Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

Οι κρατικοδίαιτοι εργολάβοι θέλουν τον Τσίπρα πρωθυπουργό.


Ο Μπόμπολας ονειρεύεται μεγάλες «δημοκρατικές» κυβερνήσεις και συνεργασίες Πασόκ-ΣΥΝ, ώστε να μπορεί έτσι να χειρίζεται καλύτερα «τα πράγματα» προς το συμφέρον του, φυσικά. Περίεργη σύμπλευση από την Τεγοπουλειάδα που βλέπει έξι κόμματα άρα αδύνατη αυτοδυναμία!
Η όλη προσπάθεια ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως. Είτε ως μοχλός πίεσης στον αδύναμο νέο-παπανδρεϊκό ηγετικό κύκλο, είτε ως πίεση στην Κυβέρνηση. Ακόμα ίσως να βρέθηκε το νέο θείο βρέφος προς αντικατάστασιν του παλαιότερου που μυρίζει μούχλα και μουτζαχεντινισμό, ενώ ο Τσίπρας γέρνει περισσότερο προς τα νέα παγκοσμιοποιημένα ήθη «όλων των εργολάβων».
Το καρτέλ της ενημέρωσης (ένα πράμα με τους εθνικούς εργολάβους), θεωρεί ότι το μεταπολιτευτικό σκηνικό, βρίσκεται υπό κατάρρευση και ο Τσίπρας είναι ο καταλύτης αυτής της διάλυσης που προωθούν. Τα πάντα διυλίζονται μέσα από την ηθική του εύκολου κέρδους ποδοπατώντας τα ανθρωπάκια που ανθίστανται στα πολυπλόκαμα σχέδια της νομενκλατούρας που κατασπαράσσει το εύκολο δημόσιο χρήμα.
Γιατί κανένας δεν πιστεύει ότι ο Τσίπρας είναι ικανός να καθαρίσει το τοπίο και να σώσει την Ελλάδα. Το παιχνίδι των ισχυρών παίζει και μάλιστα σα μαριονέτα της νέας ηθικής τάξης πραγμάτων. Νέα ηθική τάξη πραγμάτων αποτελεί η θεωρία περί ενός λαού αδιάφορου και μη σκεπτόμενου που δεν μπορεί να αποφασίσει για το μέλλον του και γι’ αυτό εφευρέθηκαν τα δελτία των 08:00, ώστε να καλυφθεί το κενό μνήμης και μέλλοντος του νεοέλληνα….
κούνια που τους κούναγε!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: