Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

Η Χούντα των Συνδικαλιστ-(αρχ)-ών

Xωρίς Μετρό και Προαστιακό θα μείνει αύριο η πρωτεύουσα λόγω της απεργίας που προκήρυξε η ΓΣΕΕ σε Συγκοινωνίες και ΔΕΚΟ. Την ίδια ώρα, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ εξήγγειλαν 24ωρη Πανελλαδική, Πανεργατική απεργία για την 21η Οκτωβρίου με αφορμή την κατάθεση του προϋπολογισμού. Ταυτοχρονα αλληλεγγυοι στον αυριανο Βασανισμο μας τα Σωματεία Εργαζομένων στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο προκηρυξαν δύο τρίωρες στάσεις εργασίας, από 05:00 έως 08:00 και από 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας ενώ αντιστοιχη «ευαισθησια» για τους εργαζομενους στον ιδιωτικο τομεα που δεν εχουν την πολυτελεια της απεργιας για ψυλλου πηδημα, επεδειξαν και οι συνδικαλιστ(άρχ)ες του ΟΑΣΑ δηλωνοντας συμμετοχη στην κομματικη απεργια της ΓΣΕΕ. Ετσι αυριο θα ακινητοποιηθούν ολόκληρο το 24ωρο το μετρό, τα τραίνα του ΟΣΕ και του προαστιακού, ενώ θα ματαιωθούν περίπου 100 πτήσεις των Ολυμπιακών Αερογραμμών, επειδη η χουντα των συνδικαλισταρχών απεφασισε να τιμωρηση του ελληνες πολιτες με προφασι ένα ανυπαρκτο ξεσηκωμο ( και παρακαλω να μετρηθουν και να μας πουν ποσοι είναι οι βασανιστες μας) των δηθεν εργαζομενων πού «αντιδρούν και απεργούν για να περιφρουρήσουν τη δημόσια περιουσία και τις επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας για τη χώρα, την κοινωνία, τους εργαζομένους»

Με λιγα λογια: Γα χατηρι μας απεργουν. Για την προστασια μας, μάς βασανιζουν.

Βεβαιως στην Βακλανοταλιμπανια τα συνδικάτα έχουν το δικαίωμα κυριολεκτικώς με προ-Φασιστικα αιτηματα να εξαγγέλλουν εκβιαστική απεργία και όλοι να συμμετέχουν υποχρεωτικώς.. Αυτό σημαίνει «δημοκρατικός συνδικαλισμός ». Η δια της βίας συμμετοχή στην εκάστοτε κομματική απεργία, που εξαγγέλλεται από τους μονίμους υπαλλήλους των κομμάτων= συνδικαλιστές, άνευ αποχρώντος λόγου μόνο για να αυτοεπιβεβαιωθούν στο κομματικώς γίγνεσθαι και να ταλαιπωρήσουν τον ιδιωτικό τομέα που συντηρεί το τεράστιο κομματικό κράτος κληρονομιά και άχθος αρούρης της διακυβερνήσεως και των δυο κομματων των προηγουμένων δεκαετιών απο της μεταπολιτευσεως και εντευθεν. Ενα κράτος υδροκέφαλο και απρόσωπο. Ανεύθυνο και απάνθρωπο. Καταβόθρα και της ........
........ τελευταίας ικμάδος του φορολογουμένου ιδιώτη, που προσπαθεί στο τελευταίο κομμουνιστικό κράτος- οπερέτα, της Ευρώπης, να επιβιώση.

Ταυτοχρονα τα Μεσα Αποβλακωσεως διαφημίζουν και παρουσιάζουν τις κομματικές αυτές εκβιαστικές απεργίες των όλίγων εκατοντάδων υπαλλήλων των κομμάτων, ως «σύννομες διεκδικήσεις και αγώνα των εργαζομένων που περιφρουρούν τα κεκτημένα δικαιώματα» και αλλοίμονο στους διαφωνούντες. Οι ελαχιστοι απεργοί, συμφωνα με τους εξ ισου παντογνωστας εκπαιδευτικους και ιστορικους της Υπερ-Κυβερνησεως των Μεσων Ενημερωσεως, έχουν κατα μιά ανεξήγητη σύμπτωση πάντα δίκιο, οσες εκλογες, οσοι ψηφοφοροι κι αν εχουν εκλεξει, δημοκρατικα την όποια κυβερνησι την οποια βουλη. Την ίδια ώρα κλείνουν ερμητικα τα μάτια και βουλώνουν τα αυτιά τους στην ταλαιπωρία, που υφίστανται οι «μέλισσες» για να θρέψουν τους «κηφήνες» με κεντρι. Διότι ενώ ο ιδιωτικός τομέας δεν απεργεί αλλά συντηρεί με την εργασία του τους προκλητικους βασανιστές του, εφιαλτικώς και παλι αυριο, οσοι αποτολμησουν να εργασθουν θα βασανίσθουν , θα ξοδευθουν, θα ταιπωρηθουν, πολλοι υπαλληλοι θα χασουν το μεροκαματο τους, αφου δεν θα τα καταφερουν να μεταβουν στη εργασία τους χωρίς τραίνα , χωρίς λεωφορεία και με δρόμους κλεισμένους από τους λίγους αυτούς αργόσχολους συνδικαλιστές της οκνηρίας και της αμπελοφιλοσοφίας, στην ασφάλεια της μονιμότητος που έχουν επιτύχει, πάντοτε εν ονόματι της Δημοκρατίας, που έγινε για να τους εξυπηρετει.
Όμως να το ξαναπουμε . Η λογική εχει εξαντλησει τα περιθώρια. Είναι αυτονοητο για κάθε σκεπτομενο πολιτη, ότι ουδεμία επαγγελματική ή κοινωνική ταξις, δεν έχει το δικαίωμα να υποκαθιστά την βουλή, να ακυρώνη τον οικονομικό προϋπολογισμό, να εκμηδενίζει την όποια κυβερνησι, να καταργει τους νομους, ουσιαστικως την Πολιτεια την ιδια. Και να απαιτει εκβιαστικώς, να προσπαθει να επιβάλλει με ομήρους την παραγωγικη κοινωνια, τυραννικα, δικτατορικα κομμουνιστικα , την θέλησι της μειοψηφιας. Αυτό δεν ειναι Δημοκρατια. Ειναι Οχλικη Ολιγαρχια.

Αυτοι που προκαλουν την αυριανη απεργια δεν σεβονται τον Ελληνα Πολιτη, τον εργαζομενο, τον ασθενη, τον σπουδαστη, τον απλο ανθρωπο που φορολογειται, αφαιμασσεται κυριολεκτικως μεχρι τριτης γενεας, για να για να γεμισουν οι μαυρες απυθμενες καταβοθρες:

Της ΕΘΕΛ , με ζημιες 254 εκατομυρια ευρω τον περασμενο χρονο.
Των ΗΛΠΑΠ, με ζημιες 62 εκατομ. Ευρω,
Των ΗΣΑΠ , με ζημιες 67,9 ΕΚΑΤΟΜ ευρω,
Του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ με ζημιες 102, 7 εκατομ ευρω,
Του ΟΣΕ με ζημιες 950 εκατομμυρια ευρω


Ενώ η «εθελουσια» εξοδος των «χρυσων παιδιων» της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ που στοιχιζουν 1,2 εκατομ ευρω την ημερα, θα επιβαρυνει με 2 δις ευρω επιπλεον τον Ελληνα φορολογουμενο.

Αυτοι που προκαλουν την αυριανη απεργια , απλως αποκαλυπτουν την αναλγησια την υποκρισια την αλαζονεια και τον Ολοκληρωτισμο τους.

Είναι πλειοψηφια στα αυριανα παραθυρα των Νυκτερινων Δελτιων Αποψεων , αλλα απεχθης μειοψηφια στην κοινωνια.

Είναι η Χουντα των Συνδικαλιστ-(αρχ)-ών, που θεριωσε,ριζωσε και τωρα καταδυναστευει και καταστρεφει τη Ελλαδα...

ΙΑΣΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: