Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Προκλητικός βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ χτύπησε το χέρι στο τραπέζι σε εξοργισμένους αγρότες στη Σπάρτη [video]

Ομάδα αγροτών από την περιοχή του Ευρώτα και της Μάνης, στις 10.30 το πρωί, αντιλαμβανόμενοι ότι ο ...
.... βουλευτής Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης βρίσκεται στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Σπάρτη και συναντάται με εκπροσώπους επαγγελματικών τάξεων, έφυγαν από το μπλόκο, έφτασαν εκεί και εισέβαλαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, διακόπτοντας τη συνάντηση.
Οι αγρότες επιτέθηκαν λεκτικά στον βουλευτή, επισημαίνοντάς του ότι παλαιότερα ήταν μαζί τους και άλλα τους έλεγε στις προηγούμενες κινητοποιήσεις που έκαναν επί κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, ενώ άλλη είναι σήμερα η στάση του. Ο ίδιος σε κάποια στιγμή έντασης χτύπησε το χέρι στο τραπέζι με προκλητικό τρόπο προς τους εξοργισμένους αγρότες, ενώ σε κάποια στιγμή έκανε λόγο για «φασισμό»
Τον κάλεσαν ακόμη σε έντονο ύφος να μην ψηφίσει το ασφαλιστικό και το φορολογικό προσχέδιο νόμου της κυβέρνησης όταν αυτό έρθει στην Βουλή. «Ήσουν η τελευταία μας ελπίδα», φώναζε αγρότης στον βουλευτή, ο οποίος του ανταπαντούσε «δεν ήμουν, είμαι η ελπίδα σας», σε έναν έντονο χαρακτηριστικό διάλογο.
Οι αγρότες στη συνέχεια αποχώρησαν και παραμένουν στα μπλόκα τους με ανοικτούς τους δρόμους σε Λακωνία, Αρκαδία και Αργολίδα, ενώ κλειστή είναι μόνον η εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων του Ισθμού. Το απόγευμα στις 6.00 οι αγρότες της Αρκαδίας έχουν ανακοινώσει ότι θα κλείσουν τα διόδια της Νεστάνης επ' αόριστον.
Οι αγρότες της Πελοποννήσου, από τα μπλόκα όπου βρίσκονται, παρακολουθούν και συμμετέχουν διαδικτυακά μέσω skype στην συνάντηση εκπροσώπων αγροτικών μπλόκων που είναι σε εξέλιξη στη Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: