Δευτέρα 18 Ιουνίου 2007

Παιχνίδια ακυβερνησίας από τους νταβατζήδες.

Μπαράζ επιθέσεων δέχεται η κυβέρνηση από τραγελαφική παραπληροφόρηση, «κατασκευασμένη» τηλεοπτική πραγματικότητα, «πειραγμένες» δημοσκοπήσεις και παραποίηση γεγονότων.


«Κλείνει» η ψαλίδα….ουρλιάζουν νταβατζωμένοι δημοσιογράφοι της παράγκας των μεγαλοσυμφερόντων. Ακόμα και αν σε όλους τους δείκτες υπερβαίνουν ο Καραμανλής και η ΝΔ του πασόκ, ακόμα και τότε οι εκλογές λέει θα κριθούν στο νήμα λες και ψηφίζουν μόνο αυτοί. Σάμπως δεν ψηφίζουν όλοι όσοι δεν ξεχνούν τι θα πει πασόκ και όσοι δεν ξεχνούν τα εκγλήματα των πασοκατσίδων. Σάμπως μας έπεισαν ότι τα λαμόγια και τα τρωκτικά που κατασπαράσουν το δημόσιο χρήμα είναι πράκτορες του Καραμανλή, ενώ αποδεικνύεται ότι είναι οι ίδιοι οι νταβατζήδες αλλά και δικοί τους πράκτορες και πρακτορίσκοι.


Ακόμα και τα φασισταριά που έδερναν τους Αλβανούς διορισμένοι και βολεμένοι του συστήματος πασόκ μας βγήκαν. Και όμως αντί το σύστημα πασόκ-νταβατζήδων να δει τις αιτίες του φαινομένου που μετατρέπει τους αστυνόμους σε καραγκιόζηδες βίας, βρίσκουν άλλη μια φορά την αφορμή να κάμουν προπαγάνδα και «αντιδεξιά» ρητορική. Αντί να κατηγορήσουν το σύστημα του βολέματος και της αναξιοκρατίας που προκαλεί τέτοια αποτελέσματα δυστυχώς καλύπτουν και εξυπηρετούν το σύστημα πασόκ που ταλαιπώρησε και ταλαιπωρεί την Ελλάδα. Αυτοί ναι, θέλουν λέει, να έρθουν, σα δε ντρέπονται, να ξανακυβερνήσουν την Ελλάδα, χωρίς να ζητήσουν ένα απλό συγνώμη για το τέρας αναξιοπρέπειας και αναξιοκρατίας πασόκ, που εξέθρεψαν στη χώρα μας……ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ……….ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ στα εξωθεσμικά κέντρα του ΝΤΑΒΑΤΖΙΣΜΟΥ.

Για να μην ξεχνάμε τι θα πει νταβατζισμός, θα σας δίνω κατά διαστήματα περίφημα άρθρα δεξιά και αριστερά, εναντίον του ΕΠΑΡΑΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΙΣΜΟΥ..όπως:

Νίκος Σερντεδάκις (κοινωνιολόγος) : "Από τον Κοσκωτά στους "πέντε νταβατζήδες" : διαπλοκή και διαφθορά, μια συζήτηση με πολύ μέλλον".

Δεν υπάρχουν σχόλια: