Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

ο μοτοσυκλετιστής που "τά βαλε" με τον Καραμανλή!

kourdistoportocali.blogspot.com: «Διένεξη δικυκλιστή με τη φρουρά του Καραμανλή την έκανε «κράξιμο του Καραμανλή από αγανακτισμένο πολίτη»»

Με ένα newcomer θα ασχοληθώ σήμερα. Πρόκειται για το ακραιφνώς ΠΑΣΟΚικό «Κουρδιστό Πορτοκάλι» του Θέμου. Διαβάζω λοιπόν τη χθεσινή ανάρτηση στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι» με τον πομπώδη τίτλο και τα πανηγύρια:
Κλασσικά και εγώ ο αφελής λέω ας διαβάσω να δω τι του σούρανε...

Διαβάζω λοιπόν και βλέπω καταρχάς ότι το κείμενο κάτω από τον τίτλο στην εν λόγω ανάρτηση στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι» είναι ένα δημοσίευμα της Εσπρέσσο και λέει:

«... (ΠΑΣΟΚ Spam: Παραλείπω τα εισαγωγικά που λένε πως και γιατί τελικά ο Καραμανλής βρέθηκε ακινητοποιημένος σε κάποιο μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη)...

Τότε όμως συνέβη αυτό που κανείς δεν περίμενε. Ενας οδηγός μηχανής, αγνοώντας προφανώς ποιος προπορευόταν, εκμεταλλευόμενος τα κενά τρύπωσε ανάμεσα στα αυτοκίνητα της πομπής και έφτασε δίπλα στο όχημα του πρωθυπουργού. Η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν πρωτοφανής, αφού το μυαλό των υπευθύνων ασφαλείας πήγε στο κακό. Σε κλάσματα δευτερολέπτου οι δικυκλιστές της φρουράς πλεύρισαν τον μοτοσικλετιστή και άρχισαν να του φωνάζουν να κάνει στην άκρη. Εκείνος όμως αγνόησε τις εντολές τους και εκείνοι τις επανέλαβαν σε πιο υψηλό τόνο.
Ο μοτοσικλετιστής τότε αντέδρασε αγανακτισμένα και, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, άρχισε να φωνάζει για το χάος που επικρατούσε. Οι δικυκλιστές τελικά κατάφεραν να τον απομακρύνουν από το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο και να τον σταματήσουν στην άκρη του δρόμου. Εκεί όμως διαπίστωσαν ότι δεν είχαν να κάνουν με κάποιον τυχαίο, αλλά με έναν καθηγητή του Πολυτεχνείου. Οπως τους είπε όταν κατάλαβε πως επρόκειτο για αστυνομικούς, δεν αντιλήφθηκε ότι παρεισέφρησε στην πρωθυπουργική πομπή και ότι δεν υπάκουσε, καθώς δεν φορούσαν στολές και θεώρησε ότι είχε να κάνει με πολίτες. Μετά τις εξηγήσεις οι αστυνομικοί του επέτρεψαν να αποχωρήσει, χωρίς κανείς να στραφεί δικαστικά εναντίον του.
ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ»
Βλέπει κανείς στο κείμενο να λέει κάτι ο δικυκλιστής στον Καραμανλή; Πόσο μάλλον να τον «κράζει»; Μάλλον όχι...
Αυτό που έγινε είναι το εξής απλό. Οι αστυνομικοί με πολιτικά άρχισαν να φωνάζουν στον δικυκλιστή, αυτός τους απάντησε προφανώς αντίστοιχα και οι αστυνομικοί τελικά τον σταμάτησαν στη άκρη του δρόμου φοβούμενοι ότι επρόκειτο για «τρομοκράτη»...
Για άλλη μια φορά λοιπόν ο τίτλος ενός ΠΑΣΟΚικού blog δεν έχει καμία σχέση με το κείμενο. Προφανώς λοιπόν εκτός από το press-gr, όλα τα ΠΑΣΟΚικά blogs ξέρουν να δουλεύουν καλά την προπαγάνδα των τίτλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: