Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

όλοι πουλάνε τα σπίτια τους για να τα δώσουν στον καημένο τον Κοντομηνά ….

…..και στον Αυτιά, τον Ντάσκα και τον Βλάχο, που τους έκανε μήνυση και αγωγή ο κακός, ο μοχθηρός και αιμοχαρής Ριρής Ρουσόπουλος, γνωστός και ως κύριος Ζαχαρέας! Πανελλήνια συγκίνηση!

Κάτω τα χέρια απ’ τον Κοντομηνά!
Όποιος πειράξει τον Κοντομηνά, θα χει να κάμει με την οργή του χασάπη!

Όπου σταθούν και όπου βρεθούν οι δημοκρατικοί πολίτες Κοντομηνάς, Αυτιάς, Ντάσκας και Βλάχος πραγματοποιούνται λαϊκές συγκεντρώσεις εν είδει λαϊκών δικαστηρίων και αθωώνουν τους ογκόλιθους της λαοκρατίας, τα παιδιά του λαού και τις φωνές της γνήσιας και αδέκαστης τηλεοπτικής δικαιοσύνης. Οι γριούλες δίνουν τις ντομάτες και τα γιαούρτια που μόλις αγόρασαν από τον Βερόπουλο στα χέρια του Βλάχου και δυο φιλάκια στα μάγουλα του Αυτιά, που κλαίει και οδύρεται στην αγκαλιά του σάπιου Βερύκιου! Οι νέοι δίνουν τα i-pod του Ντάσκα για να χει ν’ ακούει στη φυλακή mp3 και υπόσχονται δωρεάν εργασία στις bussiness του «προστάτη των φτωχών» Κοντομηνά και με τζάμπα υπερωρίες, παρακαλώ! Ό,τι θέλει ο μεγαλονταβατζής. Κομμάτια θα γίνουν! Στα πόδια του θα πέσουν και χαλί Περσίας, να τους πατά και να περνά.
Λαϊκές συνελεύσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα μέρη της Ελλάδας με σκοπό την έκδοση ψηφισμάτων και μηνυμάτων συμπαράστασης στον αδικημένο από τη ζωή και τη μοίρα Κοντομηνά και στα σμαραγδένια, ακριβοπληρωμένα παιδιά του! Τα παιδιά παίρνουν παχυλούς μισθούς μεν…. αλλά τι να του κάμουν του Αυτιά μερικές εκατοντάδες χιλιάδες € το χρόνο; Δε φτάνουν ούτε για δεκαπενταύγουστο στη Σάμο! Όλοι οι Έλληνες εργαζόμενοι (εκτός από τους δημόσιους υπάλληλους) πρόκειται να ζητήσουν από την εργοδοσία τους να τους κόψουν 100€ το μήνα να τα στέλνουν στο σταθμό «Άλφα», ο οποίος και θα τα χειρίζεται κατά το δοκούν ώστε να ξεπεράσει το λυσσαλέο χτύπημα που δέχθηκε από το γιο του ταχυδρόμου αλλά και να ξεπεράσει γρήγορα την παγκόσμια κρίση, χωρίς να λείψει μαύρο χαβιάρι από το τραπέζι τους, γιατί έτσι και τους λείψει θα αρρωστήσει από μελαγχολία η μισή Ελλάδα και η υπόλοιπη μισή θα πάει για βρούβες!
Κάτω τα χέρια από το χαβιάρι του Κοντομηνά!
Κάτω τα χέρια από το σπίτι του Αυτιά!
Ως ένδειξη συμπαράστασης χιλιάδες λαού διανυκτερεύουν σε καθημερινή βάση έξω από τα μέγαρα του «Άλφα», ανάβουν κεριά και κλαίνε με λυγμούς για να δείξουν τη συμπαράστασή τους στον μεγάλο ευεργέτη του έθνους και μεγαλονταβατζή Κοντομηνά αλλά και στο επιτελείο του, στο σκύλο του και στη γάτα του. Αν έχει και καμιά κατσίκα επίσης συμπεριλαμβάνεται στο λαϊκό κύμα συμπαράστασης. Λαϊκές ομάδες στήριξης απαιτούν από τον Αυτιά και το Ντάσκα να αναλάβουν την διακυβέρνηση του τόπου και τη σωτηρία του έθνους που δεινοπαθεί κάτω από τη «χούντα του Καραμανλή».
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Ρουσόπουλος ευθύνεται για την παγκόσμια κρίση και αναμένεται ψήφισμα εκτέλεσης και απανθράκωσής του, ενώ οι στάχτες του θα παραδοθούν μέσα σε γενική κατακραυγή στα χέρια του τρισμέγιστου ευεργέτη Κοντομηνά για να τα πετάξει στον χρυσό λουτροκαμπινέ του και μετά φυσικά να τραβήξει το καζανάκι σε απευθείας μετάδοση! Ρίγη συγκίνησης έχουν ήδη κατακλύσει τους λαούς της Γης!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κοντομηνάς την πάτησε γιατί ποντάρισε στον πολιτικό εκβιασμό με σύμμαχο το ΠΑΣΟΚ. Τώρα που αυτόν και τα τσιράκια του τα χουν πλακώσει στις αγωγές και τις μηνύσεις το ΠΑΣΟΚ κάνει την πάπια. Μόνο ένα "συλληπητήριο" του στειλαν και από δω παν κι οι άλλοι. Α, ρε Κοντομηνάκο δεν έμαθες ακόμα τι εστί ΠΑΣΟΚ; Κακομοίρη...

