Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

Αν έχουν δίκιο οι "πάπες" του Κοντομηνέϊκου, ας το αποδείξουν στο δικαστήριο.

Γιατί να στηρίζουμε την καφρίλα;
Ποιος δημοσιογράφος στήριξε τα BLOG σε μήνυση;


"Αρνούμαι να συμμετάσχω σε τέτοιες κινητοποιήσεις στήριξης των δημοσιογράφων που μηνύθηκαν από τον Ρουσόπουλο και επιτρέψτε μου, παρακαλώ, να προσθέσω ότι:

Πρώτον, η ελευθερία του τύπου προστατεύεται από το Σύνταγμα και τους νόμους, συνεπώς οι λαϊκές κινητοποιήσεις περιττεύουν. Από εκεί και πέρα ο καθένας, συμπεριλαμβανομένων των διασήμων και μη δημοσιογράφων και τηλεοπτικών αστέρων, έχει την ευθύνη όσων γράφει.

Δεύτερον, δεν έχω ούτως ή άλλως διάθεσή να συμμετάσχω σε εκστρατείες υποστηρίξεως των οποιωνδήποτε αντιμαχομένων μεγαλοδημοσιογράφων και μεγαλοεκδοτών- καναλαρχών, λες και αυτοί δεν είναι η «τέταρτη» (έως πρώτη...) εξουσία, αλλά... καταπιεζόμενες μειονότητες ή διωκόμενοι λαϊκοί αγωνιστές και...

απλοί πολίτες.

Προσθέτω δε ότι αρνούμαι να συμμετάσχω και στην αποπροσανατολιστική σκανδαλολογία τους, την ώρα που η πατρίδα μας αντιμετωπίζει εθνικά προβλήματα που χωρίς υπερβολή απειλούν αυτήν τούτην την γεωπολιτική, ιστορική-πολιτισμική και βιολογική της ύπαρξη. Και αναφέρομαι στους κινδύνους (ούτε καν στην διεθνή οικονομική συγκυρία - τεράστιο πρόβλημα, αλλά όχι θεμελιώδες):

α) Γεωπολιτικής συρρικνώσεως (Κυπριακό, τουρκικό κράτος εν κράτει στην Ελληνική Θράκη -βλέπε και συνεχιζόμενες διώξεις ηρωικής δασκάλας Χαράς Νικοπούλου-, αφελληνιζόμενη Β. Ήπειρος, Μακεδονικό, υπονόμευσις έθνους-κράτους - βλέπε ανεκδιήγητες δηλώσεις υπουργού Δικαιοσύνης κ. Χατζιδάκη ότι η εθνική κυριαρχία είναι ασύμβατη με κάθε ανθρώπινο δικαίωμα!)

β) Ιστορικού- πολιτισμικού- εθνικού αφανισμού (Μακεδονικό -πάλι-, αφελληνισμός ελληνικής παιδείας -βλέπε σχολικά βιβλία ιστορίας, γλώσσης κ.λπ. (η κα Ρεπούση ήταν απλή λεπτομέρεια)- και εθνομηδενισμός, υπονόμευσις κάθε εθνικής παραδόσεως (εσχάτως και η υπόθεσις Βατοπαιδίου χρησιμοποιείται υπούλως από καλοθελητές ως αφορμή για την κατεδάφισι του χιλιόχρονου Αγίου Όρους και της Ορθοδόξου εθνικής και θρησκευτικής παραδόσεώς μας...))

γ) Πληθυσμιακού αφανισμού και κοινωνικής διαλύσεως (Μαζική εισβολή και εποικισμός από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους -λαθρομετανάστευσις- και υπογεννητικότης Ελλήνων -αλλοίωσις Ελληνικού πληθυσμού και κατάληψις της χώρας από ξένους εισβολείς-, διάλυσις κοινωνικού ιστού, κατάρρευσις κοινωνικής συνοχής, παιδείας, υγείας, ασφάλειας, οικονομίας, γκετοποίησις και τριτοκοσμικοποίησις Αθηνών κ.ά. Ελληνικών πόλεων, απόγνωσις ακριτικών νήσων και περιοχών κ.λπ. κ.λπ.)

Σημείωσις:
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σωτήρης Χατζηγάκης (συνεδρίασις Βουλής 14-5-2008) αμφισβήτησε ευθέως την ίδια την συνθήκη υπάρξεως της Ελληνικής Πολιτείας (και κάθε ελευθέρας πολιτείας), δηλαδή την εθνική κυριαρχία, χαρακτηρίζοντάς την... ασύμβατη με κάθε ανθρώπινο δικαίωμα (sic). Ο κ. υπουργός αυτοκαταργείται δηλαδή, καταργεί την Ελληνική Κυβέρνηση και την Ελληνική Πολιτεία την ίδια, και όμως δεν παραιτείται!
Τα πρακτικά της Βουλής εδώ:
http://www.parliament.gr/ergasies/showfile.asp?file=end080514ap.txt
«...Επομένως, εάν ξεκινήσει κανείς από τη σκέψη και από τη θέση ότι «εγώ θέλω την εθνική κυριαρχία», τότε δεν μπορούμε να μιλάμε ούτε για ενωμένη Ευρώπη, ούτε για μία κοινωνία όπου και το ατομικό δικαίωμα και το ανθρώπινο δικαίωμα και το δικαίωμα αυτό καθ' εαυτό, με οποιαδήποτε έννοια του δώσει κανείς, θα μπορεί να σταθεί.»

Υστερόγραφον:
Περνώντας σήμερα από το Θησείον είδα το άγαλμα του Θησέως. (Του ιδρυτού της πόλεώς μας, δηλαδή, αναγερθέν επί δημαρχίας κ. Δ. Αβραμόπουλου, 2002. Έως τότε δεν υπήρχε καν στην πόλη μας μνημείο του ιδρυτού της... Δεν ξέρω τι εννοούν κάποιοι που αποκαλούν τον κ. Αβραμόπουλο «κ. Τίποτα», αλλά αυτός τουλάχιστον έστησε τον Θησέα και τους τραγικούς και φιλοσόφους στην πλατεία Κοτζιά, τους οποίους εξήλωσε η κα Μπακογιάννη και έκτοτε αγνοείται η τύχη τους.)

Λοιπόν, το άγαλμα είναι περιφραγμένο προχείρως με ένα άθλιο πλαστικό πλέγμα (δεν γνωρίζω από πότε). Στο πέτρινο βάθρο γραμμένο με μπογιά το... «προοδευτικό», προφανώς, «ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» -συγγνώμη- ή κάτι τέτοιο. Μέσα πεταγμένο ένα πλαστικό μπουκάλι αναψυκτικού, και άλλα «προοδευτικά» σκουπίδια τριγύρω. Αρκεί.

Ευχές για την επέτειο της απελευθερώσεως της Θεσσαλονίκης μας και του ΟΧΙ του '40.

Μετά τιμής,

Φειδίας Ν. Μπουρλάς
Ηλ. Μηχανικός Ε.Μ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δέκα κακουργήματα έχει μαζέψει Ο Κοντομηνάς, ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!
Πόσο νόμιμο είναι ένας άνθρωπος με ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ να ελέγχει τηλεοπτικό σταθμό;
Δεν υπάρχουν νόμοι επιτέλους;
Δεν πρέπει κάποτε να ψάξουν οι εισαγγελείς τί έγινε με τα Αμοιβαία Κεφάλαια της Interamerican που κατακλέψανε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ από τον κοσμάκη και έγινε ζάπλουτος ο Κοντομηνάς με την πώλησή της στη Eureko;
Δεν υπάρχουν εισαγγελείς, να κινηθούν γρήγορα να γλυτώσουμε από αυτά τα σκουπίδια της τηλεόρασης, τους λακέδες του Κοντομηνά, τον αποτυχημένο Κύρτσο και τον κομπλεξικό φανατικό πρασινοφρουρό Βερύκιο;