Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Γκάφα του εκπροσώπου τύπου του Πασόκ που πέρασε απαρατήρητη!

074_pics.jpgΚατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και αναφερόμενος στις παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας και στην κρίση στο Αιγαίο, ο Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε και στα γεγονότα στα Ίμια: «Αυτό που έγινε τότε στα Ίμια ήταν η απόδειξη ότι μια νέα ελληνική κυβέρνηση δοκιμάστηκε στα πρώτα της βήματα από τη γειτονική μας χώρα. Και πέρασε το τεστ εκείνο»!

Λέγεται ότι έσπασαν τα τηλέφωνα στη Χ. Τρικούπη και φυσικά όχι για φιλοφρονήσεις. Το βρισίδι έπεσε σύννεφο και ο Παπακωνσταντίνου που δεν ανέμενε τέτοια αντίδραση δεν ήξερε που να κρυφτεί! Υπάρχει επίσης πολύ μεγάλη αντίδραση και για την ανάληψη από το Πασόκ της πληρωμής του χρέους Λαλιώτη στον Μητσοτάκη, έπειτα από σχετική δικαστική απόφαση. Και άλλοι βουλευτές που στο παρελθόν καταδικάστηκαν όταν από κομματικό οίστρο υπερέβησαν τα όρια και για λόγους επαλήθευσης των λεγομένων τους συμπεριφέρθηκαν όπως ο Λαλιώτης, δεν έτυχαν ανάλογης υποστήριξης από το «κίνημα»…… Φυσικά και δεν σκέφτηκαν ποτέ να ενοχοποιήσουν ολόκληρη την παράταξη για τις λεκτικές τους υπερβάσεις. Τώρα τι άλλαξε; Όλο το Πασόκ συνειδητά δυσφήμισε τον πρώην πρωθυπουργό; Ή όλο το Πασόκ κρατά μανιάτικο στον Μητσοτάκη ξεπερνώντας τα συνήθη πολιτικά όρια και υποβιβάζοντας την ουσία της πολιτικής αντιπαράθεσης;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί έγινε;
Άρχισαν τα δεξιά blogs να γράφουν παραπολιτικά για το ΠΑΣΟΚ;

Μωρέ! Τόσο καλή πληροφόρηση...;
Μπράβο!

Καλά, μα είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που θα πιστέψει τις αρλούμπες που γράφεις;

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Πλάκωσαν οι ανώνυμοι "προοδευτικοί"; Ρε... βγάλτε την κουκούλα πρώτα και μετά μιλήστε...

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν υπάρχει ούτε ένα δημοσιογραφικό τραστ που να μην κάνει προπαγάνδα υπέρ ΠΑΣΟΚ (ονειρεύονται τα έργα και τις ημέρες της απόλυτης ασυδοσίας και της απομύζησης του πλούτου της χώρας που τους εξασφάλιζαν οι παπανδρεοσημίτιδες, δίχως βασικούς μετόχους, δίχως άδειες tv κλπ, κλπ), τότε μένει μόνο η blogόσφαιρα για να ειπωθεί & καμιά αλήθεια! Πες τα φίλε! Αρκετα φληναφήματα γράφουν οι ψευδοπροοδευτικοί!