Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Μεγάλη νίκη Πασόκ:«παραιτήθηκε η Μάρα Ζαχαρέα»!

Επιτέλους νίκησε ο σοσιαλισμός και ο φωτεινός Γιωργάκης κατάφερε καίριο πλήγμα στην καρδιά του Καραμανλισμού. Η δυσωδία του παρελθόντος και η υποκρισία βρίσκονται εκεί και δεν εγκατέλειψαν ποτέ τη «δημοκρατία τους» και το «κίνημά τους». Αυτοί που κόπτονται για τα δικαιώματα αποδεικνύεται πόσο μικροί είναι και πόσο ψεύτες όταν τελικά τα πάντα διυλίζονται μέσα στο μικροκομματικό συμφέρον, το λαϊκισμό, τη δημαγωγία και την κολακεία των αδύναμων. Η πραγματική τους επιδίωξη είναι τα ψηφαλάκια και τα δικαιώματα του ανθρώπου είναι λόγια του αέρα για να γεμίζουν με ωραίες θεωρίες οι ιστοσελίδες του «κινήματος» και κάποιοι, φίλοι και αυτοί, να τα παίρνουν δι’ επιχορηγήσεων. Βλέπετε, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες που τυγχάνει να είναι «φίλοι και μέλη». Μόνο αυτοί έχουν «κερδίσει» τα δικαιώματα επί της Γης. Οι υπόλοιποι καλό θα ήταν να συνηθίζετε στην ιδέα άλλης μιας μεσαιωνικής εικοσαετίας Πασόκ, στηριγμένης στα συμφέροντα των τηλεοπτικών χορηγών, των μαστροπών της παραπληροφόρησης και των διψασμένων για εξουσία και χρήμα νέο-στελεχών της παράταξης.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την απόφασή της να αναστείλει την επαγγελματική της δραστηριότητα ανακοίνωσε την Τρίτη η σύζυγος του υπουργού Επικρατείας Θοδωρή Ρουσόπουλου, δημοσιογράφος Μάρα Ζαχαρέα, μετά την παρέμβαση του Πέτρου Τατούλη και την έκταση που έλαβε το θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τατούλης είχε γράψει στο blog του για «άνευ προηγουμένου ηθικό ασυμβίβαστο», για «σύγκρουση καθηκόντων» και για «λάθος πρότυπα, που προσβάλλουν τους Ελληνες πολίτες», ζητώντας από τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να αποπέμψει τον Θοδωρή Ρουσόπουλο λόγω της κας. Ζαχαρέα. Διαβάστε περισσότερα

Στη δήλωσή της η κα. Ζαχαρέα μιλά για προσχηματικές, υποκριτικές και αθεμελίωτες επιθέσεις που δέχθηκε.

Υπενθυμίζει ακόμη ότι είναι δημοσιογράφος από το 1988 και ότι κατά τα τελευταία χρόνια που είναι υπουργός ο σύζυγός της, στελέχη όλων των κομμάτων -συμπεριλαμβανομένου και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης- δέχθηκαν να της παραχωρήσουν συνεντεύξεις.

Αναλυτικά η δήλωση της Μάρας Ζαχαρέα: «Το τελευταίο διάστημα δέχομαι μια σειρά από επιθέσεις γιατί εργάζομαι ως δημοσιογράφος. Υπενθυμίζω σε όσους προφασίζονται ότι το αγνοούν, ότι είμαι δημοσιογράφος από το 1988 και εργάζομαι σε διαφορετικά μέσα ενημέρωσης ανελλιπώς μετά τις δημοσιογραφικές μου σπουδές πριν από 20 και πλέον χρόνια».

»Στο διάστημα αυτό, αλλά και τα τελευταία πέντε χρόνια, που ο σύζυγός μου είναι υπουργός της κυβέρνησης, στελέχη όλων των κομμάτων -μεταξύ των οποίων και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης- δέχθηκαν να μου παραχωρήσουν συνεντεύξεις, χωρίς να εγερθεί ζήτημα. Θεωρώ τις τελευταίες επιθέσεις κατά του προσώπου μου προσχηματικές, υποκριτικές και αθεμελίωτες».

»Παρά ταύτα, και προτάσσοντας την προσωπική και οικογενειακή μου γαλήνη, αποφάσισα να αναστείλω την επαγγελματική μου δραστηριότητα στη δημοσιογραφία. Εκφράζω τη λύπη μου για όλους εκείνους που με τη στάση τους έδειξαν ότι συχνά περισσεύει η υποκρισία».

Η Μάρα Ζαχαρέα έχει υποβάλει παραίτηση από τις θέσεις της στο ραδιόφωνο του Real και την τηλεόραση του Alter. Είχε ήδη υποβάλει την παραίτησή της από την προηγούμενη βδομάδα και στην εκδοτική εταιρεία όπου συμμετείχε.

«Το ξήλωμα του πουλόβερ του κ. Καραμανλή συνεχίζεται. Την προηγούμενη εβδομάδα, ξηλώθηκε το δεξιό μανίκι. Σήμερα η λαιμόκοψη» σχολίασε με ανακοίνωσή του αμέσως μετά τις δηλώσεις της κας Ζαχαρέα ο ΛΑΟΣ.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ο πολεμος εναντιον της Μαρας αρχισε απο το Blog του Τατουλη...Αλλα οπως και να εχει...στα παπαρια μας για το τι εκανε η Μαρα....

Ανώνυμος είπε...

Σε πόσες μέρες θα ακολουθήσει και ο κυρ-Θόδωρης;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, τώρα η Μάρα
τον ΡουσοΠΟΥΛΟ
τον πήρε στο λαιμό της;
Ο Ταχυδρόμος

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟ - ΜΑΡΑ:
ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ Η ΜΠΑΖΑ ΠΑΙΔΙΑ ή ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ?

Προσωπικά νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί να βγείτε στο μεροκάμματο για τα επόμενα 3.500 χρόνια !

Αντε καλές διακοπές και η σαμπάνια κερασμένη από τη ΜΟΝΗ !

Εύχομαι πάντως να γίνει κάποτε η ΜΠΑΝΑΝΙΑ χώρα και να καταλήξετε στο διπλανό κελί με το ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, είναι γεγονός !

Αλλά μήπως έχει φροντίσει ο "ΘΕΟΣ" για το εφάπαξ τους ?


Ρωτάω γιατί ο Θοδωρής είναι πιστός. Έχει ακόμα και "πνευματικό" πατέρα.

Αραγε ο "πνευματικός" πατέρας φρόντισε να μην πεινάσουν τα παιδιά ?

Ανώνυμος είπε...

Σταματάει η κυρα-Μάρα έχοντας μαζέψει ένα κομπόδεμα μερικών εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως και ο Βουλγαράκης.

Δουλεύετε εσείς κορόιδα.

Ανώνυμος είπε...

TO ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

- Κωστάκης: αραχτός μπροστά στο playstation. Αγοράστε μετοχές της διπλανής πιτσαρίας.

-Νατάσα: Χειρούργος στο αγροτικό ιατρείο, Αλιφακλάρι Κοζάνης

-Ρουσόπουλος: Στη ζούγκλα με τον Τριανταφυλλόπουλο

-Ζαγορίτης: Μεσσιτικό γραφείο στις Κουκουβάουνες

-Μεϊμαράκης: Εθελοντής πυροσβέστης

-Σιούφας: Αγελλαδοτρόφος στην Καρδιτσομαγούλα

-Αλογοσκούφης: Κιθαρίστας στους "Χάνομαι γιατί Ρεμβάζω"

Κατερίνα Παπακώστα: Πωλήτρια σε κατάστημα παιγνιδιών TZAMΠΟ ΜΠΕΜΠΕ, τμήμα με τις κούκλες

Οι υπόλοιποι αναζητούν θέση στο αναψυκτήριο του Μαγγίνα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ...ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗ Ν.Δ......ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ?
ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΕ ΤΙ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ 1982 ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ,ΚΑΙ ΤΟ 1988 ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΕΛ ΜΕ ΤΑ ..ΝΤΟΡΑΚΙΑ..ΚΑΙ ΤΟ 1990 ΣΤΟ ΚΑΨΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΠΡΟΚΟΠΗ ,ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΕ ΑΛΑΖΩΝΕΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.
ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ..ΑΠΟ ΤΟ 1982 ΕΩΣ ΤΟ 2004 ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ...ΖΗΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

τα γκάλοπ-μαϊμού δεν έχουν καμία σχέση με τη δίωξη των εισαγγελέων στον Κυριακού και τις 6 διώξεις στον Κοντομηνά! Απόλυτη σύμπτωση.
Καλά θα κάνει ο Καραμανλής ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ τα τωρινά κτυπήματα των καναλαρχών κάτω από τη μέση.
Καλό πράγμα να δουλεύεις για το καλό της χώρας κύριε Καραμανλή, αλλά εάν αγνοήσεις τη δύναμη των ΜΜΕ στη διαστρέβλωση της αλήθειας, έπαιξες και έχασες.
Και δεν μας νοιάζει και πολύ εάν χάσει η Ν.Δ., πιό πολύ μας νοιάζει να μην χάσει άλλο χρόνο η χώρα με τις σοσιαλιστικές φαντασιώσεις.
Έχουμε και παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

τα γκάλοπ-μαϊμού δεν έχουν καμία σχέση με τη δίωξη των εισαγγελέων στον Κυριακού και τις 6 διώξεις στον Κοντομηνά! Απόλυτη σύμπτωση.
Καλά θα κάνει ο Καραμανλής ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ τα τωρινά κτυπήματα των καναλαρχών κάτω από τη μέση.
Καλό πράγμα να δουλεύεις για το καλό της χώρας κύριε Καραμανλή, αλλά εάν αγνοήσεις τη δύναμη των ΜΜΕ στη διαστρέβλωση της αλήθειας, έπαιξες και έχασες.
Και δεν μας νοιάζει και πολύ εάν χάσει η Ν.Δ., πιό πολύ μας νοιάζει να μην χάσει άλλο χρόνο η χώρα με τις σοσιαλιστικές φαντασιώσεις.
Έχουμε και παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη ξεφτίλα οι ειδήσεις στον ΑΝΤ-1. Ο Εισαγγελάτος θυμάται τον παλιό κακό εαυτό του, στάζοντας χολή και εμπάθεια για τη Ν.Δ., να δικαιολογήσει το μπόνους του Κυριακού θέλει ο άνθρωπος.
Εάν δεν υπήρχε ο επαγγελματισμός της "συμμορίας του Mega", ο Ευαγγελάτος θα έπαιρνε το "χρυσό βραβείο λάσπης".
Από όσο ακούω τουλάχιστον, όλοι έχουν καταλάβει τί παίζεται και μουτζώνουν καθημερινά τους τηλεοπτικούς "προστάτες των συμφερόντων του λαού".

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κανένα κανάλι δεν μιλάει για τις ΕΠΩΝΥΜΕΣ καταγγελίες πρωταθλητών κολύμβησης ότι ο Κυριακού τους έφερνε στα Τσικλιτήρια, διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα περάσουν τέστ ντόπιγκ;
Τί θέση μπορεί να έχει αυτός ο άνθρωπος σαν εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (που μας έχει στη μπούκα έτσι και αλλιώς για θέματα ντόπιγκ εδώ και μία τετραετία);
Ο ΛΥΚΟΣ ΝΑ ΦYΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 01:07 έχεις την κλασσική πράσινη τρικυμία στον εγκέφαλο, μπερδεύοντας τη δική σου κριτική σκέψη με αυτά που σου λένε τα κανάλια να σκέπτεσαι, προφανώς με πλήρη επικράτηση των δεύτερων.
Πάρε παιδάκι μου καμμιά βιταμίνη και βγές έξω σε καμιά καφετέρια να κάνεις κανένα καμάκι μπάς και κόψεις τη μαλακία και οξυγονωθεί λίγο ο εγκέφαλος

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη πλάκα οι στόχοι του χαζοκούταβου Γιωργάκη για την οικονομία στη ΔΕΘ!
Θα μειώσει τη φοροδιαφυγή, θα αυξήσει τις συντάξεις, θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια και θα μειώσει το δημόσιο χρέος.
Γιώργο μου η συνταγή σου για να τα πετύχεις όλα αυτά ακούγεται τρομερή περίπτωση, σχεδόν διαστημική.
Τέτοιο ούφο που είσαι τέτοιες παλαβωμάρες λές!

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτιλίστηκαν και τα blogs!
Έχει μπεί κανείς στο Press-gr τελευταία; Σαν να γράφουν εκεί καθημερινά μόνο ο Καρχιμάκης και η λασπο-παρέα του και οποιαδήποτε φωνή δεν αρέσει 100% ΚΟΒΕΤΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ.
Αν ακολουθήσουν και άλλοι να κάνουν το blogging επάγγελμα θα χαθεί η ουσία του, η ελευθερία της έκφρασης και η ανταλλαγή επιχειρημάτων.
Μακριά από τους πουλημένους, παιδιά, μακριά.....

Ανώνυμος είπε...

Σαν σήμερα τελείωσε το ναρκωτικό του Χρηματιστηρίου, που χρηματοδότησε το πασοκο-καθεστώς καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες, πριν από 9 χρόνια.
Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και στα περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
Και ο χαζός λαός βέβαια έμεινε με το μουτζούρη.
Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
Το ξέρουμε ότι μας θεωρούν χαζούς αλλά την τελευταία λέξη θα την πούμε εμείς, όχι αυτοί με τους καναλο-νταβατζήδες τους.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ γραμμή επικοινωνίας Καρχιμάκη - Βερύκιου έχει εγκαταστήσει ο Κοντομηνάς στον ALPHA. ΕΞΙ κακουργήματα είναι πολλά για να τα καταπιεί ο νεόκοπος καναλάρχης, δίνοντας την ευκαιρία στο Βερύκιο να κονομήσει και στον Καρχιμάκη να ανέβει στην κομματική ιεραρχία.
3 στους 3 κερδίζουν λοιπόν, ζήτω η "ενημέρωση".