Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Το "troktiko" ανοίγει το θέμα των blogs

Τέτοια παραφιλολογία για ένα blog δεν πρέπει να έχει υπάρξει άλλη φορά στην Ελλάδα. Τέτοια μανία. Για το ποιοι βρίσκονται πίσω από το troktiko. Αφού πλέον όλοι κατάλαβαν ότι δεν είμαστε ούτε 5 αλλά περισσότεροι πάμε λοιπόν σιγά σιγά σε όσα αληθινά σας είχε πει παλαιότερα το troktiko. Ναι, είμαστε περισσότεροι. Αλλά δεν είμαστε δημοσιοκάφροι και αυτό είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς γιατί πολύ απλά τότε θα υπήρχε κάποια διαρροή. Οι μεγαλύτεροι ....ρουφιάνοι εις τον τόπο μας προέρχονται από λίγα επαγγέλματα, ένα εκ των οποίων είναι οι δημοσιοκάφροι.
Πως γίνεται να είναι κάποιος δημοσιογράφος όταν έχουμε γράψει για όλους; Μα για όλους. Είναι σαφές ότι γνωρίζουμε κόσμο και πληροφορούμαστε γεγονότα και από δημοσιογράφους και από γιατρούς και από πολιτικούς αλλά κυρίως από εσάς, τους αναγνώστες. Ψάχνονται κάποια blog που εκπροσωπούν κάτι διαφορετικό και είναι τα απομεινάρια μιας αποτυχημένης δημοσιογραφικής καριέρας αν είναι πίσω ο ....Σωκράτης. Αυτός ο.... μέγιστος δημοσιογράφος. Λες και είναι ο ...Πρετεντέρης που τον ξέρουν όλοι. Έχει απαντήσει ο ίδιος και δεν έχει λόγο να απαντάει κάθε τρεις και λίγο. Από ότι όμως μάθαμε και μπορούμε να ξέρουμε γιατί πληροφορούμαστε τα.... πάντα(στο μέτρο του δυνατού) ο συγκεκριμένος αρχίζει αγωγές κατά προσώπων. Οπότε τι χτυπιέστε; Ορίστε η επόμενη κίνηση του. Όχι κατά blog. Αλλά προσώπων και αυτό έχει σημασία. Δύο είναι πια τα χυδαία blog που έχουν απομείνει και τα γνωρίζουμε όλοι.
Δεν κοιτάνε την ουσία. Το troktiko έφθασε σε δυσθεώρητα ύψη για blog και αυτό δεν το ζήλεψε κανένα blog. ΖΗΛΕΨΑΝ ΜΟΝΟ ΟΣΑ BLOG ΤΑ ΈΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΑ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. Γιατί αυτοί έχουν τον ανταγωνισμό μέσα τους. Τα άλλα blog δεν έχουν πρόβλημα με το ποιος γράφει τι και που. Όπως βλέπετε έχουμε κόψει εδώ και πολύ καιρό την λέξη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ εκτός και αν πρόκειται για ένα θέμα που άντε λέμε ας το βάλουμε. Τώρα όμως μας ξέρει όλος ο κόσμος. Με τις υπερβολές και τα λάθη μας. Πολλά όχι λίγα. Αλλά όσο μπορούμε διορθωνόμαστε. Στο εξωτερικό τα περισσότερα blog έχουν και το profile του ανθρώπου που ξεκίνησε να το διαχειρίζεται. Εδώ στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει αυτό.
Ο χαφιεδισμός των ΜΜΕ και η πίεση που ασκούν είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να βρούνε άκρη ακόμα και στο πανεπιστήμιο που μπορεί να είναι κάποιος για να του κόψουν μάθημα. Να κάνουν παρέμβαση σε έναν νέο δημοσιογράφο να μην δουλέψει πουθενά. Μπορεί να χάσει την δουλειά του όποια και αν είναι αυτή. Θα πλακώσουν όλοι τα τηλέφωνα να μην μπει το ένα και το άλλο. Δεν είδαμε να θίξαμε κάποιον και να μην του αναρτήσαμε την απάντηση του. Δεν είδαμε κάποιος να μας λέει ότι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ κάτι από τις 15.000 (αριθμός ρεκόρ για blog)αναρτήσεις είναι συκοφαντικό.
Καλά για το εκβιαστικό δεν το συζητάμε. Θα είχε ήδη φθάσει η δίωξη.
Είναι ξεκάθαρο παίδες ότι θέλουν να μας καταργήσουν. Δεν λέμε ότι θα είμαστε αιώνια εδώ αλλά θα κλείσουμε (και αν κλείσουμε) όποτε θέλουμε εμείς και όχι οι εκβιαστές. Μπορούσαμε να το είχαμε κάνει portal και θα είχαμε φλομώσει στο χρήμα. Αλλά χάνει την μαγεία του. ,,,,,,,,,,,,,,, περισσότερα στο troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: