Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

Οι φρενοβλαβείς αθλιότητες των πολιτικών «τραμπούκων»

Ο γνωστός αμοραλιστής «τραμπούκος», Θεόδωρος Πάγκαλος, το «σπαστικό» του «τέκνο», Μ. Καρχιμάκης και η ακαθαρσία της «αριστερής» σήψης και διαστροφής, Γρηγόρης Ψαριανός, αυτά τα σύμβολα της σύγχρονης πολιτικής «αλητείας», αποκάλεσαν το Σπύρο Χαλβατζή, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, «πράκτορα», την ώρα που μιλούσε από το βήμα της Βουλής.
Γάβγιζαν, σαν λυσσασμένα σκυλιά, λέγοντας ότι το ΚΚΕ «μιλάει ως εκπρόσωπος της Ν.Δ.».
Ήταν τόσο προκλητική, προβοκατόρικη και αυθάδης η κανιβαλιστική συμπεριφορά αυτών των «γενναίων της υποταγής» στα «παρακρατικά» κυκλώματα, που ανάγκασε την Αλέκα Παπαρήγα, την τόσο συγκρατημένη και σεμνή, να εκραγεί:
«Σταματήστε αυτό το βιολί γιατί εκφυλίζετε περισσότερο τα πράγματα».
Αυτή η πομπώδης και βάρβαρη οχλοβοή
της φρενοβλαβούς αυθάδειας των κυρίων αυτών είναι η πολιτική ψυχολογία του φασισμού.
Και τέτοιου είδους χουλιγκανικές πρακτικές, σαν και αυτές του Πάγκαλου, του Καρχιμάκη και του Ψαριανού αποτυπώνουν την «ποιότητα» και το «ήθος» των ιδεών τους. Γιατί τα μέσα που χρησιμοποιεί ο καθένας στην πολιτική του συμπεριφορά, είναι ανάλογα των ιδεών του. Εκφυλισμένες, αντιδραστικές και «βρώμικες» ιδέες εκφράζονται πάντα με ανάλογες πολιτικές και οργανωτικές πρακτικές.
Και ο φασιστικός σκοταδισμός εκφράζεται πάντα με τη βαρβαρότητα πράξεων σαν και αυτές του Πάγκαλου, του Καρχιμάκη και του Ψαριανού.

Ο Ψαριανός, μάλιστα, ο οποίος αποτελεί τη διαστροφική γκριμάτσα της σύγχρονης «φαιάς Πανούκλας», αποτυπώνει και το «αριστερό ήθος» μιας πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ: Το «ήθος» της νεοταξικής φρενοβλάβειας…

Ευτυχώς, για τις υγιείς δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, που αντέδρασε ο Φώτης Κουβέλης:
«Αυτό που απεδόθη στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι έξω από τον πολιτικό μας πολιτισμό, έξω από τον πολιτικό πολιτισμό όλων των βουλευτών της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας και έξω από τη γενικότερη πολιτική μας στάση».

Οφείλουμε να συγχαρούμε το Φώτη Κουβέλη. Μπορεί να διαφωνούμε ΡΙΖΙΚΑ με τις απόψεις του, ωστόσο διατηρεί το ήθος της αριστερής του ιστορίας. Και αυτό, μέσα στη σημερινή κατρακύλα, είναι πολύ σημαντικό…...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
Επειδή βάλανε το σοβαροφανή τον Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;
ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!