Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Και για τα κακουργήματα Κοντομηνά φταίει ο Ρουσόπουλος;

ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ -ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝ
Πω,πω ρε παιδιά έχει γίνει κουραστικός ο ALPHA. Εντάξει το να παίζεις υποκλοπή από κήρυγμα ενός ηγουμένου είναι ντροπή. Και για να το στηρίξεις το θέμα σου βγάζεις τον π.Τιμόθεο Κιλίφη που κάνει δημόσιες σχέσεις με τα ΜΜΕ και βγάζει λάβαρα της ΑΕΚ, πουλάει πολλά βιβλία στην Ι.Μ. Πεντέλης αλλά μιλάει για οίκο εμπορίου. Σε κάθε εκπομπή που βγαίνει παρουσιάζει και ένα βιβλίο.
Ο Δήμος Βερύκιος σε αποστολή...αυτοκτονίας σε κάθε κουβέντα κάποιου λέει: "Δεν φταίει μόνο ο Εφραίμ(παρεμπιπτόντως είναι π.Εφραίμ)αλλά και ο Ρουσόπουλος. Ακρίβεια πάλι ο Ρουσόπουλος. Δεν έχουμε βενζίνη πάλι φταίει ο Ρουσόπουλος." Ρε συ Κοντομηνά κόψτε το...παραμύθι γιατί ο κόσμος γελάει. Με τον Κύρτσο που απολύει δημοσιογράφο και τον κατονομάζει εκβιαστή πας να κάνεις δουλειά; Μα έχει ξεφύγει η κατάσταση. Μας κάνουν να ευχόμαστε να μείνει ο Ρουσόπουλος μέχρι το 2040! Μας έπρηξαν με τον Θ.Ρουσόπουλο. Μα τι τρέλα είναι αυτή; Σοβαρευτείτε. Όταν έκανε τα καταγγελόμενα αδικήματα ο Κοντομηνάς με την interamerican και τις καταγγελίες Τσοτσορού έφταιγε πάλι ο Ρουσόπουλος; Kαι αφού εκεί στον ALPHA είστε ωραίοι άντε δώστε από τα δισ που πήρατε από το RTL για φιλανθρωπικά έργα.
Ο ALPHA μας έχει κάνει να θέλουμε τον Ρουσόπουλο-Έλεος μας έπρηξαν-Και για τα κακουργήματα Κοντομηνά φταίει ο Ρουσό;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλύτερη οικονομική κατάρρευση στην ιστορία της Αμερικής


'Ερχονται τα χειρότερα. Πριν λίγο έγινε γνωστή η αναστολή λειτουργίας ενός από τους μεγαλύτερους χρηματοπιστωτικούς οίκους της Αμερικής. Μιλάμε για την washington mutual. Η αναστολή επήλθε μετά την απόφαση των ομοσπονδιακών αρχών και πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες χρεωκοπίες στην Αμερικανική ιστορία. Η jp morgan μπήκε στο παιχνίδι και αγόρασε για 2 δισ. το σύνολο των δραστηριοτήτων της χρεωκοπημένης εταιρίας.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια προβλημα. Κρύψτε τα χρήματα σας στα μαξιλάρια

Η JP Morgan αγόρασε δύο δισ. δολλάρια όλες τις δραστηριότητες της τράπεζας που κατέρρευσε οικονομικά και η οποία ανέστειλε τη λειτουργία της που είχε ως αποτέλεσμα μια από τις μεγαλύτερες χρηματοοικονομικές κρίσεις όλων των εποχών.

Ανώνυμος είπε...

“WORST PRESIDENT EVER.”

Let us count the ways:

1) Stupid
2) Drunk
3) Cokehead
4) Rich frat boy
5) Draft dodger
6) Foreign to the English language.
7) Fake cowboy
8) Socialist
9) Functionally illiterate
10) Chickenhawk

Ανώνυμος είπε...

Είμαι πρωθυπουργός και:
- κάνω μεταρρυθμίσεις,
- έχω μηδενική ανοχή,
- με πολεμούν οι νταβατζήδες,
- πίνω μπάφους και παίζω pro

ΚΩΣΤΑΣ ο Β΄ ο ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Να μην ξεχνάμε τον ΤΡΟΜΕΡΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ. Με το αμοιβαίο Interamerican Ολυμπιονίκης πήρε πάνω από 400 δισ σε ένα μήνα, έως και την άνοιξη 2000 καταστράφηκαν εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες και μετά πούλησε την εταιρία του στην Ολλανδική Eureko που πήρε και από αυτούς άλλα 200 δισ δρχ.
Στη συνέχεια αποφάσισε να γίνει Μπόμπολας και αγόρασε τον Alpha.
Πόσο καθαρό είναι το χρήμα που πληρώνει τους τηλε-ηθοποιούς του σαν τον Κύρτσο και το Βερύκιο;