Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Λερωμένη η φωλιά του Κυριακού (που γκρέμισε χθες τον Καραμανλισμό);


Κάποιο ζόρι τραβά ο πατερούλης του ΑΝΤ1. Αφού τα βρήκε με τον αναμενόμενο Γιώργο τόριξε στα συνήθη παιχνίδια εξουσίας!


Ο Κυριακού βρίσκεται στα δικαστήρια για πολεοδομική παράβαση που ενδέχεται να του δημιουργήσουν πρόβλημα στη «Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή» και στον Πανελλήνιο. Ειδικά τα μέλη της ΔΟΕ έχουν ήδη προβληματιστεί με την αδικαιολόγητη εμπλοκή του Ζακ Ρογκ σε κατινίστικες φλυαρίες και ψέματα «για χρυσά μετάλλια στο ντόπινγκ». Ακόμα και να είπε κάτι τέτοιο ο Ρογκ δεν εξουσιοδοτείται με τίποτα κανένας Κυριακού να βγει και να κάμει ρόμπα ολόκληρο πρόεδρο της ΔΟΕ. Ο «δρόμος της απώλειας» τον μετέτρεψαν σε διώκτη του Καραμανλισμού, χωρίς να του φταίει σε τίποτα ο Πρωθυπουργός. Ο κόσμος και χθες του γύρισε την πλάτη λες και ο λαός καταλαβαίνει τι θα πει ένας «κοντός», εκτός από γραβάτα» νάχει και «μεγάλη γλώσσα»! Η ΔΟΕ τον έχει βάλει στο μάτι και η παραμικρή λάθος κίνηση τον θέτει εκτός Επιτροπής ή τουλάχιστον του δημιουργεί μεγάλα προβλήματα. Ας πρόσεχε!


Στην πραγματικότητα ο Κυριακού «απαιτεί» από την Κυβέρνηση άμεση απεμπλοκή του ονόματός του από κάθε «κατηγορία».


Γιατί χθες, το μαγείρεμα τηλεφωνικής δημοσκόπησης που θα έφερνε μπροστά το Πασόκ;


Διότι από νωρίς ακούγονταν ότι θα πέσει βόμβα κατά Κυριακού από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι κι’ έγινε. Η Ελένη Αυλωνίτου, πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης, κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΕΟΕ ότι ΚΑΛΥΠΤΕ στο ντόπινγκ τους αθλητές που μετείχαν στα "Τσικλητήρεια":"Ο κ. Κυριακού ως πρόεδρος του ΠΓΣ έφερνε αθλητές στα Τσικλητήρεια και τους διασφάλιζε ότι δεν θα περάσουν από κοντρόλ"!


Μετά βγαίνει και κατηγορεί τους ντοπαρισμένους Έλληνες αθλητές ενώ και ο ίδιος έχει τεράστιες ευθύνες στο πρόβλημα του ντόπινγκ που αντιμετωπίζει ο ελληνικός αθλητισμός. Αν κάτι τέτοιο είναι αλήθεια, ο Κυριακού είχε κάθε λόγο χθες να στείλει μήνυμα στην Κυβέρνηση. Να μη σας πω ότι μπορεί και να αυξάνει τη διαφορά μισή μονάδα κάθε μέρα, στην άχημη θέση που βρίσκεται! Μετά από τόσες απανωτές γκάφες, μέχρι την Κυριακή θα ξεπερνά το Πασόκ, 6% τη ΝΔ και λίγο είπα! Ήδη κυκλοφορεί δημοσκόπηση με το Πασόκ να παίρνει 40,3% και τη ΝΔ:ντε πουά!


Πρόταση:Μίνωα άσε τη «μαγειρική» Μαμαλάκη και ρίξτο καλύτερα στις φιλανθρωπίες και θα δεις πόσο θ’ ανέβει το σουξέ σου. Κάτι ξέρουν η Αντζελίνα Ζολί, ο Μπραντ Πιτ και ο Ματ Ντέιμον!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τα γκάλοπ-μαϊμού δεν έχουν καμία σχέση με τη δίωξη των εισαγγελέων στον Κυριακού και τις 6 διώξεις στον Κοντομηνά! Απόλυτη σύμπτωση.
Καλά θα κάνει ο Καραμανλής ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ τα τωρινά κτυπήματα των καναλαρχών κάτω από τη μέση.
Καλό πράγμα να δουλεύεις για το καλό της χώρας κύριε Καραμανλή, αλλά εάν αγνοήσεις τη δύναμη των ΜΜΕ στη διαστρέβλωση της αλήθειας, έπαιξες και έχασες.
Και δεν μας νοιάζει και πολύ εάν χάσει η Ν.Δ., πιό πολύ μας νοιάζει να μην χάσει άλλο χρόνο η χώρα με τις σοσιαλιστικές φαντασιώσεις.
Έχουμε και παιδιά.