Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Τα μεγαλειώδη ψέματα του Τσίπρα στους αγρότες [video]

Αν και όπως λέει ο λαός το «ψέμα έχει κοντά ποδάρια», ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν κάνει το ψέμα επιστήμη και το χειρότερο όλων είναι η ευκολία με ...
.. την οποία εκτοξεύουν φρούδες υποσχέσεις σε όλες τις κοινωνικές τάξεις.
Στα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να ακούσετε τον κύριο Τσίπρα να λέει «Δεν είναι δυνατόν οι εφοπλιστές να έχουν αφορολόγητο πετρέλαιο και να πληρώνουν οι αγρότες!».
Τέτοια κοροϊδία είναι ίσως πρωτοφανής στα παγκόσμια πολιτικά χρονικά αφού ο κ. Τσίπρας δεν τόλμησε να ακουμπήσει τα ζητήματα που αφορούν τους εφοπλιστές.
Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ και ευτυχώς για το λαό, η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δεσμεύσεις του Αλέξη Τσίπρα από την Κρήτη όταν μάζευε ψηφαλάκια από τον αγροτικό κόσμο 



Βεβαίως μπορείτε να απολαύσετε τον κύριο Τσίπρα και όταν ήταν στην αντιπολίτευση το 2013 και πήγαινε στα μπλόκα των αγροτών υποσχόμενος ότι θα καλυτερεύσει τη ζωή τους.
 Δείτε το βίντεο από το μπλόκο του Ορχομενού το 2013:


Εξοργιστικό είναι βεβαίως και το τηλεοπτικό σπότ του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Γενάρη του 2015 όπου χρησιμοποίησε τους αγρότες για να «πουλήσει» ελπίδα στον αγροτικό κόσμο.
Δείτε το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ όταν έφερνε την… Ελπίδα

Ακούστε με πόση επικοινωνιακή μαεστρία ο κ. Τσίπρας κατηγορούσε την τρόικα για την ακολουθούμενη αγροτική πολιτική. Υποσχόταν φθηνό πετρέλαιο και φθηνό ρεύμα με απίστευτη ευκολία.



newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: