Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Γιατί αποκαλούσε ο Εφραίμ τον Λαλιώτη: «μεγάλο ευεργέτη»;

Μέγα θέμα στα δελτία της καναλαρχίας είναι οι σχέσεις Ρουσόπουλου-Εφραίμ, οι οποίες έχουν ποινικοποιηθεί και ούτε λίγο ούτε πολύ, τύποι όπως ο Βερύκιος και ο Καρχιμάκης(με τις ευλογίες του Γιωργάκη), τις θεωρούν έγκλημα(των εγκλημάτων)! Χωρίς να υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο εις βάρος του Ρουσόπουλου, βυσοδομούν μέχρι αηδίας, ουσιαστικά επειδή βρίσκεται πολύ κοντά στον Πρωθυπουργό, (ο οποίος αποτελεί εμπόδιο στην αχαλίνωτη απληστία των νταβατζήδων).
Στην υπόθεση του Βατοπαιδίου (εάν και εφόσον είναι σκάνδαλο) εμπλέκονται τέσσερις υπουργοί, δύο του Πασόκ(Γιώργος Δρυς, Απόστολο Φωτιάδη) και δύο της ΝΔ(Ευάγγελος Μπασιάκος, Πέτρος Δούκας,), με έξι υπουργικές αποφάσεις τους:τρεις επί Πασόκ και τρεις επί ΝΔ .

Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος κατονομάζεται ως «ηθικός αυτουργός» (τι άλλο θ' ακούσομε!) λόγω της ..... πνευματικής του σχέσης με τον ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου, χωρίς όμως να φαίνεται αναμεμιγμένος σε καμία εκ των αποφάσεων ή σε άλλη πράξη ανταλλαγής δημόσιας έκτασης.


Αν είναι όμως έτσι, τότε θα έπρεπε να θεωρούνται «ηθικοί αυτουργοί» και όλοι όσοι πέρασαν από το Βατοπαίδι επί Πασόκ και όλοι όσοι δημιούργησαν σχέσεις με τον ηγούμενο της μονής. Και πρέπει να μάθει ο κόσμος ότι επί Πασόκ πέρασε από τη μονή σχεδόν όλη η κυβέρνηση και μάλιστα κάποιοι «εξασφάλισαν» τη φιλία και τους επαίνους του ηγουμένου ….. άρα βάσει της «ποινικής λογικής» Πασόκ, όλοι αυτοί ευθύνονται ηθικά για το «σκάνδαλο» στο Βατοπαίδι!



διαβάστε επίσης:

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ!

Οι φίλοι του Εφραίμ

Ο ηγούμενος Εφραίμ με έναν ακόμα πολιτικό φίλο του...

Προσπαθεί να βγει «λάδι» από τα σκάνδαλα το ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: