Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

ο περίεργος ρόλος του συριζιώτικου:«Συντονιστικού Σχολείων - Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος»

Ήδη οι λαλίστατοι κεραμιδόγατοι της δημοσιογραφίας μετά την αντίδραση της κοινής γνώμης αλλά και των δικαίως οργισμένων συναδέλφων του αστυνομικού , ....έκρουσαν πρύμνα .
Ενώ μέχρι σήμερα υποδύονταν με επιτυχία τον ρόλο των σύγχρονων Φαρισαίων από προχθές προσπαθούν ανεπιτυχώς να υποδυθούν τον ρόλο του ….Σωκράτη , «αλαλάζοντας» ότι : « Εν οίδα ότι ουδέν οίδα» ( συγγρ. αδεία ως προς το νόημα της ρήσης του φιλοσόφου)
Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να υποδυθεί τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου. Γενικά και οι δύο ....δεν ξέρουν τίποτα για το έγκλημα (μεταφορικά και κυριολεκτικά).
Και όμως… Έχουν τις βαριές ευθύνες τους και οι δύο . Θέλετε από αμέλεια και ανευθυνότητα ; Θέλετε συνειδητά ; Στην Δημοκρατία υπάρχουν οι αντίστοιχοι κριτές που θα το κρίνουν .

Ας δούμε λοιπόν κάποια στοιχεία του … «κατηγορητηρίου».
Αμέσως μετά τον θάνατο του μικρού Αλέξη είναι γνωστό ότι είχαμε μια ….άμεση «οργάνωση»… από την πλευρά των μαθητών, διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του συμμαθητή τους.
Δεν μιλώ για τις πρώτες 2-3 ημέρες και για όσα συνέβησαν σε αυτές , αφού η συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών δεν είχαν καμία σχέση με τους κουκουλοφόρους . Αυτοί οι … «εισαγόμενοι» και οι εγχώριοι «γνωστοί-άγνωστοι» είχαν μια και μόνο πρόθεση και … εντολή. Να χυθεί αίμα ! Η συνετή στάση πολιτών, πολιτικών (εκτός ΣΥΡΙΖΑ) και αστυνομικών, τους εμπόδισε από την εκπλήρωση του σχεδίου τους.

Έτσι αρχίζουν κάποιες … περίεργες συμπτώσεις. Δημιουργείται αυτοστιγμεί το .. «Συντονιστικό Σχολείων - Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος» από μαθητές που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ (σύμφωνα με την ομολογία των ιδίων) σε αντιπαράθεση του ΣΑΣΑ(Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας).

Την αμέσως επόμενη ημέρα την …διαφήμιση του οργάνου αναλαμβάνει με δημοσίευμα της η «Ελευθεροτυπία» (12/12/2008), όπου μεταξύ άλλων μας παραπέμπει και στο διαδικτυακό τους τόπο syntonistikogrigoropoulos.blogspot.com, κλείνοντας μας συγχρόνως πονηρά το μάτι : «Έχει και έναν οδηγό αντιμετώπισης δακρυγόνων»…..!
Φυσικά από τις συμπτώσεις δεν λείπει η γνωστή ομάδα «Ιός » αφού αμέσως αναρτά στην επίσημη ιστοσελίδα τους το σχετικό
banner (μη τυχών και χαθεί κανείς … πελάτης ).

Ακολουθούν διάφορα ΜΜΕ που αναφέρονται (διαφημίζοντας) στο εν λόγω … «Συντονιστικό όργανο», με φυσικό επακόλουθο να πλημμυρίσει το διαδίκτυο από τις παραπομπές προς το blog τους.

Εδώ υπεισέρχεται το αρχικό ερώτημα «Αμέλεια και ανευθυνότητα ή …ενσυνείδητα». Και αυτό γιατί μια βόλτα από το συγκεκριμένο blog βγάζει μάτια και σίγουρα θα προκαλέσει ΚΑΙ το ενδιαφέρον των εισαγγελικών αρχών, αφού το περιεχόμενο του παραβιάζει μια ντουζίνα άρθρων του Ποινικού Κώδικα.

Μερικά αποσπάσματα (ως παραδείγματα) από διάφορες αναρτήσεις που …απευθύνονται σε 14-16χρονα παιδιά. Στα παιδιά μας ! (Χρησιμοποιώντας τον γνωστό «φερετζέ» των δημοσιογράφων, ξέρετε το … «Ως ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ δεν συμφωνούμε με όλα τα μηνύματα μα αυτό δεν σημαίνει πως θα τα λογοκρίνουμε κιόλας». Προσέξτε δεν μιλάμε για σχόλια ,που κάπου μπορεί να υπεισέλθει ο παράγοντας τυχών αβλεψίας , αλλά για ….κανονικές αναρτήσεις)

...............ολόκληρο το άρθρο στο politis-gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ PRESS-GR.

Κυβέρνηση των δολοφόνων η Ν.Δ. έλεγαν χθές σε μία ανάρτησή τους.

Τί κουβέντες βάζετε στο στόμα των δεκαπεντάχρονων νεαρών βρε τρισάθλιοι; O Καραμανλής είπε στο αστυνομικό να πυροβολήσει στον αέρα, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΌΤΙ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ;

Πρώτο, αυτός που έγραψε αυτό την ανάρτηση προφανώς είναι φανατικός, μπερδεμένος, κομπλεξικός, ανισόρροπος και γενικώς χάνει λάδια από παντού.

Δεύτερο (και σημαντικότερο) ο Καψαμπέλης που ανεβάζει τέτοιες αναρτήσεις τί είναι; (δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για νεανική επιπολαιότητα, ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τί κάνει).

Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να πεί στον κύριο Καψαμπέλη δυό κουβέντες στο αυτί;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ;

Πότε θα τιμωρηθούν όσοι, σαν το Καψαμπέλη, υποκινούν τη νεολαία προς δικό τους κομματικό και οικονομικό όφελος;

Είναι ενημέρωση αυτά τα πράγματα;