Ανώνυμος είπε...

Ο Κύρτσος του Κοντομηνά πρέπει τελικά να είναι ο πιό κομπλεξικός άνθρωπος της τηλεόρασης. Προσπαθεί να κάνει τον αριστερό - ντουέτο με τον πρώην κομμουνιστή Βερύκιο - για το μεροκάματο από τον Interamericano αλλά δεν του βγαίνει, γιαυτό τσιρίζει υστερικά και οι απόψεις του δεν έχουν καμμία συνοχή.
Μιλάμε για ΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ γραμμή επικοινωνίας Καρχιμάκη - Βερύκιου – Κύρτσου έχει εγκαταστήσει ο Κοντομηνάς στον ALPHA.
ΔΕΚΑ κακουργήματα είναι πολλά για να τα καταπιεί ο νεόκοπος καναλάρχης, δίνοντας την ευκαιρία στους λακέδες του να κονομήσουν και στον Καρχιμάκη να ανέβει στην κομματική ιεραρχία.
‘Ολοι κερδισμένοι λοιπόν, και πάνω από όλους το αφεντικό.

Ανώνυμος είπε...

Να μην ξεχνάμε τον ΤΡΟΜΕΡΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ. Με το αμοιβαίο Interamerican Ολυμπιονίκης πήρε πάνω από 400 δισ σε ένα μήνα, έως και την άνοιξη 2000 καταστράφηκαν εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες και μετά πούλησε την εταιρία του στην Ολλανδική Eureko που πήρε και από αυτούς άλλα 200 δισ δρχ.
Στη συνέχεια αποφάσισε να γίνει Μπόμπολας και αγόρασε τον Alpha.
Πόσο καθαρό είναι το χρήμα που πληρώνει τους τηλε-ηθοποιούς του σαν τον Κύρτσο και το Βερύκιο;

Ανώνυμος είπε...

Πάντα γεμάτη από ξεπουλημένα ΤΣΟΚΑΡΑ σαν τον Κύρτσο, το Βερύκιο και τον Αυτιά ήταν η Ελληνική δημοσιογραφία.
Όσο περισσότερο πλησιάζει η ώρα του αφεντικού τους του ασφαλιστή του Κοντομηνά για τα ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, τόσο πιό πολύ θα ουρλιάζουν τα παλιόσκυλά του!
Μήπως θέλουν να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη, ά μπά δεν το πιστεύω.
Ούστ ρεμπεσκέδες, έχετε θεσμοθετήσει τον εκβιασμό σε επάγγελμα.

Ανώνυμος είπε...

Κουβεντούλα καφενείου και ουσία μηδέν στην εκπομπή τπου Χατζηνικολάου για τη μονή Τοπλού.
Τα νομικά κενά είναι τεράστια όπως και οι μεθοδεύσεις του μοναχού (ένας και μόνος στο μοναστήρι), του δημάρχου Σητείας (που συμμετέχει στην εταιρία εκμετάλλευσης σαν ιδιώτης και πήρε χιλιάδες μετοχές δωρεάν, ναί δωρεάν – από τον αντίδικο) και τόσα άλλα.
Χαρακτηριστικό του μεγέθους του σκανδάλου των 26.000 στρεμμάτων είναι το ότι η σύμβαση ανάμεσα στην κοινωφελή (μη κερδοσκοπική εταιρία) και την ξένη Loyalward είχε υπογραφεί μήνες ΠΡΙΝ αποφανθεί η δικαιοσύνη για την ιδιοκτησία της περιοχής.
Ο Δρύς που είχε υπογράψει τη σύμβαση ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ, λόγω κωλύμματος!
Ο Καρχιμάκης, βεβαίως, ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ.
Σκάνδαλο ολκής.
Να δούμε τι θα κάνει η εισαγγελέας.

Ανώνυμος είπε...

ama opos fenete, mplekete enas emporos oplikon sistimaton(filos karximaki kai presvias) kai mia naytiliaki(tameio?) pou kai oi dio exoun pronomiakes sxeseis me to pasok,
min perimenei kaneis na vgoun ta stoixeia etsi eykola kai malista apo ola ta mme..

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΨΕΜΜΑ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΑΟ – ή τα όρια της γελοιότητας ενός συστήματος παραπληροφόρησης από κανάλια και εφημερίδες
Προφανώς ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι τα 28 δις ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (στους ιδιοκτήτες / μετόχους τους) ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ιδιώτες ή επιχειρήσεις. Να τα πούμε απλά λοιπόν:
ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ:
(1)ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΛΕΦΤΑ, που είναι ιδιοκτησία των μετόχων της. Με αυτά τα λεφτά πληρώνει το προσωπικό της, τα ενοίκια, τους λογαριασμούς, κλπ. και όλο το λειτουργικό της κόστος.
(2)ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ, που τα παίρνει από όσους δεν τα χρειάζονται άμεσα (καταθέτες, στους οποίους υπόσχεται εξασφάλιση και ένα μικρό τόκο) και τα δίνει σε όσους τα χρειάζονται (ιδιώτες, επιχειρήσεις) και η τράπεζα κερδίζει τη διαφορά του επιτοκίου που είναι και το κέρδος της.
Στην προκείμενη περίπτωση το κράτος ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ (1) καμμίας τράπεζας, ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ (2) όποιας τράπεζας έχει υποψήφιους δανειολήπτες αλλά δεν έχει η ίδια λεφτά να τους δανείσει.
Το Δημόσιο το κάνει μάλιστα επ'εφωλεία του γιατί από τη δανειοδότηση προς την τράπεζα θα εισπράξει 10% ετήσια, πολύ υψηλότερα από την απόδοση των ομολόγων του.
ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ.
Και το τελευταίο είναι το πιό σημαντικό, γιατί χωρίς δάνεια δεν μπορούν να δουλέψουν οι περισσότερες επιχειρήσεις, που εάν πέσουν έξω το οικονομικό και κοινωνικό κόστος θα είναι πολύ μεγάλο και θα κρατήσει χρόνια. Όταν μία επιχείρηση κλείσει δύσκολα ξανανοίγει.
Να μην αναπαράγουμε λοιπόν τις μπαρούφες που λένε τα κανάλια, ο εύκολος λαικισμός δεν πρέπει να χαρακτηρίζει όσους θεωρούν τον εαυτό τους σοβαρό.
Άς αφήσουμε το ρόλο του μπαρουφολόγου στα λογής λογής ρεμάλια της τηλεόρασης, τον Αυτιά, τον Οικονομέα, τον Καμπουράκη, τον Παπαδάκη, το Βαρεμένο, τη Μακρή και λοιπούς κομπάρσους τους συστήματος.
Η πλάκα, μάλιστα, είναι ότι μερικοί, όπως πχ ο Καμπουράκης, είναι οικονομολόγοι, αλλά κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται, για να ειπράττουν τον παχυλό μισθό από τα καναλο-αφεντικά τους).
Ο ορισμός της ξεφτίλας!