιώργος να τον κάμει υπουργό οικονομίας. Θα σωθεί η Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Αλέξης Μητρόπουλος.
Η απόλυτη ξεφτίλα.
Λαϊκισμός της αρκούδας. Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την παρέα του άλλου ξεφτίλα του Αυτιά. Ρε να τους κάναμε υπουργούς αυτούς να μας έστελναν στην κόλαση.

Ανώνυμος είπε...

Ιανουάριος 20, 2009 8:29 πμ

Mας έστειλε στην κόλαση ο Αλογόδικας, η αντικατάσταση του απο τον χοντρό ήταν ομολογία ολοκληρωτικής αποτυχίας.

Ανώνυμος είπε...

Μην ασχολείστε, ο πράσινος καθηγητάκος είναι ανάξιος λόγου.

Ανώνυμος είπε...

O Αλέξης Μητρόπουλος είναι σάχλας. Αλλά όπως πάντα τέτοια μούτρα μας αξίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Mιά απο τις μεγαλύτερες οικονομικές κεφαλές στην χώρα μας, δυστυχώς αγνοήθηκαν παντελώς οι απόψεις του απο κόντρα στην κομματική του ικανότητα. Αποτέλεσμα η οικονομία μας να πέσει στην β' εθνική λόγω ανικανότητας της κυβέρνησης.

Ανώνυμος είπε...

Λάθος κομματική του ιδιότητα ήθελα να γράψω, επειδή είναι ΠΑΣΟΚ δηλαδή πρέπει να κάνουμε τα αντίθετα απο αυτά που λέει γι'αυτό χρεωκοπήσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Ένας να είχε τα πτυχία του, την ευαισθησία του και τις γνώσεις του και να τον έκρινε! Έλεος πιά! Κάθε βλάκας, πετάει τη λάσπη του και φεύγει. ΣΥγγνώμη, αλλά η Ελλάδα ΔΕΝ ήταν έτσι. Και ΔΕΝ την θέλουμε έτσι. Ο άνθρωπος έχει επώνυμο. Το ίδιο και οι υβριστές του. Αν φορούν παντελόνια, να πούνε το ονοματάκι τους για να δούμε στα ΔΙκαστήρια αν είναι καλός Δικηγόρος - Νομικός ή όχι.
Εγώ τον είχα καθηγτή και ξέρω ότι είναι ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ. Τον ΕΙΧΑ, έτσι; ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ, άρα μιλώ ανιδιοτελώς και ανωνύμως. Σοβαρευτείτε ή καντε καμμιά δουλειά και αφήστε τους βουλευτές σας, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ που τον γλύφουν για κανένα ξεροκόμματο νομικής τεκμηρίωσης να πούν την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Έλεος πια ...
Στην Ελλάδα ο καθείς που το επιθυμεί σκύβει και αρπάζει με την χούφτα του λάσπη και την πετά στο πρόσωπο που αυτός επιθυμεί, στο πρόσωπο του απέναντι του, του ανώτερου του σε ήθος και γνώσεις.
Κι αυτό γιατί έτσι αισθάνεται, γιατί αυτό έχει ο τιποτένιος (δηλαδή το έργο του μοναδικό του έργο, είναι η λάσπη... ή καλύτερα στουπώνει το στομάχι του με λάσπη και πρέπει κάποτε να την βγάλει και να την πετάξει …