Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Γιώργος Κύρτσος: "Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επικρατήσει με άνεση στον β’ γύρο"

Δύο είναι τα θετικά μηνύματα από τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, εκτίμησε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο ....
..... ευρωβουλευτής του κόμματος, Γιώργος Κύρτσος.

Όπως είπε ο ίδιος, «το πρώτο είναι η μεγάλη συμμετοχή. Εμείς που είμαστε στελέχη της ΝΔ πολλές φορές αμφιβάλλουμε για την προοπτική μας, ακόμα και για την ουσιαστική πολιτική ύπαρξη της ΝΔ. Ο κόσμος φαίνεται πιο αποφασισμένος από εμάς και αυτό είναι ένα πολύ καλό μήνυμα, δηλαδή μας ενθαρρύνει και μας δεσμεύει κιόλας».

«Το δεύτερο πολύ θετικό», πρόσθεσε «είναι ότι επικράτησαν δύο υποψήφιοι που κινούνται στον χώρο της ευρύτερης κεντροδεξιάς. Καταγράφεται αυτό και στις δημοσκοπήσεις, ο κόσμος θέλει τη ΝΔ κεντροδεξιά και να κάνει ανοίγματα προς το κέντρο, με το σκεπτικό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε ως κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς κάνει διάφορες μετακινήσεις, με τον καλό ή τον κακό τρόπο, πάει προς την ευρύτερη αριστερά, ενδεχομένως στο μέλλον θα είναι και την κεντροαριστερά. Άρα, έχουμε και συμμετοχή και σωστή πολιτική τοποθέτηση του χώρου της ΝΔ».

Ο κ. Κύρτσος εκτίμησε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θα επικρατήσει με άνεση στον δεύτερο γύρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: