Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

τα γκάλοπ στο «Λαμπρακιστάν» δεν παίζονται!

Εκτός από τα γκάλοπ για τις πολιτικές σας προτιμήσεις και για το κόμμα που θα ψηφίσετε έχουν κατακλύσει προσφάτως τις κυριακάτικες εφημερίδες και τα γκάλοπ για το παραμικρό θέμα που δήθεν απασχολεί την κοινή γνώμη ή μάλλον η νομενκλατούρα των κρατικοδίαιτων κέντρων παραπληροφόρησης θεωρεί ότι απασχολούν τον ελληνικό λαό, αν και αυτός ποσώς ενδιαφέρεται……(κοινώς χέστηκε η φοράδα στο αλώνι)
Στο γκάλοπ για τη «νοθεία» των «ΝΕΩΝ» πραγματικά μπερδεύεσαι ή αυτοί δεν ξέρουν πλέον που να σκορπίσουν τα λεφτά τους και τα δίνουν στις “Opinion” για να γεμίσουν τα κενά της εφημερίδας με ακριβοπληρωμένες σαχλαμάρες.
Είναι η «νοθεία» σκάνδαλο;
-πεπεισμένο για σκάνδαλο εμφανίζεται το 25,9% της κοινής γνώμης, ενώ
- το 21,3% εκτιμά ότι μάλλον αποτελεί σκάνδαλο.
- το 19,4% πιστεύει ότι έχουν κάποια βάση τα καταγγελλόμενα αλλά δεν είναι σκάνδαλο,
-ενώ υπάρχει και ένα 23,6% που απαντά ότι όσα υποστηρίζει το ΠαΣοΚ δεν έχουν καμία βάση.
Τι θέλει να πει ο γκαλοπατζής; Βάζουν κοπέλες που δεν έχουν να κάνουν τίποτα καλύτερο και παρενοχλούν τους συναδέλφους τους στα συγκροτήματα με διάφορα ερωτήματα και οι μαντικές ικανότητες των «ειδικών» καταλήγουν σε συμπεράσματα αρεστά στο «δημοκρατικό κίνημα» και στα αφεντικά της παραπληροφόρησης:
-έλα Γιάννη σ’ άρεσε το κρουασανάκι σήμερα;
-χάλια κορίτσι μου …………..σκάνδαλο
-εσένα Νίκο σ’ άρεσε ο καφές;
-επιτέλους μου έκανε καλό καφέ ο κυρ Μανόλης ……. δεν είναι σκάνδαλο!
- το γάλα στον καφέ μήπως ξίνιζε λιγάκι;
-νομίζω έτσι όπως το λες σα νάχεις δίκιο! Τον παλιάνθρωπο τον κυρ Μανόλη νοσοκομείο, θα μας στείλει …………. άρα όσα υποστηρίζει το Πασόκ έχουν κάποια βάση.
-εσένα Άκη σε πείραξε το γάλα;
-εγώ δεν βάζω γάλα στον καφέ μου …… άρα όσα υποστηρίζει το Πασόκ δεν έχουν καμία βάση.
Τελευταία θεωρείται ότι κυρίως στο «Λαμπρακιστάν» προσπαθούν να τάχουν καλά με την Κυβέρνηση(ήδη την έχουν πατήσει απανωτά με τις επιλογές τους) και στηρίζουν παράλληλα πρόεδρο Γιώργο(«δημοκρατική παράταξη» γαρ και «δημοκρατική» ενημέρωση)! Έτσι έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους και τρελαίνουν κόσμο που δεν τους φταίει σε τίποτα!
Όταν λέμε ότι μιλάμε για επαγγελματίες του ψέματος το εννοούμε. Οι άνθρωποι δεν παίζονται…...

Δεν υπάρχουν σχόλια: