Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Χάσαμε τον Φαήλο! Κλαίμε λέμε!

Τελικά αυτός ο Μουζάλας προκάλεσε ρωγμές στη Νέα Δημοκρατία. Διεγράφη ο Φαήλος και μάλιστα με συνοπτικότατες διαδικασίες. Ο Κυριάκος ήταν έτοιμος από καιρό. Μην ...
ξεχνάμε τα περισπούδαστα άρθρα κατά του «Κούλη» (ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αυτός)  όταν η υπερπατριωτική ομάδα και τα «Δίκτυα», καθύβριζαν και χρησιμοποιούσαν κάθε είδους ρητορικής και ειρωνικής βίας για να επιβάλουν την ισχύ τους, εντός και εκτός Νέας Δημοκρατίας, εναντίον οποιουδήποτε θεωρούσε ακραία-μη αρεστή την αρθρογραφία και τις παρεμβάσεις τους.
Το παιχνιδάκι βέβαια παίζονταν στα «σχόλια» όπου οι «δικτυωμένοι» έβγαζαν χολή και απωθημένα σε ένα ξέφρενο bullying άκρως ελεγχόμενου και ναρκισιστικού σχολιασμού …
π.χ. κοιτάξτε τα σχόλια στην «Απάντηση του Φαήλου Κρανιδιώτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη». [ Το έχω κρατήσει εδώ, για καλό και για κακό: http://exastal.blogspot.gr/2011/12/kyriakos-failos.html ]. 
Υπάρχουν σχόλια ακόμα και για άμεση διαγραφή του «Κούλη» και λοιπών «νεοφιλελεύθερων πορφυρογέννητων γόνων»! … 
«Δεν είναι κομματικό θέμα, είναι θέμα Εθνικής Επιβίωσης!!!» … «για να μην υπάρχει πλέον Μητσοτάκης στον τόσο ταλαιπωρημένο χώρο της κεντροδεξιάς» !!!

Το εμφυλιοπολεμικό μένος και τις εμμονές του Φαήλου, τα ξέραμε. Από τα «Δίκτυα»! Ένα tweet χρειάζονταν για να παρέμβει ο Κυριάκος. Και ήταν θέμα ημερών για να γίνει και αυτό.
Ο Κυριάκος στέλνει μήνυμα σε ένα κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας να ξεχάσει αυτά που ήξερε. 
Με μίσος δεν κερδίζεται ο πόλεμος. Μόνο με θέσεις, πειθώ, μετριοπάθεια και πρόγραμμα.
Ως γνωστόν το τέρας του λαϊκισμού όσο το ταΐζεις με μίσος, τόσο ξεσαλώνει και θέλει περισσότερο αίμα, μεγαλύτερες ακρότητες και χυδαιότητες για να χορτάσει. 
Πολύ καλά έκανε λοιπόν ο Κυριάκος και έστειλε μήνυμα τώρα που είναι αρχή. 
Ή όπως θα έλεγαν οι Φαήλοι : ο Κυριάκος έγινε θεριό, διότι αν δε φας θεριό, θεριό δε γίνεσαι. 
Έτσι δεν είναι Φαήλο μου; 
Κάπως έτσι δεν θέλεις κι’ εσύ τους ηγέτες; 
Μόνο που τώρα το θύμα και η υπερβολή είσαι εσύ! 


Χαίρε Φαήλο!
Οι Νεοδημοκράτες σε αποχαιρετούν!
Με το δικό σου ασφαλή τρόπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: