Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Νίκο Χ. γερά, σπάσε του Μπόμπολα τον τσαμπουκά!!!!

Στις 15 Νοεμβρίου κυκλοφορεί η εφημερίδα «Real News» του Χατζηνικολάου και έχουν τρελαθεί οι νταβατζήδες. Ανοίγει κι’ άλλο ο ανταγωνισμός και τρελαίνονται. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που «πέφτει η Κυβέρνηση» κάθε βράδυ στις 08:00 και αν νομίζουν κάποιοι καλόπιστοι καλοθελητές της μπλογκόσγαιρας ότι τα νταβατζοκάναλα νοιάζονται καθόλου για το λαό …… γελάστηκαν. Τα νταβατζοκάναλα παλεύουν μόνο για το δίκιο των κρατικοδίαιτων αφεντικών τους και τίποτ’ άλλο.
Όπα ο Νίκος, απειλεί με αποκαλύψεις που αφορούν τις λαμογιές των μεγαλοεργολάβων στην Ελλάδα. Ο τρόπος με τον οποίο κινούνται τα έργα στην Ελλάδα επί ημερών ΠΑΣΟΚ και έχουν κατσικωθεί και στη Ν.Δ. πρόκειται να αποκαλύψει τα έργα και τις ημέρες των επιχειρήσεων Μπόμπολα και της παρέας του. Κατέθεσε ήδη αγωγή ύψους 5κ ευρώ εναντίον του «Πρώτου Θέματος», εφημερίδας συμφερόντων Μπόμπολα και του νεροκουβαλητή του, Θέμου (όσα δηλαδή ήταν τα μαύρα του Θέμου στις μαύρες σακούλες) .
«Δεν με νοιάζει που θα μου κάνουν την πλάτη σαν γραβιέρα από τα μαχαιρώματα, Τα ίδια πρόσωπα παίρνουν τα έργα και τα οδηγούν σε φθορές και προβλήματα και αυτοί θησαυρίζουν. Επιπλέον αναγγέλλω ότι αν χρειαστεί θα σταματήσω την δημοσιογραφία αν είναι να σκύψω το κεφάλι επειδή το αποφάσισαν οι μεγάλοι των Media και των εργολαβιών. Αλλά δεν θα το κάνω».

Έχει πονοκέφαλο σήμερα ο Μπάρμπα-Γιώργος και όλο το μπομπολέϊκο. Δεν ξέρουν που έμπλεξαν! Έχουν χτυπήσει Κόκαλλη, έχουν χτυπήσει και άλλους επιχειρηματίες αλλά ποτέ Μπόμπολα! Κινδύνευε να διασυρθεί στο «ΕΘΝΟΣ» όποιος τολμούσε να ακουμπήσει μπαρμπα-Γιώργο! Γραφικό θα τον ανέβαζαν, φασίστα θα τον κατέβαζαν! Στις 15 Νοεμβρίου η Ελλάδα θα γίνει κόλαση. Θα μάθουμε πως έπαιρνε τα έργα ο εθνικός μας υπερεργολάβος.
Η επιτυχία της εφημερίδας προεξοφλείται ως δεδομένη αφού τα βάζει με τον υπέροχο κόσμο του νταβατζή επενδυτή και τα υπόλοιπα λαμόγια που νομίζουν ότι ελέγχουν την κοινή γνώμη και ποδηγετούν τις αποφάσεις του. Τους γελάσανε. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με ό,τι έχει να γίνει!
Άλλο που δε θέλει ο κόσμος!
Για να δούμε με ποια γκάφα θα αναγκαστεί να στηρίξει το Μπόμπολα ο πρόεδρος Γιώργος μια και ο μπαρμπα Γιώργος αποτελεί βασικό υποστηρικτή του «δημοκρατικού κινήματος»! αποδεδειγμένα ενώ ο Νίκος Χ είναι και ανεξάρτητος και δεν έχει «βρώμικο παρελθόν» Η γραμμή των νταβατζήδων δεν περνά πλέον στο λαό. Έπαιξαν, καθόρισαν εξελίξεις, κέρδισαν, φαίνεται ότι πλησιάζει η ώρα που θα χάσουν. Μόνο και μόνο επειδή οι νταβατζήδες από μόνοι τους είναι βασικοί ανταγωνιστές των λαϊκών συμφερόντων. Τα θέλουν όλα δικά τους. Μεγάλο ατού του Καραμανλή είναι ότι δέχεται μαζικά πυρά από ολόκληρο το στρατόπεδο των κρατικοδίαιτων συμφερόντων. Είναι κρίμα που μεγάλο τμήμα της μπλογκόσφαιρας έχει πέσει θύμα της δημαγωγίας που ασκούν καθημερινά οι πανίσχυροι εκδότες, πολλοί εκ των οποίων είναι υπόδικοι. Κακό σύμμαχο βρήκαν. Καθόλου αξιόπιστο! Καλά να πάθουν!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί εξαφανίσθηκαν από τα κανάλια η Βασούλα, ο Λαλιώτης, ο Χριστοδουλάκης, ο Άκης, ο Βερελής,ο Σημίτης, ο Πάχτας, ο Παπαντωνίου και δεκάδες άλλα πράσινα μπουμπούκια; Δεν έχουν άποψη για τις "φοβερές" υποτιθέμενες ατασθαλίες της Ν.Δ.;
Οι καναλο-εκβαστές ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, μπας και πλασάρουν νέες ελπίδες και όνειρα στο λαό.
Αλλοίμονο όμως, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει 20 χρόνια κλεψιάς και παρακμής για ολόκληρες γενιές.
Τζάμπα ξοδεύουν τα λεφτά τους στους τηλε-δημοσιογράφους οι καναλο-εκβιαστές!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε να σε διορθώσω:
1. ο Χριστοδουλάκης δεν ξαναβγήκε βουλευτής.
2. ο Τσοχατζόπουλος δεν ξαναβγήκε βουλευτής.
3. Το σημίτι τον διέγραψε ο Γιώργος.
4. Τον Παπαντωνίου τον διέγραψε πρώτον πρώτον ο Γιώργος.
5. Τον Πάχτα και τους υπόλοιπους 9 τους διέγραψε ο Γιώργος από τα ψηφοδέλτια το 2004 και πλην ελαχίστων, κανένας από τους δράστες δεν επανέκαμψε πολιτικά.

Θα είχε ενδιαφέρον να δώ να κάνει το ίδιο και ο Καραμανλής με τον κτηματομεσίτη Βουλγαράκη ή με τον κολλητό του τον Θόδωρη.
Ή μάλλον καλύτερα ο Καραμανλής να μην κάνει τίποτα, γιατί δημοσκοπικά ήδη έχουμε αρχίσει να σας τον ακουμπάμε στα αφράτα, από το καθισιό και τη μασαμπούκα, οπίσθιά σας και όπως καταλαβαίνεις ΗΔΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!