Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Ο «ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ» αντιδρά και γίνεται εφημερίδα! Διάδωσέ το!

H εφημερίδα «ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ» θα ξεκινήσει αρχικά ως μηνιαίο έντυπο free press & θα έρχεται στο σπίτι κάθε μέλους εφόσον το επιθυμεί σε αδιαφανή ή διαφανή φάκελο . Τώρα ...
περισσότερο από ποτέ, οι νεοδημοκράτες πρέπει να στηρίξουμε την ιστορική μας παράταξη, άσχετα από προσωπικές διαδρομές, εγωισμούς και πικρίες, διότι η Ελλάδα και η δημοκρατία μας την έχει ανάγκη.
Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε γίνει μάρτυρες, μιας απίστευτα μεθοδευμένης απόπειρας φίμωσης των μέσων ενημέρωσης, με δράστη μια αδίστακτη κυβέρνηση, που έχει το θράσος  να μιλάει για την «δημοκρατία» και το «δίκαιο του λαού». Δεν είναι ανάγκη σε αυτό το μήνυμα να αναφερθούμε στο μέγεθος της πολιτικής απάτης που βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο. Είναι όμως ανάγκη να σταθούμε όρθιοι απέναντι τους και να διαφυλάξουμε όλα όσα έχουμε με πολύ κόπο κατακτήσει ως Έλληνες.
Η ύπαρξη του «ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ», εξυπηρετεί την έγκυρη ενημέρωση της βάσης ενάντια στο λαϊκισμό των αντιπάλων μας και στοχεύει στη συσπείρωση των μελών και των φίλων της Νέας Δημοκρατίας, μεταδίδοντας από στόμα σε στόμα, το μεγάλο εγχείρημα της ολοκληρωτικής ανατροπής της καταστροφικής πολιτικής που εφαρμόζουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Δύο χρόνια τώρα, η ηλεκτρονική εφημερίδα neodimokratis.gr , δουλεύει ασταμάτητα παρακινούμενη από την πρωτοφανή ανταπόκριση και την εμπιστοσύνη των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών της.  Ενδεικτικά για να καταλάβετε τι έχουμε πετύχει όλοι μαζί, μόνο τον μήνα Ιανουάριο  ο νεοδημοκράτης κατάφερε να κλείσει με περισσότερους από 350.000 μοναδικούς επισκέπτες! Κοντά δηλαδή στον αριθμό των ανθρώπων που συμμετείχαν στις πρόσφατες εσωκομματικές μας εκλογές. Αυτό δηλώνει την τεράστια ανάγκη που έχουμε οι νεοδημοκράτες να επικοινωνούμε μεταξύ μας. Βασικότερο όμως, είναι η δυνατότητα που έχουμε να μεταδίδουμε την δύναμη της αλήθειας μας, σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορούμε.
Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πολύ θα ήθελαν να μην υπάρχει κανένα ηλεκτρονικό ή έντυπο μέσο σαν το δικό μας. Εμείς όμως, αντίθετα στις επιδιώξεις τους, προχωράμε στην έκδοση της δικής μας εφημερίδας, του «Νεοδημοκράτη» και σε έντυπη μορφή. 
Είναι αναγκαίο ο έντυπος «νεοδημοκράτης» να έρχεται στα χέρια κάθε ενός μας για τους εξής λόγους:
Διότι ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαμε μια πραγματικά δική μας κομματική εφημερίδα, που να νοιάζεται μόνο, για το καλό της παράταξης και της Ελλάδας.
Διότι ενώ υπάρχει το διαδίκτυο (μέχρι στιγμής), οι φίλοι και τα μέλη της νέας δημοκρατίας, πρέπει να αποκτήσουν ποιοτική και επιλεγμένη ενημέρωση για τα σημαντικά, που πολλές φορές δυστυχώς η ταχύτητα του διαδικτύου δεν το επιτρέπει.
Διότι πρέπει να πετύχουμε τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση ενόψει των επόμενων εκλογών που δεν μοιάζουν να βρίσκονται πολύ μακριά.
Διότι  οι θέσεις και η αλήθεια της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να φτάνουν στα χέρια κάθε νεοδημοκράτη, είτε έχει, είτε δεν έχει, πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Διότι η επόμενη κυβέρνηση της πατρίδας μας, που πρέπει να αγωνιστούμε να είναι γρήγορα η Νέα Δημοκρατία, θα χρειαστεί μεγάλη επικοινωνιακή υποστήριξη από όλους μας, για να μην επικρατήσει ποτέ ξανά, ο λαϊκισμός και να νικηθεί μια για πάντα η πολιτική και ιδεολογική «ηγεμονία» της αριστεράς!
Αυτό το μεγάλο εγχείρημα που ξεκινά, έχει την ανάγκη της καθεμιάς και του καθενός μας.

5 σχόλια:

Packers And Movers Mumbai είπε...

Nice post!..good information,it is really helpful..it really impressed me alot and i just loved it.Thanks for posting such an informative content: @
Packers And Movers Mumbai

Packers And Movers Bangalore είπε...

Packers And Movers Yelahanka Bangalore
Packers And Movers Yemalur Bangalore
Packers And Movers Yeswanthpura Bangalore

Herman είπε...

Buy-1-bottled-ayahuasc online.
How to get 4-aco-dmt near me?
Best place to order 5-meo-dmt-online
Are you looking for ayahuasca?
How to order dmt-online?
Ultimate meo-dmt-online.

Best cubensis.
How to get ecuador?
Best Iboga.

Packers and Movers Bangalore είπε...

Packers and Movers Bangalore - Reliable and Verified Household Shifting Service Providers Give Reasonable ###Packers and Movers Charges. Cheap and Best Office Relocation Compare Quotation for Assurance for Local and Domestic House Shifting and Get estimates today to save upto 20%, ***Read Customer Reviews - @ Packers And Movers Bangalore

Packers and Movers Jaipur είπε...

Get Packers and Movers Jaipur List of Top Reliable, 100% Affordable, Verified and Secured Service Provider. Get Free ###Packers and Movers Jaipur Price Quotation instantly and Save Cost and Time. Packers and Movers Jaipur ✔✔✔Reviews and Compare Charges for household Shifting, Home/Office Relocation, ***Car Transportation, Pet Relocation, Bike SHifting @ Packers And Movers Jaipur