Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

δημοσκοπήσεις : το πρωί προηγείται το Πασόκ, το βράδυ η ΝΔ (!!!)

Κάτι το περίεργο συμβαίνει με αυτές τις δημοσκοπήσεις! Υποτίθεται ότι έπρεπε να προηγείται ήδη προ πολλού το Πασόκ και ο πρόεδρος Γιώργος, αλλά δεν τους βγαίνει, αν και πασχίζουν με το παραπάνω! Και στο χθεσινό γκάλοπ η «χούντα του Καραμανλή» προηγείται 34% (απο 34,5) ,
το «κίνημα των σοσιαληστών» έπεται με 32,5% (απο 31) και ακολουθούν Συριζα 15,5% , (απο 18)
ΚΚΕ 8%, (απο 8) και ΛΑΟΣ 5,5% (απο 5).
Εκεί που η μεγάλη «δημοκρατική παράταξη» παθαίνει πατατράκ είναι στην παράσταση νίκης με τη «χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών» να προηγείται με 53% ενώ «η σοσιαληστική κυβέρνηση που θα δώσει λύσεις σε όλα τα προβλήματα του τόπου» κάθεται σε ένα απελπιστικό 13% !!!
Άσε την πρωθυπουργική καταλληλότητα! Εκεί ο «έρμος κανένας»(32%) κατατρόπωσε τον «έρμο φωστήρα Γιωργάκη»(21%)!!!
Ας δούμε όμως γιατί το πρωί προηγείται το Πασόκ και μέχρι το βράδυ ο λαός θέλει ξανά Καραμανλή. Κάτι θα φταίει ……
Που λέτε λοιπόν μπλογκέρισσες και μπλογκεράδες, σκεφτείτε τι παθαίνει ο Έλληνας πρωί πρωί...... Με το που ανοίγει το βλέφαρο βλέπει έναν «χρήσιμο ηλίθιο βλάχο» να έχει δίπλα του ένα «σαπημένο βερύκκιο» να προσπαθούν να ξεσηκώσουν τον ελληνικό λαό κατά της στυγνής δικτατορίας που μας κυβερνά! Δίνουν μάλιστα ρέστα και χρονικά περιθώρια στο λαό! Μέχρι της 15 λέει Σεπτεμβρίου «ο λαός θα έχει πάρει την τύχη του στα χέρια του»! επηρεάζεται ο λαός και ψηφίζει Πασόκ …. «παίρνει την τύχη του στα χέρια του»! Πάει μετά στη δουλειά του και βλέπει ότι δεν ετοιμάζεται πουθενά κίνημα ή επανάσταση όπως θα ήθελε ο Κοντομηνάς που πετά πέρα πώδε λεφτά και δεν του κάνουν τα θελήματα. Γυρίζει το απόγευμα στο σπίτι του ο κακομοίρης ο πολίτης, ξεκουράζεται λίγο και τον ξαναπαίρνουν οι γκαλοπατζούδες: -«άσε τώρα ψηφίζω Καραμανλή, μού βγαλε το λάδι το παλιάμπελο της επανάστασης, στη δουλειά όλη μέρα, άσε καλύτερα, ας κάτσω στ’ αυγά μου. Ξανά Καραμανλής».
Πρόταση: επειδή όλο το πασοκικό παιχνίδι παίζεται στα δελτία των 08:00 προτείνω στο Πασόκ να απαιτήσει οι γκαλοπατζούδες να δουλεύουν υπερωρίες μετά τις 09:00 που «έχει πέσει η Κυβέρνηση» γιατί το επόμενο απόγευμα έχει σηκωθεί ξανά!
Συντρόφια του Πασόκ, μην ανησυχείτε. Τόσα λεφτά πετάνε οι νταβατζήδες. Όλο και κάποια δημοσκόπηση θα "στρώσουν" και για σας που είστε λαχταρισμένα για τη "νίκη από τη Θεσσαλονίκη"! Διαρρέουν ήδη πληροφορίες για τη δημοσκόπηση του Μπόμπολα στο "Πρώτο Ψέμα".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλοστημενο σκηνικο απο τους αρχιδιαπλεκομενους.Δεν μασαμε κουτοχορτο ομως....
Εκει,εκει στην αντιπολιτευση....