Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2007

οι μεγαλοεκδότες στηρίζουν ανοιχτά Ευάγγελο.

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις , οι μεγαλοεκδότες, καναλάρχες και νταβατζήδες εγκατέλειψαν τον πρώην εκλεκτό τους, βγάζοντας συμπέρασμα ότι «δεν τραβά το παιδί», «είναι καλό παιδί ο Γιώργος αλλά δεν μας εξασφαλίζει την εξουσία» και άλλα ευτράπελα.

Η μάχη της διαδοχής στο Πασόκ έχει μετατραπεί σε φτηνό ριάλιτι. Τα έχει όλα : διάδοχους, φιλόδοξους, χρήμα, εξουσία, πληθωρικό πάθος, ανεξήγητο μίσος, απότομες εναλλαγές του σεναρίου και προσφάτως τρελούς καφέδες. Οι τρελοί καφέδες και άλλοτε τρελά γιαούρτια σέρνονται χρόνια τώρα ως αντίδραση κάποιων γραφικών. Οι γραφικοί αυτοί ηρωοποιούνται από τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων μιλώντας ακόμα και για ηρωικά και ιστορικά χαστούκια, αν θυμάστε! Πρώτη φορά οι νταβατζήδες ενοχλήθηκαν και κατακρεούργησαν έναν τρελό και το δικαίωμά του στην τρέλα. Γιατί χτύπησε το νέο χαϊδεμένο τους παιδί που τυγχάνει να είναι ευτραφές και πολύ κακομαθημένο και δε σηκώνει πολλά πολλά. Χτύπησε ο τρελός κάποιον που αυτοπροβάλλεται ως «πολιτισμένος και μορφωμένος» που πολλούς μήνες τώρα έχει χρισθεί από τους super νταβατζήδες Λαμπράκη και Μπόμπολα ως «αρχηγός της δημοκρατικής παράταξης», μιας παράταξης που είναι στιγματισμένη ως κόμμα των νταβατζήδων και δυστυχώς ο Γιώργος δεν προσπάθησε να λυτρωθεί από τα στίγματα αλλά έπαιζε στα αδηφάγα ταμπλώ τους….αυτό όμως αποδείχτηκε μέγα λάθος.

Τώρα αποδεικνύεται ότι οι νταβατζήδες του "πανελλήνιου σοσιαλισμού" είχαν προδιαγράψει τη στήριξη προς το πρόσωπο του Ευάγγελου, είχαν προετοιμάσει μυστικά γκάλοπ, κατασκεύασαν παρασκήνιο, προσχεδίασαν πρωτοσέλιδα......ως συνήθως καρφίτσα δεν αφήνουν να πέσει κάτω. Χαρακτηριστικό ήταν το πρωτοσέλιδο του «δημοκρατικού Βήματος» που έλεγε «παραιτηθείτε κύριε Πρόεδρε» με ένα πολύ σκληρό και ειρωνικό αντιπαπανδρεϊκό άρθρο που έλεγε: «την πρώτη του σύσκεψη έκανε ο Γ. Παπανδρέου με λεγόμενους στενούς συνεργάτες και συγγενείς»….ολοφάνερος ο εκνευρισμός για την απώλεια εξουσίας και χρήματος.

Ο ΓΑΠ οφείλει να συγκρουστεί ανοιχτά με τους μεγαλοεκδότες και τα στυγνά και άπληστα συμφέροντά τους. Παίζοντας την αθώα περιστερά και το θύμα του «μεγάλου κεφαλαίου» δεν πάει πουθενά. Δημιουργεί συνθήκες ενίσχυσης του αρχηγικού προφίλ Βενιζέλου που τάχει βρει μεν με τα καναλαρχικά συμφέροντα, αυτά όμως του έχουν εξασφαλίσει την Πρωθυπουργία. Αυτή η συνισταμένη λειτουργεί υπέρ Βενιζέλου γιατί δημιουργεί τις εξασφαλισμένες προσδοκίες εξουσίας ακόμα και με τους νταβατζήδες!

2 σχόλια:

Παντελής Οικονόμου είπε...

Οι συγκεκριμένοι εκδότες στήριζαν μέχρι τις εκλογές τον Γ.Παπανδρέου, αλλά τώρα πλέον που θεωρείται καμμένο χαρτί, στράφηκαν οπορτουνιστικά στον Βενιζέλο, θεωρώντας οτι είναι ο επόμενος ηγέτης. Εδώ μέχρι και η Καραμανλική Αυριανή στηρίζει Βενιζέλο, προσδοκώντας μελλοντικά ανταλλάγματα.

Ανώνυμος είπε...

Σημερα μαθαινω στην Θεσσαλονικη κατα 19:30 στο Αθλητικο Μουσειο,στο Καυταντζογλειο, εγινε συναξη ολων των στελεχων του Βενιζελικου στρατοπεδου, υπο την ευθυνη το Στυλιανου Αγγελουδη(γραφει και στον Αγγελιοφορο).
Παιδια το τι υποθηκε εκει περα για τον Γιωργο Παπανδρεου, δεν λεγεται,ντρεπεται καποιος και να τα αναφερει!
Κριμα για τον Βενιζελο! Εκεινοι παντος που πηγανε, οπως μας πληροφορουν,τους εκανε αρνητα εντυπωση σε σχεση με το μενος που εκφραστηκαν(υπαρχει και μαγνητοφωνηση απο κινητα).
Κριμα παιδια!!Αυτο ειναι το ΠΑΣΟΚ που θελετε να κανετε!
Ειδανε ολους τους καρεκλοκενταυρους εποχης Σιμιτη, που ητανε σε 10 επιτροπες ο καθενας και καποια στιγμη θα πρεπει να ειποθουν και ονοματα!
Αληθεια ο Κος Σρυλιανος σε ποσες επιτροπες ητανε???
Αυτα γιατι γνωριζομαστε!