Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Τρελάθηκαν στον ALPHA και χτυπιούνται σαν φραπέδες

Τι μας λες ρε Βερύκιε; Δεν έπρεπε να κάνει μήνυση ο Ρουσόπουλος στον ALPHA,στον Βλάχο τον Ντάσκα και τον Αυτιά! Πλάκα κάνει; Αν κάποιος θίγεται και βέβαια του επιτρέπει ο νόμος να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Κύρτσος: "Δεν επιτρέπεται να γίνονται μηνύσεις από δημοσιογράφους, είναι δικομανής. Τον προκαλώ να έρθει απέναντι μας να μιλήσουμε και θα είμαστε δίκαιοι. Να έστελνε εξώδικο. Δείχνει κακή πρόθεση"

Τι είναι πάλι τούτο καινούριο; Μα τόσες ημέρες τον λέτε απατεώνα ,κλέφτη και ότι άλλο υπάρχει και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του; Όταν λένε για το πως έβγαλε τα χρήματα δεν γίνεται. Είδατε που τα λέγαμε; Με ακρίβεια και βγήκαν τα τσατσόνια να πούνε ότι είμαστε μαζί του. Όχι με το σωστό είμαστε. Άλλο πλουτισμός και άλλος παράνομος πλουτισμός.

Τι φοβάστε; Έχετε άδικο; Αν έχετε δίκιο θα δικαιωθείτε πανηγυρικά. Μην...
χτυπιέστε.

Αν όμως δικαιωθεί τι γίνεται;;;

Δηλαδή σε δημοσιογράφους και πολιτικούς αρχηγούς (Τσίπρα) δεν γίνονται μηνύσεις;
Διαφωνούμε μετην αγωγή σε δημοσιογράφους. Αλλά στον σταθμό. ΝΑΙ.

Ο Κύρτσος γιατί φοβάται; Δεν μας λέει για τις απολύσεις που έγιναν και τις καταγγελίες των συντακτών του και της ΕΣΗΕΑ;

troktiko

2 σχόλια:

Παπουτσάκης είπε...

Σοβαρολογεί η κ.Κάτια Μακρή;


Τι μας λες κυρία Μακρή; Η Κάτια Μακρή στο ALTER. Θεωρεί ότι ποινικοποιείτε η δημοσιογραφική ζωή του τόπου. Καλά της τα είπε ο Νίκος Χ. Λες και ο δημοσιογράφος ειναι η ...ιερή αγελάδα Και τι είστε οι δημοσιογράφοι κ.Μακρή; Μπορείτε να λέτε ότι ...σας κατέβει χωρίς στοιχεία και δεν μπορεί να κάνει μύνηση ο θιγόμενος; Είναι συνταγματικό του δικαίωμα να αντιδράσει.

Αλλά μέχρι τότε κ.Μακρή έχουμε και λέμε...

1).Τα αρπάζετε από το ΠΑΣΟΚ για να λέτε όσα θέλετε στο δελτίο του ALTER.

2).Είστε φερέφωνο του Γιώργου Παπανδρέου. Το alter ego του.

3).Ξέρουμε ότι έχετε και άλλες σχέσεις με το κόμμα.

4).Είστε σύζυγος δημοσιογράφου και μαζί έχετε βγάλει πολλά χρήματα με βίλες και σκάφοι.

Διαβάστε τι απο όλα αυτά είναι αλήθεια...

Σας αρέσει κ.Μακρή; Στην τύχη τα γράψαμε για να δείτε πόσο ωραία είναι να πετάμε αλήθειες και ψέματα μαζί και να μπερδεύετε ο κόσμος. Η μόνη αλήθεια από όσα γράψαμε είναι ότι είστε παντρεμένη με δημοσιογράφο μέχρι εκεί. Ούτε η συνέχεια είναι αληθινή. Είναι συκοφαντίες. Όπως όλα τα παραπάνω. Ψέματα.Και αν το λέγαμε στο δελτίο θα έπρεπε να μας κάνετε μήνυση ή αγωγή για να καταλάβουμε ότι δεν μπορεί να λέμε ότι θέλουμε με δεδομένο ότι δεν θα φάμε αγωγή ή μήνυση. Παγώσατε για λίγα δευτερόλεπτα γιατί σας συκοφαντήσαμε. Τι να πει κάποιος που θίγεται κάθε μέρα; Αν έχει δίκιο θα δικαιωθεί και τέλος.

http://troktiko.blogspot.com/2008/10/blog-post_8293.html

Ανώνυμος είπε...

Να πάει να μαζέψει ραδίκια η ανοργασμικιά η σκυλοδόντα η Μακρή.
Δεν φταίει αυτή αυτό το μ--νόπανο ο Χατζηνικολάου φταίει που μαζεύει όλους τους τυχάρπαστους πραινοφρουρούς για μπούγιο.
Έλεος ρε παπάρα Χατζηνικολάου, έλεος.