Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

Σε όλες τις δημοσκοπήσεις η ΝΔ διατηρεί το προβάδισμα στην παράσταση νίκης!

Κανείς δεν πρόσεξε πόσο συγκρατημένοι είναι στο Πασόκ παρά του ότι προηγείται το κόμμα τους στην πρόθεση ψήφου, σε όλες σχεδόν τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις. Κανονικά θα είχαν αρχίσει τα πάρτυ και τα γλέντια στις πλατείες. Μάλλον θυμούνται ότι σε ανάλογες περιπτώσεις η ΝΔ στο παρελθόν προηγούνταν 6 και 7 μονάδες και έπαιρνε σχεδόν όλα τα υπόλοιπα ποιοτικά στοιχεία των ερευνών εκτός της "πρωθυπουργικής καταλληλότητας" που την κέρδιζε πάντα ο Σημίτης. Ένα άλλο σημείο που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα είναι η άποψη των περισσότερων εκλογολόγων που συμφωνούν ότι το Πασόκ κερδίζει από τη φθορά της ΝΔ και όχι από το αντιπολιτευτικό του έργο. Βέβαια το 2000 πριν την προκήρυξη των εκλογών, σε όλες τις δημοσκοπήσεις προηγούνταν η ΝΔ και τελικά κέρδισε ο Σημίτης με μικρή διαφορά!
Στο Πασόκ πιστεύουν ότι το έργο των στελεχών τους (εννοούν άραγε του Καρχιμάκη ;) επέφερε την πτώση της ΝΔ. Ας τους να βαυκαλίζονται. Γιατί αν είναι έργο Πασόκ η σπίλωση προσώπων και η "σκανδαλοποίηση" της φιλοξενείας άρρωστων Πακιστανών, τότε καταλαβαίνουμε πως θα κυβερνήσει και πάλι. Αυτό όμως που κάνει τους φίλους και τα μέλη του "κινήματος" να ριγούν απογοητευτικά είναι η παράσταση νίκης που είναι και το κρίσιμο ποιοτικό στοιχείο που δείχνει και την τάση των αναποφάσιστων. Στην παράσταση νίκης λοιπόν σταθερά προηγείται η ΝΔ. Θα έλεγα ότι στο Πασόκ βιάζονται να χαρούν και να ράψουν κουστούμια. Θα τους συνιστούσα υπομονή και καλό κουράγιο γιατί μόνο όταν υπερκεράσουν τη ΝΔ στην παράσταση νίκης θα μπορούν να κάνουν λόγο για αντιστροφή του κλίματος και "πάρτυ στις 7 του Μάρτη". Ακόμα δεν έχουν καταφέρει οι νταβατζήδες, παρά την τεράστια εκστρατεία τους, να ανατρέψουν τον Καραμανλή. [Στο πρώτο σχόλιο θα ρίξω όλες τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις.]
Πάντως να πω και την αλήθεια πολύ θα ήθελα να δω τη "νέα αλλαγή" που θέλει να μας φέρει ο πρόεδρος καλύτερος Γιώργος (Γιώργος the best). Στην οικονομία δεν μπορεί να κάμει και πολλά πράγματα γιατί πρέπει να συμβαδίζουμε με την Ένωση και κάθε κίνηση να εγκρίνεται από τις επιτροπές της. Τα κλασσικά κοινωνικά προβλήματα θα έχουν επιλυθεί τις 100 πρώτες μέρες και έπειτα από τρεις μήνες θα έχουν εξαφανιστεί οι πείνες και οι ανεργίες από τα πρωϊνάδικα των νταβατζήδων γιατί το λαό θα απασχολούν τα μοντέρνα προβλήματα. Όλο το βάρος θα πέσει στη νομιμοποίση ελαφρών ναρκωτικών και στα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων. Στην Αμερική πριν λίγες μέρες ένας πρώην πεζοναύτης και νυν τρανσέξουαλ ο/η Diane Schroer, έπειτα από μεγάλη δικαστική διαμάχη, επέστρεψε στην εργασία του, στη βιβλιοθήκη του Κογκρέσσου, από όπου είχε εκδιωχθεί το 2005, όταν ανάφερε στους υπεύθυνους της βιβλιοθήκης ότι πρόκειται να κάμει αλλαγή φύλου. Θυμηθείτε ότι κάτι τέτοια θα απασχολούν τα ΜΜΕ όταν και αν κερδίσει τις εκλογές ο πρόεδρος Γιώργος. Στο παρακάτω βίντεο ο τρανσέξουαλ δίνει συνέντευξη στο CNN:

Στην Αμερική έγινε θέμα! Φανταστείτε εδώ στην υπερσυντηρητική κοινωνία μας τι έχει να γίνει! Που να υπάρξει τηλεοπτικός χρόνος για "πείνα"! Δεν πιστεύω να έχει γυρίσει τσιτωμένη και να μου ζητά κάτι βιβλία της βιβλιοθήκης που έχω! Θα κάψω τις σφραγίδες του Κογκρέσου!

9 σχόλια:

Παπουτσάκης είπε...

Από τις τέσσερις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται σήμερα στον κυριακάτικο Τύπο, τρεις δίνουν προβάδισμα στο ΠΑΣΟΚ και μία στη Νέα Δημοκρατία η οποία πάντως διατηρεί σταθερό προβάδισμα στην παράσταση νίκης και στις τέσσερις έρευνες.

Πιο αναλυτικά, στη μέτρηση της ΟΠΙΝΙΟΝ για το ΒΗΜΑ το ΠΑΣΟΚ να προηγείται κατά 2,6 μονάδες και ποσοστό 29,7% και ακολουθούν η ΝΔ με ποσοστό 27,1% , το ΚΚΕ με 6,6 %, ο ΣΥΡΙΖΑ με 10,6%, ο ΛΑΟΣ με 4,5% και οι Οικολόγοι με 3,8%.

Στη μέτρηση της ΑΛΚΟ για το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 2%. Τη ΝΔ προτιμά το 26,1% των ερωτηθέντων, το ΠΑΣΟΚ απο το 28,1%, το ΚΚΕ επιλέγει το 6,7%,τον ΣΥΡΙΖΑ το 8,5%, το ΛΑΟΣ το 4,8%.

Στη δημοσκόπηση της ΡΑΣ για το ΠΑΡΟΝ η ΝΔ προηγείται οριακά με 0,6% και κερδίζει την προτίμηση του 30,7%, έναντι 30,1% του ΠΑΣΟΚ, 8,1% του ΚΚΕ, 10,2% του ΣΥΡΙΖΑ και 4,6% του ΛΑΟΣ.

Στη μέτρηση της ΜΡΒ για τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ το ΠΑΣΟΚ προηγείται της ΝΔ με 1,1%. Η ΝΔ κερδίζει το 26,8% των προτιμήσεων, το ΠΑΣΟΚ το 27,9%, το ΚΚΕ το 7,3% τον ΣΥΡΙΖΑ το 11,4%, το ΛΑΟΣ το 4,8% και τους οικολόγους το 2,9%.

Οι πολίτες πάντως συνεχίζουν να θεωρούν ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές. Στη μέτρηση της MRB το 45,4% εκτιμά ότι τις εκλογές θα κερδίσει το κυβερνών κόμμα, το 35% το ΠΑΣΟΚ, ενώ κανένα απαντά το 10,5%.

Η ψαλίδα ανοίγει ακόμη περισσότερο στη μέτρηση της ΡΑΣ με το 52,1% να εκτιμά ως νικητή των εκλογών τη ΝΔ, ενώ το 39,7% το ΠΑΣΟΚ.

Στη μέτρηση της ΡΑΣ το 43,7% θεωρεί τον πρωθυπουργό καταλληλότερο από τον Γ. Παπανδρέου τον οποίο επιλέγει το 34%, ενώ κανέναν απαντά το 21%.

Στην μέτρηση της MRB τα ποσοστά αντιστοίχως είναι 32,8% για τον κ. Καραμανλή, 26,9% για τον κ. Παπανδρέου, ενώ κανένας λέει το 20,9%.

Ανώνυμος είπε...

Μετά από επανειλημμένες ανόητες ενέργειες , μερικοί υπουργοί της κυβέρνησης κατάφεραν να κάνουν τους Ελληνες να ξεχάσουν τι θα πει ΠΑΣΟΚ και το βγάζουν πρώτο στις δημοσκοπήσεις.
Να ξαναδούμε Υπουργούς:
1) τον Βενιζέλο τον μπλα-μπλα, που 20 χρόνια δεν έκανε τίποτε για τη Θεσσαλονίκη και που οι ίδιοι οι ΠΑΣΟΚΟΙ των καταψήφισαν, σαν πιο πίσω από τον Παπανδρέου.
2) τον Παπουτσή να ξαναβαπτισθεί στο Αιγαίο
3) τον Ρέππα να ξαναλύσει το ασφαλιστικό
4)τον Βερελή να ξανακρατικοποιήσει τον ΟΤΕ & την Ολυμπιακή
5) τον Λαλιώτη να προχωρήσει πιο γρήγορα το κτηματολόγιο
6)τον Λοβέρδο να ξαναθάψει το Μακεδονικό
7) τον Πετσάλνικο να ανεξαρτητοποιήσει τη Δικαιοσύνη
8)τον Ευθυμίου να ισχυροποιήσει το πανεπιστημιακό άσυλο
9) τον Χυτήρη να ανβαθμίσει to press room
10) τον Σηφουνάκη να συμμαχήσει με τον Εφραίμ εναντίον του Αρχιεπισκόπου
11) τον Δρύ και τον Φωτιάδη να αποξηράνουν την λίμνη Βιστωνίδα
12) την Διαμαντοπούλου να αναστήσει τον ΕΟΜΕΧ
13)την Δαμανάκη να ξαναγυρίσει στο ΚΚΕ 1
14) τον Φλωρίδη να αναστήσει τον Ματέι και να αποφυλακίσει τον Παλαιοκώστα
15) τον Καστανίδη στο ΜΑΘΡΑ να βρει τον εαυτό του, γιατί πολύ ψήλωσε.
16) την Βάσω να δει την Εγνατία τελειωμένη
17) τον Πάγκαλο σαν στέρφη αγελάδα πλέον
18) τον Τσοχατζόπουλο και τον Γιάννο παρά τω πρωθυπουργώ Γεωργίου Παπανδρέου
19) τον Σκανδαλίδη και Χρυσοχοίδη να μην θέλουν να Υπουργοποιηθούν.
Παρασκευάς Τζ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ., ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΙΕΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Exastalako,
εσύ δεν πρέπει να κλέβεις βιβλία!
Θα το πω του θουβουρού και θα σου μειώσει το μισθό!
Εσύ θα κλαίς μετά!
Μανούσος

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή εσείς οι Μυλοποταμίτες δε θέτε νομιμοποίηση της φούντας;
Για να καταλάβω δηλαδή!
Τα γουστάρετε μαύρα έτσι;
Σφακιανός

Ανώνυμος είπε...

Όταν η Ζαχαρέα δούλευε στο Mega και στον Alpha ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ κ.κ. Πρετεντέρη, Τσίμα, Τρέμη, Καψή, Σπυράκου, Ευαγγελάτε, Βερύκιε, Κύρτσο, Δελατόλα; Τότε δεν ήταν Υπουργός Επικρατείας ο Ρουσόπουλος;
Όλη η Ελλάδα γελάει με τις ανακολουθίες σας, συνάρτηση των συγκυριακών συμφερόντων των αφεντικών σας, Μπόμπολα, Λαμπράκη και Κοντομηνά.
"Πουλημένοι τηλε-ηθοποιοί στην υπηρεσία αδίστακτων επιχειρηματιών" και οι χαζοχαρούμενοι φανατικοί πασόκοι επιχαίρουν για τις δημοσκοπήσεις, τόσο μυαλό έχουν τόσο λένε.
Όταν έλθει η ώρα να εκβιάσουν και το Γιωργάκη, όπως εκβιάζουν σήμερα τον Καραμανλή, οι καναλάρχες απλά θα αλλάξουν στόχο και θα τον ξεφτιλίσουν είτε με προσωπικές επιθέσεις είτε με μαιμού δημοσκοπήσεις.
Εκτός βέβαια εάν έλθει σε συμφωνία μαζί τους.

Ανώνυμος είπε...

Αλλάζει υποχρεωτικά η ατζέντα την επόμενη εβδομάδα, έρχεται η υπόθεση Rocco παιδάκια. Τί θα λένε τότε οι τηλε-ηθοποιοί στις ειδήσεις τους για τον πράσινο υπουργό; Ότι δεν ήξερε τίποτε και όλα είναι σχέδιο αντιπερισπασμού του Ρουσόπουλου;
-Και τα λεφτά στους λογαριασμούς; Και μιλάμε για πολλά λεφτά...
-Και οι δημοσκοπήσεις, τί θα λένε, να φέρουμε to βούβαλο το χοντροβαγγέλη;

Ανώνυμος είπε...

Παραπαίει η Πατσαβουροτυπία και πουλάει τα χρυσαφικά της, τη «Χρυσή Ευκαιρία» και το κτίριό της στο Νέο Κόσμο. Η εφημερίδα που αντιπροσωπεύει σήμερα το χειρότερο είδος εμπαθούς δημοσιογραφίας και εκφράζει τα πιό ταπεινά, συντηρητικά, απαρχαιωμένα ρετάλια της μαρξιστικής ιδεολογίας τελεί υπό οικονομική κατάρευση.
Είναι θαύμα που της έχουν απομείνει έστω οι λίγοι αναγνώστες, προφανώς του επιπέδου του Γιωτόπουλου και των κατοίκων των εξαρχείων.
Ποιο σοβαρό άνθρωπο να εμπνεύσεις όταν ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ πίκρα βγάζει ο Μπίνωας στον ΑΝΤ-1, έφαγε 4 χρόνια αλλά έδωσε 180.000 ευρώ στο δικαστήριο για να γλυτώσει το μπουντρούμι, τώρα όμως επανήλθε ο εισαγγελέας για τις ΛΟΙΠΕΣ βρωμιές. Χούι και αυτό ο Καραμανλής να μην καπακώνει τη δικαιοσύνη σαν τον κοντο-ελιά!
Καθημερινός εφιάλτης του έχει γίνει του Μπίνωα ο Κώστας, να μην τον αφήνει να χαρεί το γεροντοέρωτά του με την ξανθιά μπάρμπι, το είδωλο κάθε γερο-ξεκούτη!