Παρασκευή 2 Μαρτίου 2007

Ράγισε η ενεργοποίηση των Vista : καμία έκπληξη !!!

Το πολυδιαφημιζόμενο ως unhackable νέο OS της Microsoft, έσπασε και μάλιστα γρηγορότερα απ’ ότι αναμενόταν. The unhackable activation malware has been cracked.


Στο Φόρουμ Keznews (απαιτείται εγγραφή),



και στην κύρια σελίδα του υπάρχουν πληροφορίες για το crack.




Πηγαίνετε στο Vista Brute Force Keygen και εκεί θα ενημερωθείτε για τον τρόπο χρήσης του τελευταίου keygen αλλά και θα διαβάσετε σχόλια από χρήστες που το έχουν ήδη χρησιμοποιήσει.



Το keygen αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα στη Microsoft. Δίνει διάφορα κλειδιά, 25-digit serials, κάποια από τα οποία σπάνε τα Vista.




Το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργείτε στη Microsoft είναι ότι τα serials που δίνει αυτό το keygen υπάρχουν ήδη στα πακέτα Vista που βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων. Η βάση δεδομένων της Microsoft αναγνωρίζει τα κλειδιά αυτά ως νόμιμα, ενώ έχουν ήδη εμφανιστεί προβλήματα με νόμιμα αγορασμένα πακέτα.



Νόμιμα πακέτα έχουν ήδη λάβει μηνύματα του τύπου “you are a filthy pirate”. Τα κεντρικά της Microsoft έχουν σημάνει συναγερμό για την επίλυση του προβλήματος που έχει εμφανιστεί με το νέο αυτό keygen. Μέχρι στιγμής πάντως δεν μπορούνε να πιστέψουν ότι έχει γίνει κάτι τέτοιο και δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένοι για μια τέτοια εξέλιξη. Έχουν φερθεί πολύ άσχημα σε νόμιμους κατόχους των Vista, αποκαλώντας τους από πάνω κλέφτες και πειρατές.



Το απόρθητο κάστρο έπεσε και τρέλανε τον Bill Gates.

Δεν υπάρχουν σχόλια: